Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otázka do pranice. To co vám vadí u AAA akčních titulů, tedy zavedené postupy (klišé chcete-li), které se etablovaly, řekněme v posledním desetiletí, vám vadí anebo ne v kontextu Holywoodské filmové produkce (kde tento trend trvá takřka století)?
    Nesoudím, pouze se zvědavě ptám.
    EDIT: chápu že člověka svrbí prsty a hned automaticky mačká na tlačítko "nelíbí", ovšem troufám si vás požádat o podrobnější odpověď. *4*
  • Spousta her je tunel a jsou to perfektni zalezitosti.Loni me treba totalne dostal The Last of Us a Bioshock: Infinite a to mnohem vice nez treba posledni GTA.Ze hra nema open world jeste neznamena, ze nemuze byt zabavna.
  • Drakersss
    Grafika je nádherná chtělo by to pořádný neupravený gameplay.Na hru se těším,nevím co hráči mají proti tunelům některé jsou dosti zábavné a nenudí.Když nějaká hra bude tunel nedávám od ní ruce pryč protože kolikrát je to kvalitnější,zábavnější počin než otevřený svět.
  • Drakersss
    Já sám lidi co vyvolávají hádky nechápu.Čeho tím docílí ? Herní platformy jsou dělány pro naší radost a zábavu ne proto aby se furt válčilo a hádalo.Jsme jedna velká rodina a ne severní a jižní Korea.
  • Drakersss
    Jednoduše,když by se redaktoři trošku zajímali o diskuze tak tu normální lidi budou.Zrušit přidávání příspěvků bez registrace by taky trošku pomohlo i tak by se tu našli debi**vé kteří by museli dostávat ban.Když by si pan poláček aspoň trošku četl co tu hráči na Pc píšou tak by hned změnil názor na to co v tom už tak debilním článku napsal.Games.cz velmi rychle ztrácí uroveň,no teda pokud vůbec někdy na nějaké byl.Sakra jak si vůbec někdo může dovolit napsat tak stupidní článek. *16*
  • Nevím, zda jsi psychopat, ale měl bys procvičit angličtinu.
  • Ta vypada opravdu nadherne, pokud jde o hratelnost, tak tu si po tehle kratoucke ukazce netroufam hodnotit.
    Tvurci touhle ukazkou chteli zjevne ukazat hlavne vizualni kvalitu a to ostatni si nechavaji asi na E3.Kazdopadne me to zaujalo a pokud to nakonec bude kvalitni TPS jako Gears of War a v prostredi jako Dishonored, tak bych byl nadsen.
  • Thorleif_cz
    Přece si nenecháš rupnout trubku... S článkem nesouhlasíš, přijde ti hloupej/zbytečnej, fajn. Ale zachovat chladnou hlavu není, alespoň si myslím, od věci. Petra diskuse všeobecně asi s*rou. A já jsem na druhou stranu rád, že to Petrovi vadí a všímá si toho i jinde než jen na games. Což z fight clubovejch vyjádření není tak dobře poznat - i když několikrát vlastně zmínil i novinky a podobný hnojiště.
  • Ne, TY nerozumíš vlastnímu textu, podle tebe píšu píčoviny, ale já je nepíšu.
    Takhle to je, ok?
  • Dildo_Vagins
    Ne, ty nerozumíš vlastnímu textu, podle tebe si někdo musí brát perník, aby napsal takovýhle článek.
    Takhle si to napsal, cvak ?
  • Ty diskuze tady jsou nejlepší!
  • jackherrer
    Tak si taky zařádím:
    Vypadá to jako kvalitní řemeslo, ale po minutě jsem video vypnul, protože to byla nuda.
  • Vždyť píšu, že takovýhle články jsou jakýmsi osvěžením. Nerozumíš psanému textu?
  • PreidaQ
    Babiččin?
  • maros.goc
    Graficky to vyzerá bohovsky, z hratelnosti sa mi páčil začiatok kde pocit zo streľby a akcie bol fantastický. Bohužiaľ nasledovalo to ťahanie zraneného do úkrytu bez možnosti voľby, proste musíš ho ťahať a strieľať, tak to chcú vývojári a tak to musíš hrať ...to ma dosť sklamalo. Ako ale hovorím, do tej časti to bolo bohovské :)

Dúfam, že podobných situácií bude minimum a hlavne tam bude minimum cut-scén, ktoré doslova neznášam, pretože kúskuju ako samotný gameplay, tak zážitok z hry a jej dynamiku ...
  • Psychotic
    Není ti na tom piedestalu zima?
  • maros.goc
    ak myslis, ze samotny obsah tej novinky je hnoj, tak mas pravdu :)
  • Psychotic
    Fanboyové SONY/MS píšou kraviny do diskuzí... Tak o ničem takovém jsem tedy nikdy neslyšel! Musíme tomuhle *úplně novému* trendu zamezit! Celá kultura Games.cz je v ohrožení! Nesmíme přece konzolistům dovolit ředit naše PC-Gaming-Master-Race blitky!
  • trefné *15*
  • Dildo_Vagins
    Tak samozřejmě, do té doby co zde budou tupá stáda oveček, který baví hrát pořád to samý dokola akorát v jinym kabátě, tak vývojáři nemají nejmenší důvod dělat něco novýho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit