Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To stejný bys mohl říct o The Last of Us a jaký z toho bylo haló.
  • Virtua Cop s moznosti pohybu, klasicka automatovka/konzolovka pro nenarocny hrace. Tim hatem se z toho dela akorat vetsi hra, nez ve skutecnosti je.
  • Lawliet
    Hra se mi líbí. Článek se mi hodně nelíbí. Takovej rádoby profesionální sranec už jsem nějakej pátek nečetl. Co se hry týče, tak nechápu tu přehnanou kritiku. Herní model zatím vypadá úplně stejně, jako u slavného Mass Effectu, kde to byl jeden dlouhatánskej tunel a nikdo ani necekl. Jo občas jste si mohli vybrat pořadí částí toho tunelu, ale vždy to byly 3 tunely a pak jeden víc příběhovej a to cca 3x zasebou a nikdo si tam nestěžoval. Taky nebylo proč. bylo to jako tunel dizajnovaný s pěknou sci-fi-příběhovou omáčkou okolo a zajímavýma postavama. Tady to může být to samý, tak v čem je problém? Proč si prostě nepočkáte a uvidíte?
  • Mato1987
    psychopatická lůzo.
  • Musím souhlasit. Jeho arogance nezná mezí a sebereflexe a pokora je pro něj sprosté slovo. Je to ostatně poznat i ve vysílání podcastu. Ano, i mistr tesař se občas utne (o tom bych vám mohl vyprávět), ovšem nepamatuji se, že by si dokázal občas nasypat popel na hlavu. Jeho klasická reakce na to, když je tzv. "nachytán na švestkách", je agresivní replika, kterou se zpravidla snaží znemožnit původce dané informace. Petře, takhle se někdo, kdo komunikuje s veřejností jménem velkého projektu zkrátka nechová. Není to profesionální.
  • Pripominam ze screeny jsou z PC verze, ta konzolova jede jenom na low detaily a vypada jak sto let za opicema.
  • "Vzdyt drtiva vetsina strilecek na konzole jsou takove"
    To je prave ten problém imho *12*
  • Chim
    Má pravdu ten chlapec. A taky má gule. A obé se cení.
  • zdeeneek
    Polacek je znamej negativnima kecama na adresu diskutujicich. Takovou prilezitost zase si do nich rypnout nemohl nechat nevyuzitou. Podle me tim skodi nejen sobe, ale i projektum, na kterych se podili - ja jsem na tyhle jeho plky uz tak alergickej, ze jsem zrusil donate tady na games a nebudu uz prodluzovat ani predplatny Levelu. Tech mych par korun zadnou vahu nema, ale je to muj zpusob tichyho protestu *5*
  • Horší článek jsem tu snad nečetl. Něco takového bych čekal někde na blogu ve sranda koutku, ale opravdu ne na seriozním herním webu.

Chápu, že p. Poláček s těmi názory nesouhlasí, ba mu možná přijdou úsměvné či dokonce smutné, ale mohl to podat nezaujatě a slušně jako to profesionální redaktoři a média dělají.

Článek je sám o sobě úplně o ničem; stačilo dát do bleskovek video a ušetřit si ostudu.

PS: Tag psycho pod článek to celé jen korunuje.
  • Vypada to naprosto TRAGICKY a polacek chce byt jen KOOL ze jde proti proudu abude obhajovat takovoule humuarnu.
  • Fakt nechapu tu vlnu hatu na tuhle hru. Je to nascriptovany tunel? No a? Vzdyt drtiva vetsina strilecek na konzole jsou takove a nektere jsou naopak vychvalovane do nebes. Treba gears of war me bavil a tohle mi prijde velice podobne stylem, jen v jinem kabate. A ze to je neoriginalni? Ktera hra je v dnesni dobe originalni? Mozna tak Dark Souls 2. PS4 nemam a az na par vyjimek tunely nehraju, ale v tom kratickem videu jsem nic spatneho nevidel.
  • tak z tehle ukazky to vypada, ze tam bude vic filmecku nez hrani samotneho.
  • Paul_cz
    Odpověď máš níže, psychopatická lůzo.
  • Paul_cz
    Babby je meme. Je to záměrná zkomolenina slova Baby.
    http://knowyourmeme.com/memes/babby
  • A keby ti k tomu zobrali co len cent za kazde klamnstvo a troll post co vyprodukujes tak by si aj tak nemal nic. Order sa kritizuje ako hra, lebo okrem grafiky zatial nepredviedli nic len nudny cutscscenovy covershooter.
  • Je trochu paradox, ze ve vetsine open world her, je vice linearity nez v leckerem koridoru.
    Pouze par vyjimek, dokazalo prinest opravdu rozmanity a pestry gameplay v otevrenem
    svete, v drtive vetsine vsak v takovych hrach delate 50 hodin v kuse, jedno a to same
  • JUN '13 vs MAJ '14

http://i2.wp.com/i.minus.com/iqmpITByGtSqA.gif
  • walltar
    Jo jo ... video hry se jmenují Video kvůli zobrazovacímu zařízení na kterém se hrají, s ničím jiným to nesouvisí.
  • Magister_Peditum
    Protože se to hraje na televizních obrazovkách??? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit