Přejít na výpis diskuzí
Krátká ukázka z PS4 akce The Order: 1886 dělá z fanoušků psychopaty
24.5.2014 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Poláček nečte diskuse na games, že se tak diví? *1*
Poláčku, Poláčku ... za trest měsíc pěkně každou diskusi 2x. Ono tě to divení se nad komentářema přejde. -
-
2x? To se mi zdá příliš kruté *1*
-
-
Horší článek jsem tu snad nečetl. Něco takového bych čekal někde na blogu ve sranda koutku, ale opravdu ne na seriozním herním webu.
Chápu, že p. Poláček s těmi názory nesouhlasí, ba mu možná přijdou úsměvné či dokonce smutné, ale mohl to podat nezaujatě a slušně jako to profesionální redaktoři a média dělají.
Článek je sám o sobě úplně o ničem; stačilo dát do bleskovek video a ušetřit si ostudu.
PS: Tag psycho pod článek to celé jen korunuje. -
-
Polacek je znamej negativnima kecama na adresu diskutujicich. Takovou prilezitost zase si do nich rypnout nemohl nechat nevyuzitou. Podle me tim skodi nejen sobe, ale i projektum, na kterych se podili - ja jsem na tyhle jeho plky uz tak alergickej, ze jsem zrusil donate tady na games a nebudu uz prodluzovat ani predplatny Levelu. Tech mych par korun zadnou vahu nema, ale je to muj zpusob tichyho protestu *5*
-
-
Musím souhlasit. Jeho arogance nezná mezí a sebereflexe a pokora je pro něj sprosté slovo. Je to ostatně poznat i ve vysílání podcastu. Ano, i mistr tesař se občas utne (o tom bych vám mohl vyprávět), ovšem nepamatuji se, že by si dokázal občas nasypat popel na hlavu. Jeho klasická reakce na to, když je tzv. "nachytán na švestkách", je agresivní replika, kterou se zpravidla snaží znemožnit původce dané informace. Petře, takhle se někdo, kdo komunikuje s veřejností jménem velkého projektu zkrátka nechová. Není to profesionální.
-
-
-
Teda, to je článek... To má byt jako co? Ukázat jak moc jsi na výši? Jestli jo tak ses moc netrefil, akorát jsi místo stupidního příspěvku někde v diskuzi napsal stupidní a urážlivej článek...
A uzavírám sázky kolik budu mít mínusek protože jsem si dovolil nesouhlasit s Poláčkem -
-
A tobě se zdají diskuze poslední dobou dobrý? Dyť už to není normální. Člověk chce kolikrát poradit a musí se prohrabat tunou špíny než najde požadovanou informaci. Všude chce někdo vyvolat flamewar. Ať už je to fanboy, hater nebo troll.
-
-
Jednoduše,když by se redaktoři trošku zajímali o diskuze tak tu normální lidi budou.Zrušit přidávání příspěvků bez registrace by taky trošku pomohlo i tak by se tu našli debi**vé kteří by museli dostávat ban.Když by si pan poláček aspoň trošku četl co tu hráči na Pc píšou tak by hned změnil názor na to co v tom už tak debilním článku napsal.Games.cz velmi rychle ztrácí uroveň,no teda pokud vůbec někdy na nějaké byl.Sakra jak si vůbec někdo může dovolit napsat tak stupidní článek. *16*
-
Jo taky bych to nějak tak viděl ... Ale je to tak všude na internetu. A youtube bylo v tomhle vždycky jedno z nejhorších. Já už na YT diskuse pod videem nějakou dobu vůbec nečtu. Ale na druhou stranu mě příjde, jako by se někdo zrovna probudil z hibernace ... tenhle stav už trvá hodně dlouhou dobu. Plus možná než psát články o tom jak hrozně diskutují lidi na YT, by mohlo stát za to se zamyslet jak zlepšit diskusi tady ... nebo nám někdo chtěl ukázat, že můžeme být ještě rádi, protože jinde je to horší?
-
-
Jestli si to čteš v roce 2014 dej LIKE! :D
-
Zlepšit diskusi "tady" mohou pouze čtenáři, co diskutují "tady". To systémem nevyřešíš.
Nicméně, účelem článku nebylo zhodnotit "stav unie", prostě se jen k tomuto videu hodilo, že se lidi na internetu chovají divně. Protože video ze hry zas tak zajímavé není. Nic víc. -
-
No to je taky pravda ...
-
-
-
Ale vždyť to tu bylo vždy... Vždy tu byl nějakej hlupák, ať už predator, n, Skill nebo někdo jinej... Jedina jejich zabava je vyvolat nesmyslnou hadku a pak se hadat o kravinach... Někdy je to spíš trapný, někdy se pod tim rozjede trošku smysluplnější hádka a tak se řeší ta, ale vždy tu někdo založí nějaký vlákno aby se ztrapnil a zasmál...
-
-
Bydlím v druhým patře, takže výška nic moc, bohužel.
-
-
Nejsi na hipstera trošku starej? Nebo tobě snad přijde normální cos tu ted vypotil za článek?
-
-
Přece si nenecháš rupnout trubku... S článkem nesouhlasíš, přijde ti hloupej/zbytečnej, fajn. Ale zachovat chladnou hlavu není, alespoň si myslím, od věci. Petra diskuse všeobecně asi s*rou. A já jsem na druhou stranu rád, že to Petrovi vadí a všímá si toho i jinde než jen na games. Což z fight clubovejch vyjádření není tak dobře poznat - i když několikrát vlastně zmínil i novinky a podobný hnojiště.
-
-
Si to vyměníme, já v 11tym :D
-
Přestěhovat ...
-
-
-
Koukám, že už Sleeplesovi přetekl pohárek :D Ale však jo. Diskuze se v posledních letech šíleně degradovaly a občas si říkám, že by se měl dělat nějaký test inteligence/příčetnosti než se do domácnosti zapojí internet.
-
-
Já sám lidi co vyvolávají hádky nechápu.Čeho tím docílí ? Herní platformy jsou dělány pro naší radost a zábavu ne proto aby se furt válčilo a hádalo.Jsme jedna velká rodina a ne severní a jižní Korea.
-
-
ja nejsem tvoje rodina ty retarde *12*
-
-
-
Z článku jsem se dozvěděl jednu jedinou podstatnou informaci - Poláček se stydí za to že je člověk. Je mi ho líto a proto vyzývám všechny čtenáře games - složme se na jeho operaci na čivavu ať již nemusí trpět
-
No, graficky je to bomba ale jinak to vypadá jako klasická konzoloidní nuda.
-
Kdy ti vývojáři přijdou s něčím inovativním ? Vždyť je to pořád to samé dokola akorát s jiným universem a příběhem. Systém krytí pořád to samý, autoheal ( i když zde se zdá že mají postavy nějakou regenerační schopnost ), primární a sekundární střelba, granáty a pár druhů zbraní. Tohleto samý je tu už snad víc jak 10 let. Grafika je pěkná, ale tak nějak jsem doufal že PS4 bude inovace nejen v grafice, ale i v hratelnosti...
-
-
Řekni mě důvod proč by vývojář AAA hry přicházel s něčím inovativním?
-
-
Abychom tu nemeli jen hry z atari 2600.
-
Hele mě je to jedno, ať si "vyvýjí" pořád to samý dokola, ale ať potom nečekají, že hra bude mít jen kladné ohlasy a že si to každý koupí.
-
-
Jenže z těch 7.5 milionu majitelů PS4 (v den vydání jich bude ještě více) si tu hru spousta lidí, už jen z principu, že se jedná o Sony exkluzivku, určitě koupí. Snad pod každým člankem s touhle hrou píšou fanboyové "Game Of The Year", a že jich je na tom netu hodně..
-
-
Tak samozřejmě, do té doby co zde budou tupá stáda oveček, který baví hrát pořád to samý dokola akorát v jinym kabátě, tak vývojáři nemají nejmenší důvod dělat něco novýho.
-
-
Není ti na tom piedestalu zima?
-
-
-
-
-
-
Hra se mi líbí. Článek se mi hodně nelíbí. Takovej rádoby profesionální sranec už jsem nějakej pátek nečetl. Co se hry týče, tak nechápu tu přehnanou kritiku. Herní model zatím vypadá úplně stejně, jako u slavného Mass Effectu, kde to byl jeden dlouhatánskej tunel a nikdo ani necekl. Jo občas jste si mohli vybrat pořadí částí toho tunelu, ale vždy to byly 3 tunely a pak jeden víc příběhovej a to cca 3x zasebou a nikdo si tam nestěžoval. Taky nebylo proč. bylo to jako tunel dizajnovaný s pěknou sci-fi-příběhovou omáčkou okolo a zajímavýma postavama. Tady to může být to samý, tak v čem je problém? Proč si prostě nepočkáte a uvidíte?
-
-
Jestli myslíš Mass Effect 1, tak si uplně mimo hochu... A srovnávat ty dvě hry je pěkná p1čovina.
-
Pár lidí ceklo.
Co se týče třeba Mass Effectu 3, většina lidí byla příliš omámená diskuzemi o blbým konci hry na to aby si všimli, že celá hra byla sra*ka. Tady máš jedno review, který se tomu vyhnulo:
https://www.youtube.com/watch?v=FGFJ43jv4eg -
-
to že to někdo považuje za sra*ku neznamená, že to byla sra*ka... ;)
-
-
To, že to někdo nepovažuje za sra*ku neznamená, že to sra*ka nebyla.
-
-
chápu, co jsi tím chtěl říct, ale tím, že si znegoval můj výrok, se na něm nic nemění. výsledek je stejný -> nemůžeš hru označit za sra*ku ;)
-
-
ne, opravdu nemusíš psát, že jde pouze o tvůj názor, ale pokud napíšeš:
"většina lidí byla příliš omámená diskuzemi o blbým konci hry na to aby si všimli, že celá hra byla sra*ka"
znamená to, že neakceptuješ to, že se to někomu líbí a odpíráš jim mít na hru vlastní názor, chápeme? tedy pokud si někdo dle tvých slov nevšiml, že je hra sra*ka, tak se snažíš říct, že názor ostatních je špatný... tady už není řeč o tvém názoru na hru... tak a máš to *5* -
A jo, už mi to došlo.
Ty jsi jeden z těch pomalejších, co když člověk nenapíše za každé hodnocení "JEDNÁ SE O MŮJ NÁZOR", tak ti to nikdy nedojde.
Sorry, budu na to příště pamatovat. -
to není povyšování, to je elementární logika... všimni si, na co jsem reagoval a jak jsem reagoval a na chvilku se zamysli nad tím, co vyjadřuje tvoje věta. pokud si teď budeš stát za tímhle, je to pouze důkaz toho, že jsi na mě reagoval zcestně (aplikování logiky). rozhodně si nehraju na drsňáka, ale ty tím ze sebe děláš hlupáka.
pokud by ti to nedošlo, ty jsi v tom prvním příspěvku nepsal o tom, co si myslíš o ME3, ty jsi právě hodnotil hru v obecné rovině a prezentoval to jako fakt. já ti pouze ukázal, že nemáš pravdu. nemusíš se kvůli tomu čertit ;) (a neznamená to, že ti beru tvůj názor na hru) -
Nepovyšuj se tady, borče.
Co to tady vůbec vedeš za sémantickou bitvu? Kde jsem rozhodl o obecném hodnocení hry? Já jsem napsal, že Mass Effect 3 je sra*ka a to je můj názor. To lidi dělají, píší své názory. Vybásnil sis taky nějaký pindy o obecných hodnoceních, abys tady mohl dělat drsňáka.
Kdybys zpříma napsal, že (podle tvého názoru) Mass Effect 3 sra*ka není, tak se ti jen někteří vysmějou a je to vše. Takhle působíš jako hyperkorektní trapák. Kde ses to naučil? Na Redditu? Tam to provozují nonstop, pokud tam nechodíš, tak to tam čekni. -
ano, ty sám ji tak označit můžeš, ale tím označit jsem spíš měl na mysli rozhodnout o obecném hodnocení té hry. to už nemůžeš a o tom ten můj výrok byl. a paradoxně je o tom i ten tvůj znegovaný výrok, jen si to asi neuvědomuješ ;)
-
Můžu si ji označit za co chci. Ty na to můžeš reagovat jak chceš.
BTW objednáváš kolektorku Dragon Age: Inquisition? Sice dost drahá, ale jsou tam hustý věci jako brk a inkoust. Dobrý, ne?
-
-
-
-
-
-
V těch commentech na Twitchi musel bejt ale hnůj, když to Petra přimělo k napsání takovýho článku...
-
-
ak myslis, ze samotny obsah tej novinky je hnoj, tak mas pravdu :)
-
-
Z tak krátké ukázky si netroufám hodnotit finální produkt. Takže předběžně. Graficky bomba, hratelnostně stěží interaktivní film.