Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackherrer
    Tak si taky zařádím:
    Vypadá to jako kvalitní řemeslo, ale po minutě jsem video vypnul, protože to byla nuda.
  • h0p3
    Já teda od začátku předpokládal, že to budou po vzhledovové stránce, vypulírovaný Gearsy. Nevim co jinýho od toho, kdo čekal.
  • Jako, The Order: 1866 bypadá pěkně, to se musí nechat.

Ale nějak moc nechápu, proč je to hra.
    • trefné *15*
  • Vypada to naprosto TRAGICKY a polacek chce byt jen KOOL ze jde proti proudu abude obhajovat takovoule humuarnu.
  • No aby to nedopadlo jako Watch dogs :-/. První video : nádherný a nakonec z toho je co je .... ehm no hnus.
  • Haha, hodne ulet clanek, to sem vubec necekal :)
  • Uznavam ze hodnotit hru z 2 minutoveho videa je trochu prehnane ale v ostatnom sa tazko neda suhlasit s autorom clanku. Z tej skriptovosti je mi zle, tituly ako GTA ukazali ze je mozne nieco naskriptovat tak aby to bolo logicke a tak aby som mal vlastnu volbu v tom ako danu situaciu vyriesim. Tahat typka do bezpecia v momente kedy sa sa spavnuju nepriatelia na balkone ako kuriatka v moorhuhn(ak si to este niekto pameta) mi pride neuveritelne stupidne. Takisto z tych malo sekund hra posobi strasne koridorovo. Na strane druhej, grafika a pohyby postav sa zdaju fajn.
    • Mato1987
      fundovaný odborník, watch out.
      • volal mně někdo? *15*
  • Ty diskuze tady jsou nejlepší!
  • tak z tehle ukazky to vypada, ze tam bude vic filmecku nez hrani samotneho.
  • Paul_cz
    Hezkej rant :)
    Já na neogafu postnul tohle:

"It looks nice, really nice, but why do they keep showing completely generic boring gameplay :(
    It might be great as a babby's first shooter, but for me I feel like I played this hundred of times already."

Jsem taky psychopat ? Čekám profesionální rozbor :)
    • Nevím, zda jsi psychopat, ale měl bys procvičit angličtinu.
      • Paul_cz
        Babby je meme. Je to záměrná zkomolenina slova Baby.
        http://knowyourmeme.com/memes/babby
    • Mato1987
      Póvle z českej republiky prečo si napísal babby?
      • Paul_cz
        Odpověď máš níže, psychopatická lůzo.
        • Mato1987
          psychopatická lůzo.
      • PreidaQ
        Babiččin?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit