Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezký a vtipný komiks, který shrnuje problém videoher. Od otevřenosti světa, přes multiplayer, indie hry nevynechávaje a sequeli konče.
    http://www.cracked.com/article_19118_the-good-bad-ugly-video-games-5Bcomic5D.html
  • Mato1987
    lubor polášek perlí, nadpisy článkov ako z nejakého skurveného bulváru :D
    ináč hra vyzerá parádne, po killzone shadow fall a tlou je to ďalší z dôvodov kúpiť si v zime ps4 :)
    • Ronox
      Killzone bych zas tak nevyzdvihoval. Měl jsem z toho pocit, že se jedná jen o "benchmark", aby nám ukázal čeho je konzole schopná. Jinak jsem měl problémy s šíleným level designem a dost nudnou hratelností. To bych si radši vzal leč neexkluzivního Wolfa, kdybych ho předtím nehrál. Z těch exkluzivitek za to momentálně stojí podle mě jen Infamous: Second Son. Na Order se těším, protože bych si rád zahrál zase něco jako Gearse jen mě mrzí to, že tam není coop mód.
      • Mato1987
        Hmm, mne osobne sa predošlé killzone hry velmi lúbili, príbeh bol viacmenej o ničom, ale ten gameplay a fyzika, to bolo jednoducho labužo pozerať sa na to a hrať :) preto určite nevynechám štvorku, ale vďaka za tvoj názor.
        Mňa infamous second son príliš neláka, neviem presnú príčinu prečo, ale mám dojem, že okrem grafiky tá hra nemá čo ponúknuť, aspoň pre mňa teda.
        Na order sa velmi teším, už len preto do akého prostredia a času je hra zasadená, ja pevne dúfam , že to nebude third person cover strielačka ako gow hry, ktoré absolútne nemusím.
        • Ronox
          No to je ten problém. Předchozí Killzone mě bavily taky, ale ShadowFallu se to nepodařilo. Infamous mi nabídlo přes počáteční skepsi sympatického hrdinu a dobrou hratelnost. No a k tomu GoW. Zatím to vypadá, že to bude přesně takové. Klasická cover střílečka.
  • Súhlasím s Poláčkem. Steampunkový GOW, to nieje nič zlé, a kto čakal niečo iné je to len jeho problém. Ale recenzovať hru z pol minútového videa, to je také... no, debilné že ano...
  • Gears of War. Teda Gears of War, s partou z viktorianskeho anglicka, miesto vesmirnych svalovcov - aspon pre mna teda rozhodne vylepsenie. A ten rozkosny prizvuk! Kazdopadne teda, urcite nie hra na ktoru by som cakal v den vydania v Brlohu - ale ked sa bude dat niekde kupit z druhej ruky za 15 libier o rok a pol neskor, preco nie :)
  • Fakt nechapu tu vlnu hatu na tuhle hru. Je to nascriptovany tunel? No a? Vzdyt drtiva vetsina strilecek na konzole jsou takove a nektere jsou naopak vychvalovane do nebes. Treba gears of war me bavil a tohle mi prijde velice podobne stylem, jen v jinem kabate. A ze to je neoriginalni? Ktera hra je v dnesni dobe originalni? Mozna tak Dark Souls 2. PS4 nemam a az na par vyjimek tunely nehraju, ale v tom kratickem videu jsem nic spatneho nevidel.
    • "Vzdyt drtiva vetsina strilecek na konzole jsou takove"
      To je prave ten problém imho *12*
  • Virtua Cop s moznosti pohybu, klasicka automatovka/konzolovka pro nenarocny hrace. Tim hatem se z toho dela akorat vetsi hra, nez ve skutecnosti je.
    • To stejný bys mohl říct o The Last of Us a jaký z toho bylo haló.
  • Psychotic
    Fanboyové SONY/MS píšou kraviny do diskuzí... Tak o ničem takovém jsem tedy nikdy neslyšel! Musíme tomuhle *úplně novému* trendu zamezit! Celá kultura Games.cz je v ohrožení! Nesmíme přece konzolistům dovolit ředit naše PC-Gaming-Master-Race blitky!
  • maros.goc
    Graficky to vyzerá bohovsky, z hratelnosti sa mi páčil začiatok kde pocit zo streľby a akcie bol fantastický. Bohužiaľ nasledovalo to ťahanie zraneného do úkrytu bez možnosti voľby, proste musíš ho ťahať a strieľať, tak to chcú vývojári a tak to musíš hrať ...to ma dosť sklamalo. Ako ale hovorím, do tej časti to bolo bohovské :)

Dúfam, že podobných situácií bude minimum a hlavne tam bude minimum cut-scén, ktoré doslova neznášam, pretože kúskuju ako samotný gameplay, tak zážitok z hry a jej dynamiku ...
  • Je trochu paradox, ze ve vetsine open world her, je vice linearity nez v leckerem koridoru.
    Pouze par vyjimek, dokazalo prinest opravdu rozmanity a pestry gameplay v otevrenem
    svete, v drtive vetsine vsak v takovych hrach delate 50 hodin v kuse, jedno a to same
  • Prýští týden 27.5 vide Watch Dogs na tohle video ze hry nikdo nevzpomene :D *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit