Přejít na výpis diskuzí
Krátké E3 video prozrazuje termín vydání Battlefield Hardline
6.6.2014 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
Nerad bych se někoho dotknul, ale kdo si tohle koupí, tak má v hlavě asi solidně vyhoukáno
-
Kdyby radeji udelali hru z 2 Sv.valky jeb.t se policajtama se muzu v Countrovi.Bf uz neni ono.
-
-
Mě by se líbilo 1943 na pc a pokračování Battlefield 2...ale buďme rádi, že to nevyjde, ještě by to zprasili...
-
-
BF4 jsme zmrvili, tak rychle vydat dalsi trash, aby se na to zapomnelo. No, tisice zoufalcu si to stejne opet koupi, protoze to ma hrozne cool nazev hardline a jsou tam drsnaci v kozenejch bundickach.
-
Já jenom nechápu proč to dávají pod BF (pořád čekám na BC3) kdyby z toho udělali nějakou novou sérii asi by nebylo takovýho hejtu, Tohle prostě neni BF
-
-
Suhlasim, presne si to vystihol, clovece...
-
-
mně stačil první únik *1*
takže žádný módování to nebylo pánové, ale i tak či tak jde o srajdu *12* -
skvelá novinka, poslednú dobu sem autor pridáva jednu perlu za druhou :D Už sa neviem dočkať októbrovej recenzie na tento platený mód, nebolo by na škodu keby to zrecenzoval práve pán Poláček :D ale to je asi utópia
-
*7* *7*
-
Snažil jsem se vymyslet něco vtipného, ale čím víc o EA přemýšlím, tím víc mi celá situace připadá smutná a především trapná.
Je to, jako kopání do zdechlého koně, který začíná smrdět. -
Nikdy by ma nenapadlo, že Battliefield skončí na takejto ceste, akej je teraz. Opakovať veci ako podľa EA ich najväčší konkurent - COD. Nie je správnou cestou pre Battlefield sériu. Medal of Honor už na to doplatil.
-
-
No s ekonomického hlediska to je správná cesta.Vše ostatní je vedlejší.
-
-
Přiblížení CoD ještě žádné herní sérii neprospělo.
-
-
-
Hezkej kampaňovej trailer a stejně to nakonec bude zase jenom přeskinovaná 4ka bez tanků :D