Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela úsměvná drzost a výsměch pro hráče. Totálně odfláknutý BF4, který ještě teď je plných chyb a už příchází s další "bomba" nadupanou hrou. Navíc mě ještě hodně pobavilo jak jsem kdesi četl vyjádření....nebojte na BF4 nezanevřeme *1* Jestli opět budou lidi nakupovat jak bez myšlenky tak už si opravdu budu připadat jako v katastrofických filmech, že lidstvo je šílené a proto na ně bůh poslal všechny nemoci světa *1*
    • Inquisitor
      Hází hráčům hovna!, oni se v tom rochní a ještě prosí o další.
      • Vrook
        Nikoliv hráčům.. valná většina lidí, co se v těch hovnech rochní, jsou (jak psal dole kočičí hitler) masy, co maj doma nějakou tu konzoli, na kterou si párkrát do roka koupěj ty hry, který k nim prosáknou přes síť reklam. Je to prostě pro lidi, co se o hry nezajímaj, nelezou na herní weby a podobně.. ale prostě se díky obřímu marketingu podobnejch titulů (BF, COD, Watchdogs,..) o nich doslechnou a tak si je koupěj. Tyhle lidi samozřejmě tim, že nemaj přehled (což je smutný, ale nedá se jim to ani moc vyčítat), nemaj ani kvalitativní srovnání s těma hrama, který jsou opravdu vyvíjený primárně pro hráče. Takže se pak nemusej velký společnosti, který tyhle herní blockbustery plivou, ani snažit vyrobit kvalitní hru. Stačí jim tak velkej marketing, aby to prosáklo k těm, o kterejch jsem mluvil..
        • Bohužel to tak je a nám nezbývá než se s tím smířit. Protože na křičící procento je tu 99 procent těch Vrookem popsaných.
          Zkrátka Battlefield je v hajzlu.
          • Jack1947
            Já myslel že s 4tkou (3,1) už byl definitivně v hajzlu.
  • Když někde vidím Battlefield Hardline, vybaví se mi dvě hry: NFS The Run a Call of Juarez The Cartel.
  • Bude to tiez zadarmo ako Planetside 2 ? *1* *1* Do BF serie som za 3 roy natlacil skoro 200 EUR, toto si mozu strcit do prd3l3. Nedostanu odo mna uz ani cent. Amateri s velkym A. A to sa povazujem za tolerantneho cloveka. Co predviedli s BF4 je drzost najhrubsieho zrna.
  • Dagon
    Jasne... uplne typicky Electronic Arts, jak vysity. Snazit sa za kazdu cenu tazit z jednej konkretnej znacky (t.j. Battlefield), totalne ju vyplundrovat, znasilnovat a vo finale zaroven i definitivne znicit, pretoze donekonecna sa skratka jedna ZNAMA znacka zneuzivate neda... Fajn, kym to cele bolo este aspon ako-tak v nejakych medziach, t.j. bola z toho znacka, ktora predstavovala pre kazdeho svojim sposobom doslova POJEM, staby viac ci menej arkadovy "simulator" vojnovych konfliktov, oka... Proti tomu som nemal namietky, napokon preto som bol ochotny hru podporit tym, ze som si postupne kupoval jednotlive diely (najprv to bol nezabudnutelny BF2, pred par rokmi BF3 + vsetky DLC a teraz je to i RAPIDNE kontroverzny BF4 + DLC,,, aha a aby som nezabudol, samozrejme napr. i BF 1942). ALE TOTO??!?!?!??!!? *8*.
    Proste, nic sa neda robit... firmy typu EA su nadhernou ukazkou toho, ako najprv skutocne co najviac komplet vysosat znamu znacku... a potom co? Nic... proste si len napchaju vrecka dolarmi a prd im zalezi na tom, co vlastne sposobia. Toto uz rozhodne nie je o ziadnom hrani, ani nicom inom. TOTO je uz len cisto o spinavych PRACHOCH!!! TFUJ!!! Fuck 0ff celu firmu aj s celym tzv. "marketingovym osadenstvom" EA. Sr@ci sr@cmi ostanu... prave EA je toho nadhernym, priam ukazkovym prikladom *16*.

Sorry, ale du blejt, velebnosti *11*.
    • Jack1947
      V tom případě Aktyvišn už sérii kod vyplundroval až do posledního srance. Takže těžit se dá i po smrti. *3*
      • Activision aspoň zatím těží jen z jedné značky. Uvidíme, kam se budou ubírat dál. Je to ale stejná zhovadilost, jakou předvádí EA.
  • chceme SWAT5 a znovuhratelnost
  • Gamesa nezájem. Ale článek pobavil :)
  • porad tam nevidim souvislost s Battlefield *12*
  • MrSanta
    Kdyby tam konečně byla pořádná SP kampaň, tak proč ne. Nápad jako takový nezní špatně. Uvidíme jak to dopadne.
  • Takze vlastne counter-strike v battlefieldovskym podani? Chm... no jako Frostbite engine proste vypada vyborne, I jejich audio je fakt technologicky zvladnuty, ale hrat hru jenom kuli engine, no nevim... U crysis me dalsi dily nepresvetsily, ze se to da takhle pojmout, no uvidime.
  • Jack1947
    Už... se z toho začíná stávat pomalu COD nechápu čím/co si tímhle zmetkem poměřují. (ani mě to nezajímá). Když vlastně tak uvažuji vidím že asi cílely (špatně) i na hráče CS.S.GO akorát s vozidly atp... trapné.
    • O hráčov ktorých chytilo CSko nemá zmysel bojovať, to je záležitosť na celý život. Niekto ostane u 1.6, niekto u Source, a niekto u GO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit