Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podla mna je ten trailer takmer dokonaly :o) A ani trochu nesuhlasim s Alesovim popisom :) Hudba sa tam zo zaciatku nehodila ani mne, ale potom uz som mal len zimomriavky :)... Proste spoznajme jadro Kratosovej zurivosti - na tuto "temu" bol ten trailer genialne spracovany, skratka si to neviem predstavit lepsie natocene a spracovane.

    BTW to neznamena, ze ked kratos uronil slzu v trailery, ze je hned baba a citlivka preboha :D... A ani sami autory v hre nam nechcu hodit nejaky filozoficky emotivny pribeh o Kratosovej strate ;)... Bude to stale krvava rubarina s kratosovym hnevom, len teraz pekne od zaciatku :)

    Na mna ten trailer posobi genialne. Ma to svoj styl :), taky dospelejsi proste :)

    My vengeance starts now :D...
  • Minimalistický, čistá filmařina, skvěle zvolený hudební podkres a vzhledem ke cliffhangeru skvěle zvolený, absolutně nechápu tu kritiku?!
    • *zvolená forma
  • Ja neviem o čom to tu Aleš píše, ale už hre God of War: Chains of Olympus (PSP) je citlivá scéna, kde Kratos vstúpil Elýzia kde našiel svoju dcéru - Calliope. Kratos mal v ten moment na výber dve možnosti - opustiť svoju dcéru a zachrániť svet, alebo stráviť chvíle s jeho rodinou. Kratos sa rozhodol zastaviť Perzefónu a Atlasa, a zachrániť svet a Olymp pred istým zánikom. Bola to citlivá scéna... a Kratos ju neprežíval ako zúrivý mäsiar...ale ako otec, ako muž strácajúci svoju rodinu...
    • a ešte niečo k tomu brneniu...keď raz historicky spartania používali krátký meč (napr. Lakonia) určité typy holení atď... Takže navrhujem, na Alešov podnet, o dneska, keď už boli použité vo filme 300...tak historici prepíšu dejiny a nahradíme ich.... napr Spartskú helmu- nemeckou z 2WW ...atď
      • ales.smutny
        Ou, argument demagogickým twistem :) Jde o celkovou stylizaci, ať už úvodní scény (žlutý filtr, stejné, ahistorické ohozy žen) a nebo samotnou výstroj, která vypadá skvěle ve filmu, ale nemá nic společného ani s realitou (panoply vypadala úplně jinak, o zdobení aspis nemluvě) ani s universem GoW. Absurdní je, že se tvůrci ani neobtěžují udělat si vlastní reimaginaci, klidně neodpovídající historii, je to přece hra, prostě obšlehnou to, co musí znát průměrný divák Super Bowlu a hotovka.
        • Tvrdíte, že starověcí těžkooděnci neměli podobnou výstroj a výzbroj, tvrdíte že ženy nosily jiné šaty, tvrdíte že trailer a postavy v něm jsou stylizovány scénami z filmu 300.... Navrhuji dejte si tu práci, zjistěte historické fakta a sepište článek kde to porovnáte a popíšete. Garantuji Vám, že Vám bude valná část čtenářů vděčná a Váš článek bude nějaký čas v top ten.

          Pokud bych k tomu měl dát svůj komentář, pak asi takhle. Porovnáním scén z filmu 300 a traileru docházím k názoru, že výstroj těžkooděnců je kromě obdoby Korintské helmice odlišná. Pokud srovnám scénu jako takovou (stylizaci), vidím spíš inspiraci scénou z filmu Gladiator. Pokud srovnám dochované historické informace a části výstroje těžkooděnců se záběry z traileru nacházím shodu v mnoha věcech, koncovka kopí Dory se shoduje, Helma korinstkého typu bez filmového chocholu (který patřil nejspíš jen důstojníkům), bronzové kyrysy a chrániče nohou, sandály, aspis... kromě nezahlédnutelných pteryges nemám s těžkooděncem vůbec žádný historický problém.

          Seberte hozenou rukavici a směle do srovnání výzbroje a výstroje, velice rád se nechám o historických faktech poučit.
          • ales.smutny
            Díky, nepotřebuju shánět fakta, mám za sebou jen tři roky klasické archeologie a patnáct let zahrabaný v antickém válečnictví :) (a kdybych byl hnidopich, tak těch chyb je tam v reálu půltucet, ale o tomi fakt nešlo).
            Ale článek, který už naprosto nesouvisí s herním obsahem psát nebudu, určitě ne sem a v souvislosti s GoW.
            Šlo o zcela nepopiratelnou a upřímnou vykrádačku třístovky, ale nebudu se opakovat po sté, kdo to přečte, přečte, kdo ne...c´est la vie :)
          • Bravoo ... tleskaam *3*
        • Sry Alesi ale podla mna v tom hladas uz uplne hovadiny... Prave preto, ze je to hra, tak proste neriesim ci to hystoricky! na 100% sedi alebo ne broboha...popripade, ze je tam nejaky az moc zluty filter.. to uz je uplne "uber" kritika...

          Pride mi to, ako keby si nemal co robit a vyslovene nasilu hladal vsade chyby ;)... Lebo to uz ked beriem do uvahy to co Tebe tu teraz akoze vadi, tak takymto sposobom by som nasiel chyby v 100% hrach ci traileroch, proste vsade..

          Proste tu riesis uplne blbosti podla mna - sry.
          • ales.smutny
            Já si přijdu, jak kdybych psal hotentotsky :) Problémem není, že to není historicky věrné (myslím, že to píšu zcela jasně, což přečíst celý odstavec?), ale že to umí jen do detailu vykrádat jednu komiksovou reimaginaci (poznámky o filtrech), protože je nejznámější a ani se nesnaží hledat vlastní styl :) "Franku, musí je to vzít za gule, kydni to tam ve stylo tamtoho, jak to bylo vo těch Sparťanech, to lidi znaj a vopovaž se vymejšlet něco novýho s hrou! Super Bowl, chápeš? Musí to znát. Tak mazej!"

            A já to neřeším, já jen říkám, že je to idiotské :) Že se to někomu nelíbí...inu...s tím se musí smířit :)
            • No prave, podla mna ako keby uplne kasles na gro-podstatu traileru a riesis hlavne blbosti ako podobu vojaku ktori tam boli vidiet tak na 2 sekundy, lebo, tychh istych si uz pred tym niekde videl (btw oni k preobjednavke tusim davali zdarma aj ten film 300, to islo priamo cez ten superbowl, takze uplne nesamoucelne to tam nebolo)...

              Skratka v pohode, je to Tvoj nazor, ja Ti ho neberiem ani brat nemozem :), ale to je asi tak, ako keby mi vadilo, ze v trailery na novy Fast and Furious ide ta Toyota viac, nez by v reale asi mohla ist ;).... A napisem o tom clanok plus pridam nieco o filtry :). Nie vazne v pohode, ja Tvoj nazor beriem, len s nim nesuhlasim, kedze som ten trailer videl snad uz asi 30 krat a stale sa mi paci, je tam kopa detailov a mne pride velmi prepracovany :) Mozno aj preto, ze do detailov neriesim podobu vojackov a filtrov ;).
      • ...to aby ste pochopili ...aby nevyzerali tí spartania rovnako *15*
  • pro mne je ten hudebni doprovod jak pest na oko
  • Autor článku dúfam hral všetky časti. Ak nie tak by mal a ak áno tak by sám mal krútiť hlavou čo napísal. Nechápem odkiaľ ľudia berú to prirovnanie psychopata, v dobách starovekého grécka bolo normálne dokazovať svoju moc krvavými bojmi o podmanenie rôznych miest a zemí. Nebola v tom nejaká extra rovnosť proste vyhral ten koho taktiky boli brutálnejšie a navodili strach a klesli morálku protivníka preto vlastne Kratos bol aký bol. Svoju rodinu mal rád ale ako mladého kapitána ho túžba po moci oslepila natoľko že preň dokázal urobiť čokoľvek a vtedy spravil najväčšiu chybu. Jediné čo od tejto hry čakám a trailer to vystihol je ten bod kedy sa niečo v človeku zlomí a stane sa s neho zviera ktoré túži po pomste a nič ho v tom nezastaví.
  • God-of-War
    Koukam na to kazdej den...furt nemam dost. Nejlepsi hranej trailer.
  • I když jsem GoW nikdy nehrál a zpočátku se mi ta hudba k tomu vůbec nehodila, tak na konci toho traileru jsem si řekl, že to vlastně tak špatné nebylo a přišlo mi to zajímavé *4*
  • residentevilfans
    http://www.youtube.com/watch?v=QLbRpObZFGQ *14*
  • Kdo tam je komixově ztvárněn? Kratos? Vojáci? U Krata to autor nemůže myslet vážně takže vojáci. Tím, že tam jsou jen chvilinku a ani tam není nějak extra detail, tak mi to tak fakt nepřipadá.

    Jinak jsem ráda, že ho uklidnilo. Ve 3ce to byl už fakt psychopat. Těším se
  • Z filmařského hlediska je to ale suprově natočený trailer. Ale jestli to má zapůsobit na lidi, kteří nikdy nehráli god of war (jako třeba já), tak nevím. Na mě to tímhle způsobem nezapůsobilo.
    • Na me jako prvni zapusobila krasna reklama pres ovladaci prvky videa za to bych vrazdil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit