Přejít na výpis diskuzí
Krev a mapa! Total War: Warhammer II dostává své brutální DLC a mapu spojující oba kontinenty
26.10.2017 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
v tomhle má pravdu, lodě tam fakt nejsou, práva na námořní bitvy maj týpci co dělaj Man O War, ale mohli teda dát aspoň stavění lodí bez ovládanejch bitev jako bylo ve starších TW, takhle bitva na mo i= autoresolvse pozemních armád
-
Ja jsem osobne s velikosti spokojenej, stejne nez postavis tolik armad aby jsi vse mohl ovladnout, tak to zebere spoustu casu
-
Mám úplně ten samý problém.
-
cau mamotazku je zase ten blood and gore nebo jak se to jmenuje ojebany jako v 1 WH???kde vlastne u 90% jednotek nejsou animace ale jenom strika kvev??nebo je to jak v rome kde kazda postavicka seka ruce hlavy atd. diky diky
-
Ahoj,
Po aktualizaci se nedají načíst starší uložené hry, při loadingu hra spadne. Máte taky někdo takový problém?
Díky
Lukáš -
Ale jdi ty brepto, že ty jsi tuhle hru vůbec nikdy neviděl: -)
-
Třeba je měl v posádce, nebo využil globální verbování nebo tak něco.
-
git gud yes-yes
-
Až přestanou AI v týhle sérii podvádět, tak budu mít zájem. Protože mě nebaví dobývat provincii kde nemají žádnou "kovárnu" a pak na mě vyběhne s plným dvůrem elitních jednotek - přesto nato neměl postavené budovy a nemusím ani říkat, že na 90% neměl ani prostředky - to pak člověka nebaví, když u jedné hry zabije 10hodin...
-
"Krev a půda" No... Já bych s těmi titulky byl přeci jen opatrný. Mohlo by to triggerovat Lukáše nebo Vrobela, oni jsou na tyhle věci hákliví.
-
To teda doufám.
-
Já myslím, že i tak kolo bude trvat celkem dlouho, možná a moc dlouho
-
hezký no, až na to že 60% plochy tvorí voda a nejsou tam lode
-
Počkej si na třetí díl.. Pak asi přijde mapa dostatečná i naprostým megalomanům :D
-
pekný krok, to blood DLC dať zdarma, ak už mám rovnaké k prvému dielu. viac by ma potešilo, ak by to bolo už od začiatku v hre, ale čo človek narobí, biznis je biznis a s nižší rating = viac predaných kusov.
narozdiel od aleša si občas prizoomujem, aby som si užil svoje víťazstvo :) -
Je to fajn, ale tu mapu jsem čekal větší. Nejdřív jsem myslel, že je prostě "sešijí" dohromady. Já vím, že by pak tahy trvaly věčnost, ale stálo by to za to.