Přejít na výpis diskuzí
Krvavý Pán prstenů v LOTR: War in the North
5.5.2011 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Kolize jsou v bojovkách evidentně stále obrovský problém. Už ať je Euforia v každé hře.
-
nerikej ze to neni pravda! Znam lidi co si hry kupujou podle obalu ikdyz vubec nevi co to je (vetsinou sraccka of course)...nevim proc bych nemoh kritizovat podle toho videa kdyz ta hra tak na 90% bude vypadat i po vydani, nevim co to ma spolecnyho s IQ (naprosto trapnej argument, vhodnej pro lidi co nevi co jinyho rict)...A jen tak pro zajimavost si zahraj nejakou starsi hru a porovnej to s necim novym (treba Returno to castle Wolfenstein vs. Homefront) driv hra byla vyzva, clovek se musel snazit a ted? Kulomet, sipka dopredu, checkpointy po 5m, autoleceni a za 5 hodin dohrano.. mozna pak pochopis to s konzolistama kvuli kterym to tak mimochodem z velky casti je..vsechno se ted dela jenom na efekt, grafiku a tak aby to moh dohrat i mental, protoze to hraje nejvetsi roli u tech "jednodusich" lidi = vetsiny ,takze vysledek PRACHY !!!
-
Nebo to je možná proto, že tihle lidé mají větší IQ a nekritizují hru podle něakýho videa.Právě kvůli lidem jako jsi ty se kazí PC komunita,ale ty to asi stejně nepochopíš. *7* Ještě abych dodal, tak ta reakce byla na "wookieho", ale když se k tomu hlásíš, tak proč ne. *3*
-
Který je díl od dílu horší... Takže stále nechápu, proč lidé kupují stále novější díly...
-
Pravda, mnozí nemají žádné stupidní řeči, protože je zajímá jen jedno: EXPLOSIONS!!!! Takoví lidé se nedokážou ohradit proti ničemu a jen slepě kupují naprosté kraviny, protože se to od nich očekává. A tihle lidé bohužel vládnou trhu.
-
COD ? Kvůli MP..
-
Možná se všechno dělá pro konzolisty kvůli tomu, že nemaj tak stupidní řeči jako lidi jako ty. *7*
-
Já také nechápu, jak může někdo hrát CoD (a rozhodně nejsem sám), a přesto je to nejprodávanější hra... Zrovna tento žánr, který reprezentuje tento LotR je hodně zajímavý hlavně proto, že spojuje kombinaci postav rozličných povolání - a pokud je to dobře zakombinováno, tak hráč musí využít při hře schopnosti všech postav... A jelikož je podobných her hodně málo (Devil May Cry, Onimusha, Darksiders nebo God of War jsou úplně o něčem jiném), tak si mnoho lidí podobnou hru rádo koupí a zahraje.
-
"Radši ty peníze prochlastám a hru stáhnu..." - což je vcelku zřejmé konstatování, že si hru stáhneš.
"Stáhnout a nekupovat... skusit, dohrát a smazat." - zkusit a dohrát k sobě nejde, a opět to je podporování pirátství, což je opět nelegální... Žádná hra si nezaslouží být stažena, protože každá z těch her má nějakou hodnotu - ať už je to 100 Kč nebo klidně 2 000 Kč...
A nepřijde mi, že by žánr RPG nějak upadal, za posledních 10 let se toho moc nezměnilo. A Risen nebo Zaklínač jsou dostatečně kvalitní RPG, aby zabavily na delší dobu. A pokud se Ti nelíbí dnešní nabídka RPG, nic Ti nebrání v tom, hrát ta stará RPG... -
Každýho baví něco jinýho a je smutný jestli tohle nechápeš a ne nejsem fanoušek těchhle rubaček ale chápu že ne každej má naládu na hry typu DX nebo pseudo HC hry ala DA a radši si zahraje něco jednoduchýho.
Nadruhý straně chápu fanoušky tolkiena a pokud vývojáři nejsou věrný předloze a chtěj jen ždímat ze jména tak jim malý prodeje přeju. -
Tak cekal jsem vse ,ale tohle me dostalo, opravdu nechapu jak dnes jeste muze nekdo delat takovehle splasky, potazmo jak si tohle vubec muze nekdo koupit.
-
Vždyť to vypadá hůř (nemyslím počtem polygonů) než ty LotR hry soprovázející filmy... To byly hack & slash bez přetvářky a obsah podle filmů jim hodně pomohl. Tohle vypadá příšerně nudně, sterilně a nepovedeně.
-
Neřekl jsem, že si hru stáhnu, řekl jsem, že ta hra si peníze nezaslouží podle toho jak se prezentuje. Pro mě je hra pravím opakem, od hry vyžaduju delší dobu hratelnosti a hlavně co se herních možností týče. Hry si kupuji to ano, hlavně mě zajímá žánr RPG, které poslední dobou sakra upadá, doufám že Skyrim nezklame, ale bojím se toho.
-
tohle je kompletni napodobenina X-men origins:wolverine(i když v X-menovi jsou aspon hezky zpracovane boje a postupne vylepšení)...x-mena hraju,je to skvelej zabijak casu,kdyz nevim co snim:D..jinak nic víc..a tohle??...ty to snad celý obšlehli... *12* *12*
-
Nastastie som dospel do stavu,kedy hry tohto typu mi nestoja ani za stahovanie,hlavne nie nejake radoby RPG-akcne nieco na com je nadrbana licenia Pana prstenov a este je tam poprekrucovane vsetko co sa len da...
-
Lidé ne, elfové ano. Věřím, že Tolkienovi by mohla být udělena výjimka (vzhledem k tomu, že je v jistém smyslu Eruem, i když on by s tím nesouhlasil) *4*
-
Lidé se v Mandosu dlouho nezdržují, ale odcházejí do neznáma, kam je žádné jiné Iluvatarovi děti následovat nemohou. Kam jdou, to ví jen Eru a možná Manwe. S tím čekáním až do Dagor Dagorathu, to si asi pleteš s osudem Fëanorovím.
-
Spíš, jak se toto vůbec může jmenovat The Lord of the Rings to je směšné...
-
Snad pokud je hra špatná a nestojí za koupi, tak ani stažení nepomůže, nebo ti to hru snad zpříjemní?
Staženim dokážeš max. to, že o hru je zájem, ale ochrana je špatná. V lepšim případě se pak vývojáři budou snažit zlepšit ochranu, v horšim se dál soustředí na vývoj her pro konzole. -
Co k tomuto dodat. Pokud nejsi ochoten za hru platit částku dejme tomu 1 000 Kč (či kolik ta hra bude u nás či v zahraničí stát), tak ji nekupuj, ale ani nestahuj. Pokud se hra nebude prodávat za plnou cenu, tak hodně rychle její cena spadne. Vždyť můžeš za rok až dva (občas i mnohem dříve) hru koupit do 300 Kč, takže hrdě zde prohlašovat, jak hru stáhneš z Tebe dělá pouze velkého ubožáka. Kdyby si o tom alespoň mlčel, tak neřeknu, ale prohlašovat to tady...
Já klidně za hru, kterou dohraji za 6 hodin zaplatím 1 000 Kč (popřípadě za CE i více), ale ta hra mě musí opravdu nadchnout - raději 6 hodin bombastické hratelnosti (takže nemluvím o CoD), kde mám chuť hru rozjet znovu, než 40 hodin nudy (což je pro mě například Oblivion nebo Fallout 3).
Ke hře samotné, Tolkiena se to očividně nedrží. U té obtížnosti se musí brát v potaz, že hra je obvykle prezentována na nízké obtížnosti (navíc je to celé sesříhané), takže pokud bude mít volbu, tak to celé může být trochu někde jinde. Například u hry Demon Stone (což je ekvivalent k této hře, ale ze světa Forgotten Realms) jsem se bavil skvěle.