Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starý pán dlí v Síních Mandosu, kde čeká až skončí svět, kdy se naplní Sudba lidí, a v rámci Druhé hudby Ainur před trůnem Ilůvatara bude napraveno Pokažení Ardy. To není tak zlé... *3*
  • Xykon
    Bože, jak se pod tohle vůbec někdo může podepsat. *7*
  • Těžko si představuju, že by to bylo stejně "kvalitní" nebo dokonce horší než Conquest. To je fakt herní odpad a obrovské sprznění světa Pána prstenů
  • Souhlasím, Bitva o Středozem byla nejlepší hra na motivy pána prstenů a já pořád marně čekám kdy vyjde nějaký remake v hezčím kabátě + s nějakým tím vylepšením :) ... ikdyž Bitva o Středozem 2 nebyla taky špatná ale už to bylo se mi zdá tak trochu přeplácané a smyšlené
  • Proč se licence na veškerá Tolkienova díla nedostane do rukou Bioware a jim podobným.
    Už jen po přečtení Silmarillionu musí být člověku jasné, jaký obrovský potenciál se zde nachází.
    Jinak co se her na motivy Pána prstenů týče, tak neni lepší hra než Bitva o Středozem.
  • Stáhnout a nekupovat... skusit, dohrát a smazat. Akorát nutí hráče si hru stáhnout, jelikžo vysolit 1000 za hru kterou dohrají se vším všudy za 6 hodin je fakt debilita. Takže podporují nelegální stahování her, ať tak pokračují, já podpořím jen ty co si to zaslouží, ne co ždímají prachy z píčovin a hra je nahovno s krátkou hrací dobou. Radši ty peníze prochlastám a hru stáhnu, budu z toho mít lepší pocit než dát peníze tomu studiu, které to takhle praktiku. JAk zde již bylo zmíněno, čekám na Skyrim, doufám že nezklame. Pro někoho je tisícovka nic, ale pro mě je to docela velká částka.
  • niceho poradnyho se uz v dnesni dobe asi nedockame, vsechno se dela pro stupidni amiky/konzolisty...mozna pak Hobbit, ale to nejspis zas bude jen doprovodny vysavac prachu u prilezitosti filmu v kinech...Vsechny sve nadeje ted hazim na TES V: Skyrim ktery zatim vypada fantasticky ;)
  • Vypadá to na stupidní mlátičku kterých každý rok vychází desítky. Navíc to ani nebude žádná výzva, když jeden člověk dokáže sejmout 4m vysokého trolla jen neustálým chaotickým sekáním.
  • presne! ...jsem na to stejne bohuzel *9*
  • Tak moje očekávání zrovna padla na nulu. Takovej to má potenciál ten tolkienovskej svět a oni z toho pravděpodobně udělají bezduchou mlátičku u které pravděpodobně jediný plus bude kooperace. Vsázím na to, že to dopadne stejně jako Conquest. U toho jsem také očekával bůh ví co.
  • moc tolkienovsky to teda nevypada kdyby se to nejmenovalo LOTR tak ani nepoznam ze je to Pan prstenu :( je to jenom prachbidna fantasy rezacka...a takovy RPG potencial to melo *9* ...ale co treba to bude zabavny
  • chudak stary pan musi rotovat v hrobe *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit