Které hry jsme si pořídili několikrát – a proč?
-
2x Fallout 1 a 2 LEVEL/SCORE
3x Stardew valley
PC/SWITCH/ANDROID
-
Jenom Dying LIght, nejprve na PS4, protoze jsme predpokladali, ze to budem hrat v co-opu, ovsem se to ostatnim nelibilo a me z tech 30 fps z pohledu prvni osoby po chvili bolely oci, jeste kdyz to kvuli double buffered v-syncu obcas skocilo na 60... Tak jsem si to nakonec koupil jeste jednou na PC, kde se to teda hraje paradne.
-
Jsem čekal, že tu bude každý druhý příspěvek Skyrim a ono ne. Skyrim asi 5x, vlastně 6x, potřeboval jsem ještě kopii na coop. A jistě, budu kupovat další kopii na XBSX.
-
-
Vidíš na ten jsem zapomněl, ale mám ho jenom 2x - steam a switch, pokud budu počítat zadarmo upgrade na special edition na steamu tak 3x.
-
-
Gothic tak 4x
-
Destiny 2 ( PS4 a PC) a ME:Andromeda PC a PS4). U druhého zmíněného hrála cena rozhodující roli (149 Kč) a přesvědčení, že tentokrát to fakt dohraji. Nedohrál.
A málem bych zapomněl. Celou sérii Stalkera. Krabičky a následně GoG,který odstranil ty stupidní ochrany.
-
Protože je to moje/vaše věc. 😎
-
-
Ale asi jen Skyrim jsem koupil 3x.
-
-
Hmmm. Asi Planescape: Torment 3x. SCORE, originál na GOGu, EE na Steamu. Pak mam teda docela dost věcí 2x.
-
Nejvíce asi icewind dale a HALO hry. Nicméně, když někde něco koupím, dostanu atd., tak vše ještě jednou pořídím na steamu, kam to chodí později, tam to hraji asi nejraději.
-
GTA5 4x
PS3, PS4, PC (prodáno), PC (free epic)