Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnnyBaneCZ

    1. Ezio Měl obrovskou výhodu 3 her. Mladý playboy navlékl plášt ne z víry v ideály Assasinu ale jako prostředek pro vykonání pomsty. Brotherhood zlatý věk formování řádu a nakonec Revelations které na mě zapůsobilo asi nejvíc ve vztahu k postavě. Úplně jsem cítil jak Eziovy ujíždí vlak, doba se posunula, jiná kultura, síly dochází, krásná úvodní melancholická skladba podtrhující finále jeho cesty. Proto mi snad ani nepřijde fér porovnávat ho s ostatními kteří mají "handicap" jedné hry.  

    Ostatní postavy většinou nevýrazné někdy světlé momenty nebo jeden či dva zvraty v jejich prokreslení ale jinak nic pro mě zapamatovatelného. 

    Naopak postavy které se mi vryly do paměti jako vůbec nejhorší jsou Deamond se svými operátory a sourozenci Freyove. 

  • romando

    Za mna Altair. Ten jeho nerozhodny mix hrdina/anti-hrdina a tajomnost su super. Navyse celu seriu odstartoval.

  • QueenBee

    Loni jsem si udělala téměř kompletní maraton AC her (kromě prvního dílu), a Ezio i AC2 skončili na dost horší pozici, než co jsem si pamatovala před deseti lety. I takový nepopulární Connor mě bavil více než floutek Ezio, který si prošel obyčejnou revenge story a nějak nerozumím tomu, co na něm kdo vidí, leda by se lidi drželi svých starých vzpomínek.

    • Derp_1337

      Tak za těch X let hry a jejich hráči prošli určitým vývojem. To, co člověka bavilo před 12 lety, ho teď nemusí bavit stejně. Tehdy to jako "obyčejná revenge story" nepůsobilo.


      S tím vývojem hráčů uvedu příklad: třeba film Borat 2. O kvalitách toho filmu se dá dost polemizovat, ale jedno se musí uznat: Sacha Baron Kohen udělal v určitých momentech dobrou parodii na tehdejší politickou situaci v USA (Trump). Člověk se u toho dost zasmál. Nicméně vám zaručuji, že za pár let ty vtipy na Trumpa už nikomu vtipné nepřijdou a sledovat ten film bude do určité míry trapné.

    • Thanquol

      Tak to klobouk dolů paní. Slušný maraton. Já už bych se nedokopal ani k té dvojce. Naopak jsem zjistil, že 4ka Black Flag je parádně hratelná i dnes. Connora v remásteru mám ještě v plánu a snad se na to i brzo vrhnu... mám teď hrozně otevřenejch kousků, jako Borderlands 3, Baldurs Gate 3.. naložil jsem si toho nějak moc.  😯

      S tím Eziem to vidím stejně a s tím držení se starých vzpomínek, to lidi velmi rádi. Hrozně patrné je to na serii Star Wars a to jsem hlavně pozoroval mezinárnodní scénu. Originalisti jsou odpůrci prequelů, prequelisti zase sequelů. Přitom to jsou pěkný pohádky. Asi je to lidská přirozenost, jak mysl pracuje se zkušeností a jakmile si jednou mysl myslí, že u něčeho postavila základy, tak už ji nechce stavět zase znova. - to já jsem rád za každej novej díl skládačky. každou novou stíhačku, jednotku, frakci, myšlenku.. chci víc dílků!

  • Ezio je asi jasný a vedle něj bych dal Aveline z trestuhodně opomíjeného spinoffu AC: Liberation který vyšel na PS vita a později i na PC. Nejlepší ženská hrdinka imho... no a pak mně napadá ještě Jacob s Evelyn ze Syndicate. Poslední dva jsem nehrál. 

  • Ezio první, pak dlouho nic a pak zbytek. Tím netvrdím, že ostatní postavy byly vyloženě špatné, ale ve srovnání s Eziem prostě smůla.

    • Derp_1337

      To bylo hlavně tím, že kvalita příběhu od AC3 šla velmi strmě dolů a stal se z toho typický Ubisoftí vývar. Ubisoft moc neumí dělat příběhy.


      Ezio je jednoznačně na prvním místě. Pak dlouho dlouho nikdo. A pak bych snad dal Altaira a Edwarda Kenwaye. Altair byl sice v prvním díle absolutně bezcharakterní, ale podstatně to zlepšil děj Revelations. A Edward mě zaujal kvůli pirátskému prostředí. Zbytek hlavních postav nemá ani smysl zmiňovat, protože si nezaslouží zapamatování.

  • uher

    Žebříček v podstatě k ničemu. Krom Ezia si nevybavuju nikho, kdo by vůbec stál za řeč...

  • Inquisitor

    Obdivuju každýho kdo si ty jména vůbec pamatuje:) Já už ani nevim o co tam šlo.

  • gio1

    Video jsem jeste neviděl, ale určitě zkouknu. Mozna bych sel trochu proti proudu. 1. Arno Dorian 2. Connor Kenway 3. Shay McCormick 4. Ezio z nostalgie, protože to byl první Assassin co jsem hrál. Jednička mi na mém tehdejším hardwaru moc nejela a kdyz jsem to nedavno zkoušel zpětně tak uz ta hra a ty mechaniky v ní hrozně zestárly, takže jsem to ani nedohrál. 

  • On tam byl někdo jiný než Ezio a Altair? 

    Aha.. vlastně zbytek postav byly úplně nudné škváry bez špetky kreativity...

  • Maxianimal

    Eivor hezká parodie na vikinga, dost jsem se nasmál - budiž mu to k dobru. Oddysey a Origins hrdinové  příběhově naprosto naivní a nudné. Ezio měl zajímavý arc, stejně jako Altair (když vezmu v potaz i Revelations). Jinak je AC v pozdějších fázích generická Ubigame i z hlediska příběhu na úrovni příběhu z Division, což má pod palcem taky Ubisoft. Ubisoft už prostě neumí udělat pořádný příběh (čest výjimkám). Rozhodně ne ve své AAA produkci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit