Přejít na výpis diskuzí
„Kudy půjde Hannibal?“, ptá se Total War: Rome II a přidává informace o armádách
1.8.2013 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
Jedno delší video z prologu:
http://www.youtube.com/watch?v=EM4gLC2jGLI -
-
U tohohle jsem začal slintat jak malej Jarda....dosah po armád po mapě není zrovna velký....ale co mě dostalo asi ponejvíc je, že v bitvě neviděl protivníka, protože v cestě jeho armády byl kopec, přes který neviděl....pravděpodobně půjde zapnout standardní zjednodušený přehled po mapě, kdy dohlédnete všude, ale tohle mě bude opravdu bavit....
-
-
Našel lidičkové - našel....díky TW ksychtbooku a díky tomu že vždy si přečtu pár komentů :D Zvědavost byla oplacena....Tady je první várka odpovědí:
http://forums.totalwar.com/showthread.php/72354-Jack-Answers -
-
Mohol by si potom prosím ťa aj tú druhú várku odpovedí sem hodiť? A keď tak kedy vlastne bude? Čo poviete na ten prechod vojskami cez more a rieky? Hocikde? Diky pekne ;-))
-
-
to Chevy: není to spíše mnohonásobný orgasmus?? :D No to nevadí - zcela ti rozumím....
Pokud jsem správně pochopil tak se stránka bude postupně aktualizovat....ale jelikož se po těch stránkách rozhlížím každý den - určitě budu vědět kdy to přihodí - takže určitě ti sem nahodím link ;-)
Jinak přechod přes řeky chápu - na tom vidím jen samé plus....co se týče moře s hodnocením si počkám až na hru samotnou.... -
-
Vopred vďaka ;-)) A ešte jeden dotaz. Čo je pravdy na informácii, že bude jeden ťah znamenať v hre jeden rok?? Tuším som to zaregistroval v nejakom videu ale v oficiálnych vyhláseniach mi to ušlo. A ak je to pravda, som zvedavý ako sa to prejaví ("životnosť" generálov napr.) Tvoj názor?? :-)
-
-
Já jsem to taky zaznamenal, někde v těch odpovědích je napsáno, že se nebudou střídat roční období - tedy může se to ještě přeložit jako typy počasí, ale podle mě je tím myšleno právě to jaro/zima....takže pravděpodobně je pravda, že co tah to rok....je to jediná věc, která mě zatím velmi vadí....protože to znamená zrychlení hry....jako je pravda, že krátké pohyby v Rome I kdy tah byl půl rok a já neušel ani půlku cesty z Říma do Capui byly otravné, ale tohle znamená proč se tolik zvětšují města - protože je jedno jak blízko budou, pravděpodobně budou mnohem zvětšené body pro pohyb - za rok ta armáda musí obejít sand půl světa ne?? (obrazně řečeno)....ještě tam zmiňují, že období se bude střídat v bitvách, pravděpodobně tak, že bude záležet na konkrétní lokaci kde bojujete - jinak by to bylo extrémě nereálné a jen by mě tím nasrali....životnost generálů bude kratší než si budeme přát, ale na druhou stranu v žádném TW neumírali generálové po desítkách přirozenou smrtí, pokud budou mít dobrou hranici přirozené "životnosti" je to jenom příklon k realitě....Generál bude ověnčen samou hvězdou, bude to legenda s velkým politickým vlivem, ale prostě umře a vy i když budete moc smutní, musíte začít nanovo - pokud půjde stejně jako v Rome I přesunovat nějaké poradce, že nějak s pomocí slavných generálů školit ty zelenáče - bylo by to super a hra tak bude o to více zajímavější....ufff to je tak dlouhý, že to po sobě nebudu ani číst - doufám, že jsem to zplodil v nějaké aspoň srozumitelné formě :D
-
-
Nemáš zač....rád se podělím o info....aspoň něco - když už umíráme nedočkavostí :D Zklamání to nebude....to se u TW série - vlastně u CA nikdy nekonalo....očekávání jsou velká - až přehnaná, pořád to nebude tam kde by jsem to chtěli....ale to už je povaha člověka :D Budeme se muset počkat další 10 let na Rome III či až snad na Rome IV - teprve tam to začne hraničit s naší hráčskou představivostí :D
-
hej hej dá sa tomu pochopiť :D ;-) A hej to som postrehol že pri bitkách sa bude meniť počasie ale tiež osobne neviem neviem jak s tým systémom ťah=rok..no dúfam, že to majú premyslené lebo na hru sa teším jak decko na Vianoce. :D a žiadne sklamanie si nepripúšťam :D a vďaka za názor a postrehy ;-)
-
-
-
-
-
intro už je venku:
http://www.youtube.com/watch?v=Q1DB-977sbE -
-
pravě jsem prožil něco, co vyvraci teorie, že jen holky můžou mít několika minutový orgasmus :D :D
-
Díky, nějak jsem to nezaznamenal :D Ten soundtrack se mi prostě zamlouvá - čím dál více....
-
-
-
Malé upozornění - Zítra (tedy 7.8.) vyjde na ofic. stránkách - konkrétně na fóru něco pro ty co hledají odpovědi na mnoho otázek.... Jack Lusted se bude snažit odpovědět na co nejvíce otázek fanoušků, předevčírem jich bylo 30+ stránek....Jenom já blbec,blbec, blbec tak nějak zapomněl dát si stránku do oblíbených a vůbec nevím jak sem to našel :D Hups....Takže hledejte milí přátelé....a když tak pošlete odkaz - učiním když tak totéž ;-)
-
Rovnou uz jsem rekl pritelkyni, ze se mnou od 3.zari nebude alespon den, dva rec :-D mozna si ted vycita, ze mi to sama koupila :-D
-
-
No já vlastně ani nechci vidět mé pracovní výsledky po 3. září :D
-
-
Ja taky ne :-D pritelkyne, hrani, skola a prace, to me bude stat hodne sil :-D hral jsem vsechny hry Total War a fotrik o me jednou prohlasil, ze mam Napoleonsky komplex (paradoxne Napoleon me bavil nejmin :-D )
-
-
-
Koukali jste na nove gameplay? Docela parada bych rekl!!! Vim, ze o bitvach uz toho tu probehlo hodne, ale tahle me doopravdy zaujala. Konecne udelali to, ze ne cela armada je videt (konecne vzali do uvahy I terenni nerovnosti), musite proste nejdrive vyslat pruzkumniky a snazit se schovat vlastni jednotky (v tomhle pripade jizdu). Kdyz pominu neschopnost hrace (nechat si takhle zmasakrovat jizdu je trosku neschopnost) tak to je velmi ucinne. Vazne se moc tesim :-)
-
-
Posun tam vidět je....spousta lidí co tu nadává vidělo maximálně video z E3 a zbytek informací nezná, všechna videa co zatím vyšla v rámci gameplay nejsou konečná verze (opravdu zatím ani u jednoho nebylo potvrzeno, že jde o finální verzi)....myslím, že většina gameplay videí - nebo spíše obsahu pochází ještě z období před E3 a detaily se ještě ladí....mě se to líbí, ale nemyslím si že se dočkáme něčeho opravdu nového - podezírám CA, že záměrně nám neukazují finální verzi, protože první co uděláme při první bitvě bude jenom WTH????
A ještě k tomu krytí jednotek (rozuměj schopnost využití terénu pro schování se před nepřítelem) - doufám, že hlavně barbaři budou v tomhle extra experti, né že se nějaká stupidní vesnická rota přiblíží sotva na dostřel kanónu (obrazné přirovnání) k mé jednotce barbarů (třeba nějací druidi co mají nejlepší schopnost v tom zalézt do každé díry co najdou) a ihned je objeví takže moje taktika bude tak akorát - no víte kde :D TO mě štvalo u Shoguna - tráva že by schovala i pojizdenj cirkus všude stromy a mlha jak mlíko a stejně je našli....právě schopnost přepadu z úkrytu - bude hlavní zbraní barbarů proti lepším jednotkám např. Říma....jsem zvědav co z toho vyleze....a lidi už jenom měsíc přesně ;-) -
-
Jj, taky doufam, ze barbari budou tuhle strategii plizeni se a schovavani se praktikovat nejvice :-D nic se nevyrovna zmatenemu rimanovi, kterej je zvyklej celit nepriteli face to face a ne dostat ostepem do hlavy spoza stromu :-D nadavaji tu podle me lidi, co videj akorat clanek a vieo na tiscali, kde se ale musi zabyvat I jini hrami a nevenuji se pochopitelne jen Rome, tzn nereaguji ma vsechno co CA vypusti (nic proti redakce, chapu ze nemate cas jen na par her :-D )
-
-
Sorry, jsem nejakej uplne mimo, napsal jsem to same co ty ve zkratce :-D proste s tebou souhlasim, co se tyce tech hateru
-
-
Já ti rozumím :D Nejlepší je jít na fórum CA a tam si počíst - a nemusíte mít ani zas tak velkou znalost eng. spoustu věcí píšou stručně a velmi srozumitelně....každej den prolézám 4 stránky českých herních stránek, komplet CA stránky a anglickej eurogamer....jo a youtube kanály různejch fanoušků a členů vývojářského týmu :D
-
-
Já jsem takhle trávil času u každého Mass Effectu a Zaklínačovi.... :D Vždycky sleduju fóra, ale zapojuji se do nich jen těsně před vydáním a těsně po vydání....výjimku tvoří hater storm u Mass Effect 3 konce, kde jsem na tehdejší fan stránce hateroval snad ponejvíce v životě, vlastně poprvé naplno :D Anglický eurogamer, podává informace lépe než ten náš, tedy ten český má očividně přez prázdniny volno - celá redakce pravděpodobně....a taky se drží hlavně těch populárnějších témat....nechci začínat hádku konzole vs PC - i když tady budou hlavně PCčkáři - a konzole nijak neodsuzuji - mám také zájem i o jiné info než = hele novej ovladač, a nové informace o pí****nách, jako ekonomové zjištují cenu konzolí, změna v jednom tlačítku....tady chválím Tiscali - mají nejlépe zpracované informace a mají jich hodně....
-
Az na Eurogamer jsem na tom stejne :D a tp rozhodne nejsem parmen, hraju jen strategie, hlavne teda Total War a tohle je prvni hra, kterou takhle sleduju (mysleno vyvoj a ruzne dalsi info)
-
-
-
-
jen malá úprava - tou myšlenkou, že neočekávám nic nového - je myšleno jako nějaký nový gameplay např. z finální verze hry, nebo nějaký deníček vývojářů, kde se dozvíme konečně něco pořádného.... ;-)
-
-
-
Chtel jsem se zeptat,je moznost hrat s kamaradem Rome II na kampanove mape?
-
-
Pokud vím tak ano - MP bude pro dva hráče v kampani a pro čtyři hráče pro bitvu....Když tak doporučím pročíst místní články, určitě to tam někde je, ale na 90% si to snad pamatuju dobře ;-)
-
-
A to by me zajimalo treba kdyz si oba budem chtit dat za kartago,za 2 ze tri rodin zda to teda pujde,pac se mi zda ze se o tom nezminovali,nevite nekdo?
-
-
hmmm to netuším, ale co jsem pochopil já - tak rodiny budou pouze opozice (tedy, že půjde spíše o "tabulkové" nepřátele/spojence uvnitř frakce) a v kampani jako takové budete bojovat pouze vy....v Rome I byli Římané rozděleni, ale tady nevím jak by to jako fungovalo....jelikož rody/frakce budou v každém národě....takže si myslím, že tvoje možnost hrát jakoby 2 hráči za Kartágo nepůjde....ale neber tohle jako zcela pravdivé....je to spíš to co jsem osobně vyrozuměl z prozatímních informací....
-
-
To mi připomíná, že doufám v lepší stabilizaci ekonomik ostatních frakcí, než ty, které ovládá hráč....Vždycky mě v Rome I a hlavně Shogunu 2, překvapovalo jak si s polovičním počtem provincií můj soupeř nejenom udržuje stejně, ne-li větší armádu než já a k tomu má i loďstvo před kterým by zdrhli i Britové z budoucnosti....já na lodě nikdy moc nebyl - všechno jsem vždycky soustředil do pozemních jednotek....a loďstvo měl jenom na přepravu a chránění pobřeží před invazí....
-
jsem zvědavej, protože občanská válka (když už jí plebejci tak říkajíc konečně odklepli) proti zbylým dvoum rodům byla jedna z nejtěžších věcí (po invazi do egypta:)) v původním rome.
-
-
yep, důležité bylo jít proti nim co nejdřív. za juliovce jsem, ale proti oboum rodům šel až už jsem měl celou evropu a vetšinu afriky v kapse, ale protože jsem brutovcům odřízl cestu k expanzi tak měli na naší společné hranici u severní itálie (oblast dnešního slovinska) asi 7 legií těch nejelitnějších (urbans, praetoriani), což bylo nějakých patnáct tisíc mužů (doteď mi není jasné, jak si mohli dovolit udržovat takovou armádu, s takovým počtem provincií). naštěstí to bylo hned u mého verbovního centra, čili jsem je vybral po jedné jako mřeňky z tůně (nicméně mě to stálo ty nejlepší veterány, kteří semnou prošli od tažení na sever až po výpady do egypta. hýčkal jsem je celou hru jako vlastní a tví soukmenovci mi je vzali ty vrahu! *1*
-
No jak kdy :D Řím tedy S.P.Q.R. ten toho moc nenadělá - já na jeho útok čekal a připravil se....Scipiovci toho moc nedokázali - jelikož Syrakusy jsem jim zabavil :D a Kartágo jim celkem zatápělo pod prdelí a Juliánovci?? Ti měli většinu armád na severu....Prostě jsem rovnou vpochodoval na Řím a kupodivu celkem snadno obsadil město....Rychle jsem pak získal téměř nechráněný sever Itálie....akorát ti Scipiovci měli sviňáci nějak najednou dvě velké armády co poslali proti mě....rozhodl jsem se jim postavit v poli a snad v nejlepší bitvě (kromě Shoguna 2 v bitvě o Kjóto) jsem je rozdrtil - pro Scipiovce konečná, senát v troskách a Juliánovci si na mě ze severu mohli posílat co chtěli....jelikož když zaútočili na mě - tak mezitím je řezali Galové a podobní....a hodně pomohlo Kartágo :D
-
-
-
-
Dekuji
-
-
-
Na rome I mě u římanů strašně štvaly ty rody MODRÝ ŘIMANI ?? A módy mě nikdy moc nelákaly (vím jsem divnej) a doufám že rome II mi to vynahradí aspoň 50x jinak total wary hraju pŕvě od rome i všechny a nejvíc mě asi bavil empire (500japončíků s katanama proti 500japončíkům s katanama ne shogun ii nemusím až fall of samurai)
-
-
Stvali te Scipiovci? :-) me take,kdyz na me sli,jak jsem hral za Kartago :-D a jinak,divnej nejsi,ja to hral take bez modu,me nejvice bavil zaklad
-
Kdyby měl Shogun 2 lepší AI - tak je to úplně o ničem jiném....a hlavně MP....to je moc dobrá zábava....vzhledem k tomu, že většina jednotek si je podibná a mají pouze různé bonusy od klanu, či vylepšení - je taktika v bitvě velmi důležitá, mě Shogun velmi bavil....bude to tím že u Rome už mám odehráno opravdu velmi mnoho hodin, Empire jsem pouze zkusil a Napoleona si zahrál "víkendově" - z historického hlediska mě to období baví - z hlediska vedení bitvy ne :D
Já rozhodně nemám strach že by Rome II zklamalo - to od CA nečekám a nikdy se mi to nestalo....já si tady jen při pročítání těch polo haterských příspěvků říkám, že přesně tohle předcházelo Rome I, Shoguna 2 i Empire a stejně u toho 90% hráčů zůstalo minimálně 50hodin.... -
-
Přesňe tak, hodnotěj hru která vyjde až za měsíc. Podle článků a informací co nám CA dala to vypadá že pracujou hlavně na grafice a je pravda že ta zbylá práce jako vylepšování AI diplomacie a hlavně politika na kterou se mimochodem moc těšim není vydět. Ta hra nemůže být špatná teda aspoň mě bude bavit už jenom to období který mám z historie nejrači.
-
-
-
Nemůžu si pomoci, ale mám takový pocit, že se z bojů RTW stává tak trochu CoD.
Nějak jsem tam nenašel ani trochu realističnosti, ani trochu římské disciplíny, taktiky. Všechno je nějak podivně rychlé, "super" akční...
Samozřejmě jsem nečekal, že bych viděl například rotaci unavených legionářů z přední řady formace dozadu, ale že není vidět ani minimální držení formace a boj v línii a namísto toho se legie mlátí hlava nehlava 1vs1, jako horda barbarů (byť to jsou ještě ranné jednotky)... *8*
No snad se to bude hrát lépe, než to zatím vypadá na videích, já osobně jsem zatím trochu zděšen. -
-
Naprostej souhlas. Kdyby se raději zaměřili na vyvinutí nějakého propracovanějšího principu boje než nějaké debilní close camera momenty, fanboyové dislikujte si jak chcete, ale tohle je prostě kurvení strategického potenciálu této série.
-
-
To bych zase netvrdil (aspoň do 3. září) ale máš pravdu že se zaměřujou na pitomosti ale třeba prezentujou jenom ty pitomosti já jsem zkrátka optimista *1*
-
-
Bojem v linii se legie (ranné i pozdní) vyznačovaly a odlišovaly od všech armád starověku a závisel na tom jejich úspě.
-
-
A to je právě to, co mě zaráží. Na videích je vidět, že hodí pilum (opět neuvěřitelně akční animace oproti realitě) a hrrr na ně. Promíchat se a bojovat 1vs1.
Přitom legie vždy držely línii štítů a bojovaly ne jako jednotlivci, ale jako celá skupina... -
-
Myslim ze vzdy nedrzeli,to spise bylo a muselo byt u hoplitu
-
-
Tohle může napsat člověk co o starověku neví nic falanga legie a horda barbarů jsou taktiky co se ve starověku užívaly
LEGIE: vždy držela formaci, bojovala po jednotkách a znala fomace klínová kruhová klasická základní čtvercová... v tom spočíval jejich úspěch jako nejlepších válečníků starověku
FALANGA:neznala formace šli ve stejné linii a vytvořili "les kopí" terní nerovnosti je mohli zníčit např. Bitva u Pydny 168 př. n. l. ve 3. Makedonské válce kdy římský generál paulus využil terení nerovnost a zničil makedonskou falangu které velel král Perseus
HORDA BARBARŮ: "hrr na ně" -
-
Davam palec nahoru :-)
-
falanga je 1 formace víc jich hoplité neznali
uznávám že "falanga neznala formace" je blbost měl jsem napsat spíš že "hoplité znali z formací pouze falangu" -
Tak falanga jednou taktika,neznala formace,pak zase falanga je formace,tak ja ti nevim jestli si ze me delas srandu nebo neumis se vyjadrit
-
Tak ja nevim,pouze pisu ze falanga mela formaci,ty jsi tvrdil ze formace oni neznali,a ted najednou obracis,kdo se ma v tobe vyznat :-D cituji te:falanga:neznala formace,sli ve stejne linii
jinak s tebou sohlasim o parthech
a kartago zas bylo nepochybnym rivalem Rima na morich -
Kartagince nepovažuju za barbary ale za rovnocené soupeře říma
falanga je JEDNA FORMACE můžeš mi prosím uvést nějaké další které hoplité uměli vytvořit???
ŽÁDNÉ JINÉ FORMACE HOPLITÉ NEZNALI
legie byli mnohhem přispůsobivější a proto vyhráli
jediná národ který se ve vojenství mohl římanům vyrovna byli parthové/sasánovci -
Falanga-bitevni rada-je sevrena obdelnikova formace pechoty(hoplitukopiniku,halapartniku)
-
Tak nevím,ale psal jsem o boji muže proti muži také ohledně boje na moři,nevím proč jsi tady vytáhnul barbary,když píšu o Kartágu,ale tak když myslíš.Kartáginci nebyli podle mě barbaři. Jinak vážně nevím,zda se dá o mě říci že nevím nic o starověku,to samé můžu říci já o tobě =)
-
Název taktiky horda barbarů se dá nazvat také jako "neorganizovaný útok". Pokud chceš nedisciplinovaná armáda nemůže vytvořit formaci...teda může ale jenom něco co farmaci připomíná a nemá rozhodně takovou účinost. K tomu tvýmu "muž proti muzi" tak barbaři byli vynikající šermíř azhruba platí toto
1barbar vs 1říman=barbar vítězí
10barbarů vs 10římanů = římani
Proč: z jakého důvodu měli římané asi malé meče a velké štíty ze štiu vytvořili linii a mezerama bodali a bylo jedno co bodli římani byli vycvyčeni k této taktico a akční hry typu RYSE SON OF ROME jsou uplné blbosti protože krátký meč jim neumozňoval šermovat a štít by akorát překážel... -
Jo a drobnost,nejenom ve formacích spočíval úspěch =) disciplína a generálové,zkus postavit nedisciplinovanou armádu s generálem,který ani neumí velet a uvidí se ;)
-
A souhlasím,Řím byl co se týče nejlepší ve vojenství,co se týká válečníků starověku. Zas Kartágo mělo nejlepší loďstvo,Řím měl při bojích velké ztráty =) Dokud neokopírovali kartagské lodě,a trochu si je nevylepšili =) pak měli samozřejmě přesilu Řím,když se střetli jednotky na lodích a převahu měl Řím,jakožto zkušenější a lépe disciplinovaná vojska. Pak to byl boj muže proti muži,a čert tam vem formace =)
-
Tak nebudu se s tebou hádat tedy historiku,když víš jak vše bylo =D a nevím zda je přímo název taktiky - horda barbarů - no,zajímavý název ;) vím že legie drželi formace,ale má odpověď směřovala trochu jinak,ale to nic,hlavně že jsi nám to bravurně objasnil =) navíc,pár knich mám přečtených,zrovna o Římu,jen drobnůstka =) a co třeba formace testudo?Říká ti něco?Ano,je to želva =) a ta čtvercová,ano také,i s dutým středem *3*
-
-
-
Tak asi nelze očekávat, že když člověk vydá příkaz jedné jednotce, tak se pohle celá formace dle kulturní zvyklosti dávno mrtvé civilizace *1* . Boj vždycky probíhá dle instrukcí hráče - zamčení formací / guard modu jistě nebudou autoři bránit. Pokud se hráč omezuje na "drag and click", tak to samozřejmě žádná velká podívaná není, ale to ještě neznamená, že bitvu nelze hrát takticky *4* . Souhlasím s tím, že bitva je v R2 rychlejší i s kritikou animací oštěpů / projektilů. Vyloženě nevhodný mi přijde efekt šmouhy vrženého oštěpu, asi aby měl hráč přehled, kdo na koho útočí. Věci jako LoS a battle awareness by měl člověk hlídat bez pomoci podobných vyfikundací.
-
-
Nj, stare TTW hry los nejak moc neresili (max u hidden jednotek [les etc.]). Dalsi prostor pro taktizovani
-
-
-
-
Plně souhlasím. Sice je to asi o vkusu, ale přijde mi, že i celé menu a označení jednotek je takové jakoby líbivě antické, ale hlavně zjendonušené. Bitvy nepřipomínají tu starou dobrou šachovou partii, kde každý krok může vést k porážce nebo vítězství a slabším povahám vzbuchují mozky z přehřátí...
A bitvy působí jako hry typu Coh, nebo Starcraft (nic proti nim), ale díl viny asi bude mít nastavení slabé AI a taktické schopnosti vývojářů.. -
Tohle bych očekával také, kdyby byla hra zaměřená čistě na Řím, ale co ostatní frakce ze hry? Kolik se ví o jejich bitevních taktikách? Ve finále jde o balancování hry, ne o historicky akurátní vopičárny 5ti relativně zdokumentovaných frakcí ze 150ti.
-
-
Myslím, že narážka je tu hlavně na to, že akce je daleko více přímočará, že bitvy zatím vypadají, že je lepší se vrhnout na nepřítele, než promýšlet postavení a počet řad jednotlivých jednotek.
-
-
Rekl bych, ze to bude tim ze jsi zatim videl jen bitvy proti pocitaci a ty vetsinou v TW byly o tom kudy poslat masu a zamsakrovat nepritele. Ale prave strategicke umeni se projevi az pri hrani proti hraci, kde uz to bude o tom jakovou armadu poskladas a jakou jednotku proti dane posles s tam uz rozhoduje kazda chyba
-
-
No a v tom to právě je. Já chci dobře hratelný i single..
-
-
Správně, přesně tam moje myšlenky směřují.
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=wczfs-V278E ..... taky fajn a na konci 15 minuty fight kde dostane pekně na zadek a to mu ještě přijeli posily
-
http://www.youtube.com/watch?v=F1LiN0M7pOs&feature=c4-overview&list=UUIeaxRCoSLFLHvrCInghqcw
trochu dlhsie nove gameplay video z uvodneho prologu.. vyzera to fakt super.. myslim ze obavy z noveho su uplne normalne..ale vsetci budeme nakoniec aj tak milo prekvapeni..