Přejít na výpis diskuzí
Kultovní RPG Albion je konečně k mání na GOG.com společně s dalšími hrami od Ubisoftu
29.7.2015 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
S Wastelandem jdi do.... Takovou splácaninu všeho možné jsem neviděl dlouho. *11*
-
Vždy, když někdo tvrdí nesmysl s tím, že vše je relativní dá se použít skvělý protiargument - Albion.
-
Wasteland 2 za chvili vyjde na novejsim enginu, zmenene ukoly, hlavni dejova linie, jina AI atd..remake ani ne dva roky stare hry.Divinity original Sin, to same..snad to staci.
:D Ok. Jde vidět, že víš o čem mluvíš. -
nedelejte ze se sebe debily, moc dobře vite jak jsem to myslel. Ono když není argument tak se zacne slovíčkařit. Albion je bezva, jen vypada dneska uz hnusne graficky, designove a stylove vypada dobre, a cesta do praveku to je, nebo ta hra nevysla v hernim praveku nebo co? Dalsi problémy?
Wasteland 2 za chvili vyjde na novejsim enginu, zmenene ukoly, hlavni dejova linie, jina AI atd..remake ani ne dva roky stare hry.Divinity original Sin, to same..snad to staci.
A ty Dele radsi mlc, clovek ani nevi jestli jsi to ty nebo ne, rozdvojena osobnost nebo co vlastne.. -
On si toho plete víc...
-
To by me teda zajímalo cim to bude, ze to doporucujes *15*
-
Proč někdo hraje diablo III kde i na obtížnost expert snad nelze umřít ?
-
Jmenuj jeden remake dva roky staré hry...
Podle mě máš taky tu nemoc kdy si pleteš REMASTER a REMAKE.
K té cetě do pravěku se nehodlám vyjadřovat, říka o tobě vše co je třeba vědět. -
Se podívej, jak vypadají Iskai (speciálně na krabičce hry) a šmoulové v Avataru, to náhoda nebude.
-
Já bych taky dokázal sestavit TOP 10 RPG, co jsem kdy hrál, ale Albion ani Kotor by tam nebyl (Xenogears určitě ano - ať to nevypadá, že chci znegovat všechno, co píšeš).
Kotor se mi hodně líbil a je to asi nejlepší RPG od Bioware, ale už to bylo hodně takové Xboxové - prázdné prostředí a jedna velká truhla uprostřed místnosti, aby se to dalo hrát na banánu (ovladači). Čili spíš Torment, Fallout 1 atd.
Albion byla krásná hra, ale nikdy jsem nepocítil potřebu, se k ní nějak vracet. Z té doby se mi víc líbil třeba Star Trail. Kelti teleportovaní do vesmíru byli přeci jen trochu praštění.
Je to všechno věc vkusu.
PS: Skyrim i Zaklínač 3 jsou podle mě super, ale jestli by se dostaly do mé top 10, těžko říct. -
S tebou nelze než souhlasit. Ještě k těm dobrým sci-fi RPG bych připojil cyberpunkový Deus Ex. Přiznám se ale, že jsem hrál jen jedničky a dvojky, takže jak vypadají nové díly jsem viděl jen z vlaku.
-
Při slově Albion jsem musel zatlačit slzu v oku. Na tohle RPG mám jedině dobré vzpomínky.
-
ano, take doporucuji :)
-
Pro Albion jsem hlasoval do retro pátku, mám ještě originálku ze Score(ehm..) & Drizzt má prima vkus, jrpg ftw!!! *3*
-
Zrovna u Archimedean Dynasty jsem překvapen. Však ne tím,že se v nabídce GOG objevila ale tím,že v podstatě stejné podobě mi už pár let leží na disku . A když říkám stejné podobě , myslím tím luxusní windows instalátor i s kulatou ikonou , která jako by té z GOGverze z oka vypadla .
Podezření na využití blahé paměti ignorovaných abandonware instalátorů GOGem tím u mne jen roste. Pak světe div se ,že pod DOSboxem,nejsou žádné fatální probémy ani s WIN10 ......... -
Albion - Hrál jsem před 17? lety, byla to pecka. Hrál jsem to loni, pořád pecka.
-
Albion byl a je vychvalován. Po dlouhé době jistý nákup :)
-
FPS pohled vypadal zastarale už před lety, když jsem to hrál. Ale šlo o zvyk, ve městech to vypadalo pěkně, jeskyně byly slabé. Celkově je grafika hezká.
-
Anachronox jsem dohrál, když vyšel na DVD u Levelu nebo Score. Japonská RPG se mi nelíbí a nebaví, tohle mě zaujalo hodně. Jak už napsal Drizzt, sci-fi her je málo, tak už jenom to může být argument pro, ale celkově je to dobrá hra.Působí dost originálně, velkolepě a vtipně (ale není to komedie). Líbila se mi grafika, animace a různá prostředí, nevím, jak bych se na to koukal dnes. Vím, že na začátku jsem si musel trochu zvyknout na ovládání, ale pak to bylo v pohodě a vzpomínám na to jako na jeden z nejlepších herních zážitků, takový ten spíš zapomenutý klenot.
-
Diablo 1 to snad ne. Proc by ho nekdo hral, kdyz slo dohrat v pohode na poprve za 9 hodin bez cheatu.