Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nieco na tom bude ;) ja uz som upgradol kvoli BF3, zatial i7-2600K@4.5Ghz, 16GB DDR3, grafarna stara 280GTX a caka sa na prve benchmarky - vidim to na NV580 alebo NV590 - ale co som pozeral tak na nizsich rozliseniach je lepsie asi NV580 na 1280x1024 resp. 1680x1050 to myslim bohate staci... btw. neviete kedy vyjde Kepler (NV6xx) ?
  • Musím se přiznat, ale battlefield 3 mě tak trochu dokopal k upgradu PC, takže vlastně ano :-)
  • Sranda upgradovat koli hre kotra je len velky marketingovy podvod a nieje tam nic co slubovali, ale ked decko zarve na tatika ze chce novej komp tak dosatne :)
    • Njn všichni byste chtěli hrát novinky na 10 let starém železe. Hry se musí rozvíjet a kvůli tomu, potřebují také výkonější hardware. Ukaž mi lepší online FPS než Battlefield 3 ať se můžu zasmát :D. Ne každý řve na tatíka, aby mu koupil nové PC, někteří dokonce chodí do práce. Jestli na to nemáš, tak nehraj!!! Nebo si kup konzoli. Nejlepší je, si koupit to nejlepší na trhu a za několik let kompletně vyměnit á pak zase a zase. Při dněšních cenách HW to není nic těžkého. Pamatuji si, když jsem byl kupovat 7800gtx za 18K a athlon 64 za 15K. Oproti tomu, to je dneska lahoda.
    • Vraj "marketingový podvod", lol, teraz si ma dostal. Takto by si mohol nazvať prakticky každú reklamu. Hold keď dokážeš uveriť každej sprostosti, čo vypustia, si len tupá ovca na ktorú je tá reklama mierená *3* Následné sklamanie je tak zaslúžené...
      • Jenze nekdy je clovek sklaman i kdyz bere PR kecy s notnou rezervou a to je pripad i toho BF3 pro mnoho lidi.
  • kvoli Call of Duty bude niekto upgradovat jedine ze by mal v sucasnosti 486ku.
  • "Oba se ještě s analytikem Johnem Taylorem z firmy Arcadia Research shodují na tom, že Battlefield 3 a Modern Warfare 3 v prodejích absolutně převálcují cokoliv dalšího z letošního podzimu, snad s výjimkou Skyrimu, Batman: Arkham City a možná Assassin's Creed Revelations."

takze v podstate AAA tituly prevalcuju vsetko,okrem AAA titulov.este ze mame tych analytikov *1*
  • Ja sa tešim, že tu mame niekoho, kto posuva vyvoj PC hier dopredu a nema hlavu v prdeli ako Carmack *1* ...prečo v Rage nie su textury aspoň ako v Metre, načo sa ten d*bil vyhovara, šak aj Metro bolo na konzolach...
    Vždy boli len 1, 2 hry, pre ktore sa kupovali nove kompy, ostatne študia sa dodatočne prispôsobovali...
    Ja som osobne skusil betu BF3, vyzera krasne, šlape viborne mam AMD štvorjadro a HD 5850 čo považujem za slušny štandard.
    • Posouva vyvoj dopredu mozna co se audio vizualni stranky tyce,ale co se hernich mechanik tyce ,jdou spise cestou opacnou imho.
  • co to melou o upgreadu PC pro MW3, vždyť to musi rozjet i kámoš na tý svý kalkulačce
  • tak ja uz se po ctyrech letech konecne rozhodl pro novy comp.a doufam ze s Čtyřjádro Intel Core i7 3,4 GHz a AMD Radeon HD 6970M s pamětí GDDR5 2 GB to rozslapu na ultra
    • Mrzí mě, že tě zklamu, ale na ULTRA ti to bohužel nepojede. Teda ne ve FullHD a vyšším rozlišení. Jsou tu dost pravděpodobně správné info, že na ULTRA bude třeba 2x GTX580 ve sli. Ale nevěš hlavu, mezi ultra a high není moc veliký vizuální rozdíl, tedy alespoň v betě nebyl a i na LOW to vypadá líp než COD.
  • upgrade PC proč proboha. Já tu vidím jen dvě konzolovky. Skor COD na kterej by měla stačit HD4870, (na 60FPS při 1920x1200) protože se grafika skoro nijak nezměnila. BF3 graficky a fyzikálně je na jiným levlu, ale je to pořád konzolovka. Takže ta hra bude trpět na velký nároky na procesor a na grafiku o mnoho méně. Tedy pokud není odflákla optimalizace AA, AO a DX11 efektu. Crysis utáhne výkone dvoujádro. Dále STALKER, Metro 2033 též výborná optimalizace. Metro 2033 je víceméně učebnicový příklad optimalizace procesoru. Crysis 2 je minimálně 2x náročnější na procesor než předchozí díl. V Crysis padají palmy rozlétávají se příbytky a ve dvojce ani blbá bedna nic. Celé tohle je jen na oblbováni laiků, aby se z nich vyrazilo co nejvíce peněz. Každopádně samozřejmě je to každého volba jako všechno na světě.
    • mam archaicke c2d 2,2ghz,2gb ram,a gts 250,a cudujte sa,nemal som doteraz problem na fullhd s nicim tento rok.

no co, tak si to ludia zahraju na stredne detaily a 1680*1050...
      tolko k potrebe upgradov.
    • H4wk
      omyl, ta hra je robena primarne pre PC a low settings verzia je portnuta na konzoly.
      • důkaz?
        • H4wk
          aky dukaz chces vidiet ? Pozri si videa a reviews z poslednej NVIDIA LAN party a sleduj niekedy napriklad battlefieldo.com ... DICE navyse potvrdilo, ze LOW na PC bude zhruba rovnake ako na konzolach.
          A skus si na nete pozriet, ake obmedzenia budu mat konzolove verzie.
          • Človeče, ty by si si mal konečne zmeniť nick na EAboy, alebo niečo podobné *3*
          • Jsi typický laik. Kdyby si věděl jak procesor pracuje a jak se programy vytváří a optimalizují pro procesor mluvil bys úplně jinak. To jednak a potom nemůžeš jen tak věřit něčemu, že ti někdo něco řekne. To by asi nejenom soudy nefungovali.
            • H4wk
              Uz nemel, zbytocne sa strapnujes...
              Ty urcite vies ako vyuziva prostriedky Frostbite 2, engine primarne vyvyjany pre PC
              Co dosvedcuje wiki article kde citujem pisu "Frostbite 2 - The next generation of Frostbite will debut with Battlefield 3. It will take full advantage of the DirectX 11 API and 64-bit processors"
              A ano viem ako funguje procesor, pracujem v IT.
  • Tak je to jako u každé věci,každý kus je jiný,například já mám už asi 2 roky 4870 a nemohu si stěžovat,neměl jsem jedinný problém a to samé s 3870.jedinný problém s atinou byl u 8xx tam děsně blbly textury u her a bohužel se nepodařilo to vyreklamovat,ale to už je docela dost dávno.
    • Edit. špatně postnuté,mělo to jít o něco níže k debatě o GF

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit