Přejít na výpis diskuzí
Kvůli Battlefield 3 a Modern Warfare 3 se budou upgradovat PC
18.10.2011 | levis
246 příspěvků
-
Kvuli MW3 asi těžko...
-
Pan redaktor se uhodil do hlavy?
Jinak si nedokážu vysvětlit, co v tom nadpisu dělá Modern Warfare 3. -
-
Jojo pravdu dis ale tak co i kalkulacku je treba cas od casu vymenit za novou.
Ale ted vazne, betu BF3 jsem na svem 3 roky starem PC rozebehnul na medium a to v pohodicce. A nemyslim ze by to na konzolich vypadalo lepe a me stale jeste zustane bonus v podobe 64 hracu na mapu. Takze nejaky obrovsky exodus bych necekal. Jen to PC scenu trochu rozhoupe, cekal jsem to do Crysis 2 ale ten zacal rozpacite a dodatecne vychytavky se dle meho tak nejak uz minuly ucinkem. *6* -
-
Konzolova verze ma vypadat jako PC verze na LOW+mensi mapy a min lidi.
-
-
Opravdu, soudě z PS3 verze na EA GameShow ta hra vypadá na konzolích opravdu nechutně.
-
a polovicni rozliseni ...
-
-
-
-
Nez vyjdou nove konzole, upgrade stale nebude treba...
-
-
ale bude.... crysis 2 dx11, Metro Last Light, BF3, TES samozrejme ak sa bavime ze to chces hrat na high...
-
-
TES náročný nebude, graficky je to dělané na konzole... :(
-
BF3 mi v bete jelo na High, pri rozliseni 1680x1050. A to prosim na tri a pul roku starem PC. Ano, kolikrat musim snizit detaily, nebo mirne rozliseni, takze nejedu na top nastaveni, ale to me nijak nelimituje. Rozdil prakticky nepoznam, coz ale zadny "amater". Ono nastaveni vseho na max, je u vetsiny lidi jenom pro ten pocit...
Proste dokud nebudou oznameny nove konzole, coz budou predpokladam pristi rok, autori budou muset hry vydavat pro stavajici generaci. Tim padem ja si rozjedu(em) vsechno, v dobre kvalite a nemusim(e) PC upgradovat.
Aneb nejaky BF nebo CoD na upgrade vliv nemaji. Vliv maji pouze nove konzole, ktere nebudou limitovat vyvojare...
-
-
-
MW3?? to snad neee. Ty analytici asi ani nevedia co znamena slovo upgrade nebavime sa o downgrade!!!
-
Nemyslím, že bude na MW3 potrebný nejaký upgrade, bezproblémovo to rozbehá aj 3 roky staré PC. U BF3 bude zasa kopa hráčov po čase vypínať a znižovať rôzne detaily, aby mali čo možno najväčší prehlad na bojisku. Skôr bude kopa ľudí prinútených prejsť na Win 7, keďže BF3 už pod Win XP nepôjde spustiť...
-
Hlavně aby si EA upgradovala servery neb mám pocit, že při začátku prodeje jim to padne jak Němec do krytu a to nemluvím o tom jejich slavném distribučním SW to teprve bude "padavka". *8*
-
kvoli Call of Duty bude niekto upgradovat jedine ze by mal v sucasnosti 486ku.
-
Upgradovať PC kvôli jednej hre ? :D a čo som sa s koňom zrazil ? :D
-
K upgradu mě donutí leda tak kleknutí mýho devět let starýho pycydla :)
-
Tak to newim co máte všichni za PC ale já rozjel BF 3 Betu úplně vklidu