Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím se přiznat, ale battlefield 3 mě tak trochu dokopal k upgradu PC, takže vlastně ano :-)
  • Po vydání zábavného Battlefield 2 konečně první BF, který zdá se, stojí za to hrát. Takže mám předobjednáno. Upgradovat zatím nebudu.
    CoD mě zaujal první, pak první MW ...zbytek... určitě si nekoupím (ani jinak nepořídím).
  • hahaaa....nepřinutí. Mám stařičký jednojádro P4 hyper threat 3,5Ghz,3GB ram a Nvidii 9800GT 512mb a s timhle starym hnojem sem dohrál Crysis 2 bez škubání,až sem se divil :-O nene,prachy je třeba sázet do účelnějších věcí,než abych měl up-to date pc....za 2 roky bude stát pc bez monitoru,který MW3 utáhne tak 6000kč,takže mě jako víkendovýmu pařanovi,pro kterýho sou pc hry už jen nostalgie a chvilkový odreagování to vážně nezdůvodní proč mít ted super stroj. Ale pravda,sem na stránkách,kde nejlepší pc je chlebem a vodou 90% navštěvníků
    • A nerozpoznal Crysis 2 tvoje PC jako konzoli? :D ne sorry, ale já musel... *7*
      • Na tom procáku se ti musel Crysis 2 sekat
        • ne nesekal,sam sem se divil. Mám 19" monitor,tudíž sem hrál v rozlišení 1280x1024 ( jo pro vás to neni herní rozlišení,ale kostičky :-D ) hra byla plynulá,pouze občas to krátce zaškubalo. Tak ono P4 s hyperthreat je přecejen někde jinde,než sice nový ale pořýd shitový celerony(dělaj se ty procesory ještě vůbec? :-D o hw se nezajimam nekolik let. Horší to už bylo s Deus Ex HR,ty sem dohral jen z pocitu nutnosti,pač tam,kdybych nehrál stealth,tak sem v pr.deli :( DE:HR mi s touhle sestavou jel tak na 20fps a byl sem rád :-D
  • BF3 beta na pentium dual core e2200 @ 3Ghz, 2GB ram a radeon 5750 512 MB na low, rozlíšenie 1280x1024 v metre 35-55 fps, takže až tak zle by som to nevidel, optimalizácia je dobrá... a spomenutie MW3 beriem ako dobrý vtip, kvoli tej hre by sa možno oplatil upgrade jedine tak z pentium 4
  • nechapu co je na tom když ti to tva grafika nesvede kup si novou s podporou DX 11 stejne se bude delat vic a vic her pod toudle technologii jinak BF 3 je pecka oproti MW3 ktere se muze jit zahrabat !
    • No finta je v tom ze ta grafika to da protoze ma stejny vykon jak GTX570. To ze kombo ovladace+hra proste neni doladeny neni chyba grf. A kdyz bych si mel vybrat jestli dat 8 tisic za 570 a mit tu samou grafiku (bez SLI issues) a nebo nehrat BF protoze si s 2xx sli netyka tak myslim ze je to jasny.
  • Já sestavil nové PC letos v lednu kvůli Crysis 2, které mě docela zklamalo svojí malou náročností na HW, tedy přesněji do vydání DX 11 patche. Battlefield 3 bude jasně novým etalonem a důvodem nakoupit nový Hardware jako svého času Crysis 1. Nyní mám core i7 2600k, 8 GB Ram a GTX 580. Podle toho co jsem četl tak pro rozlišení 1920x1200 to nedám na nejvyšší detaily ale "pouze" na high, celkem zvažuju dokoupit ještě jednu GTX 580 do SLI. Jinak s tím MW 3 je to dobrý vtip.
    • Ono bude taky dost záležet na mapě. Ale hafo věcí se dá v BF3 oželet. Já si klidně stáhnu stíny atd. Beztak je to FPS akce a jde tam přeci o fps.
      • Ja okamzite vypnu motion blur a kazdy listecek na keri take videt nemusim. Singl dam na plno jak jen to pujde ale v MP premira efektu jen rusi. *3*
    • Jinak já mám nejlepší verzi GTX 560 TI a jedu BF3 na max ono není vše jen v grafice:)
    • 2X 580 GTX je dost šlupka proč sis radši nepořídil 3X 560 TI a strčil bys 580 do kapsy:) a nebylo by to tak drahé.
  • Joha
    Neprinúti. Intel Core 2 Quad 8600 2.66GHz, 4GB DDR2 800MHz RAM, GTX460 (1GB) a HDD s 64MB cache. Beta mi isla uplne bez problemov na Caspian Border 30-40 FPS pri High nastaveniach a plna hra ma byt viac optimalizovana, takze pockam. Ale na novu maticnu, RAM a CPU z dielne Intel uz aj tak setrim :D
  • Ja sa tešim, že tu mame niekoho, kto posuva vyvoj PC hier dopredu a nema hlavu v prdeli ako Carmack *1* ...prečo v Rage nie su textury aspoň ako v Metre, načo sa ten d*bil vyhovara, šak aj Metro bolo na konzolach...
    Vždy boli len 1, 2 hry, pre ktore sa kupovali nove kompy, ostatne študia sa dodatočne prispôsobovali...
    Ja som osobne skusil betu BF3, vyzera krasne, šlape viborne mam AMD štvorjadro a HD 5850 čo považujem za slušny štandard.
    • Posouva vyvoj dopredu mozna co se audio vizualni stranky tyce,ale co se hernich mechanik tyce ,jdou spise cestou opacnou imho.
  • mě nepřinutí, mě už přinutila :D měl jsem amd athlon 64 x2 2,2 GHz 4200+ , starou MB, DDR2 RAMky, zdroj KME 400W (činskej :D ) kterej byl moc slabej na mojí VAPOR X ATI HD 4850 1 GB DDR5 takže občas grafika spadla a s ní celej komp, kdykoliv...hraní, přehrávání HD videa.... a taky jsem měl 1 TB + 250 GB disky. Zapnul jsem betu a doufal jsem že poběží aspoŃ na low..ba ne, na všechna nastavení, i rozlišení - 10-18 FPS... takže sem se nasral, s trochou rad z warforum.cz jsem do košíku na alfacompu naházel AMD Phenom x4 3,2 GHz 955 Black Edition, MB ASUS M5A97 (2k Kč), 2x2 GB DDR3 RAM kingston (1333MHz), zdroj seasonic 500W Bronze a jak mi to přišlo, vše jsem zapojil, reinstaloval jsem winy, pak spustil Battlefield 3 a naprosto plynule... 45 - 65 FPS, i na caspianu, při natáčení v plným rozlišení přes fraps klesnou tak o 3 FPS.... Takže já už si komp vylepšil :D dal jsem za to 6 500 Kč *5*
  • Kvůli jednej nebo dvoum hrám přece nebudu upgradovat PC.. to je jako si koupit PS3 kvůli jedný hře.. Až mi nepujde večina současných her tak si koupim novej comp.. do tý doby ani náhodou.. (A navíc , se současným hardwarem už ani snad nemám co upgradovat)
    • No nevím já abgrejduji podle toho co mě čeká a abgrejduji na 4-6 let dopředu že občas vyměním součástku trošku dříve.
      Nechápu spoustu lidí co abgrejdujou na nej grafiky atd když je to šíleně drahé samo ty co peníze neřeší ty chápu:)
      Ty co peníze řeší mají přemýšlet malinko do předu ne na teď.
      Já osobně stavím první PC dražší a pak za pár šlupek třeba můj 1 PC stál 35 000 a druhý stál 12 000 a poslední co teď mám mě stál 11 000kč a to jsou PC za 12 let + ten poslední co teprv dny začaly:) a to nepočítám že jsem grafický labužník takže stavím vše do hig end verze:)
      Žádný PC není stejný a na HW se nedá spoléhat pač nikdy nemám ty požadavky co oni píšou ke hře někde mám sice ubráno ale zas někde jinde vytaženo kdo v tom umí lítat je za vodou a ten kdo neumí má řadu lidí jako jsem já stačí se zeptat či od něj i nakoupit jako druh díků za darmo dneska nikdo nedělá:)
      • Jestli upgraduješ PC na 4-6 let dopředu za 12 táců, měl by si napsat knížku "Jak levně upgradovat PC" a byl by to určitě bestseller. Za tyhle prachy se dá upgradovat PC fakt jen na chvilku.

Já dal 25 litrů a vím s jistotou, že mi to PC vydží aspoň dva roky a že mi musí vydržet aspoň 4 roky, páč netisknu prachy a takový je prostě můj rozpočet.
        • hmmm tak to v tvym pripade si rikam ze bys mel napsat knihu "jak nevyhodne upgradovat pc".ja sestavil vzdy novej do 12 tisic a stacil mi.ted si kupuju treti pocitac ale uz za trochu jiny prachy a doufam ze mi vydrzi taky tkoavejch dobrejch pet let.doted mi ten starik bastil vsechny hry uplne v pohode,az ted si ho musim menit
          • Postavte compa za 20k a vydrží do doby, než vyjde PS4(XBOX720...). Pak to bude zase naprd, jako to bylo, když vyšla PS3. Pořád dokola.
      • spis bysi mel prestat brat drogy, aby jsi se vratil do reality
    • Pokud ti nejede BF3 ani v medium detailech,tak uz je pomalu cas na upgrade.
      Ja upgradoval z kraje roku (i5-760,8GB ram a GFX 560ti) coz ani zdaleka neni uber stroj, ale betu jsem si v high zahral krasne. Ultra settings asi nerozjedu,ale vubec mi to nevadi...ta hra vypada dobre i v high - medium detailech.
      • :D ne kazdy musi vlastnit uber comp jako ty jen aby rozbehal hru v high detailech :D ja sem si koupil pc minuleho roku, a bude mi stacit najmeme 3 roky jeste.... volim penize ivsetovat do neceho jineho nez pc..
    • No třeba proto aby si se mohl chlubit sestavou na fórech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit