Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No moc odborníků tady nepíše koukám!
    Co se týče MW 3 já mu nevěřím a to jsem skalní fanda od COD 1 vyděl jsem pouze videa a ty vám o hře řeknou prd a to nepočítám engin který se pouze vylepšuje a na dnešní dobu už to nestačí.
    Od té doby co odešly odborníci od Infinity Ward to s COD serii jde dost s kopce už od COD 6.Stručně řečeno zahraji si piráta a pokud mě nezklame a nebude implantovaný do multi program IWNET a nebude to v duchu MW 2 tak si origo pořídím jinak ani náhodou.
    To si radši počkám co udělaj kluci v Respawn Entertainment.

Tak a jdeme na BF3:
    Hrál jsem betu a vůbec jsem nebyl zklamaný kdo píše že mu to nešlo tak jenom neuměl číst že potřebuje nejnovější ovladače betu to jen tak na úvod a ty někteří co mají notebook ne všechny jsou herní i ty herní za 2 roky +- je jenom kalkulačka na který se ovladače už nedělají a je to spíš psací stroj:) . Na BF3 už pracují kluci od roku 2008 proč od tohoto data ptáte se? Pač vyšel první díl Battlefield Bad Company 1 s enginem Frostbite 1.0 (pokusný projekt a to jen pro xbox 360 a PS3) Dále se to šouplo na pokus dva na Frostbite engin 1.5 ( BF 1943,BFBC 2,MOH Multi,BFBC 2 Vietnam ) a to bylo pro BF 3 startem k dokonalosti Frostbite engin 2.0 (BF 3,NFS The Run,Mirror's Edge 2 ) To znamená kdo hrál všechny hry předtím nebo aspoň část ví že tohle bude po pár úprav hra suprová a nás hráče ponoří do válečné zony.No hlavní duch je v Batlfield Bad Company 2 což mě dává zelenou a jasnou volbu pořídit si BF3 a ne MW3 snad jsem pomohl v rozhodování i když jedno mínus BF3 má a to další pošahanou sociální síť Origin. Snad se nedočkáme od každého AAA titulu i vlastní socku:)
    Tak šup ať máme 25.10.2011
    • Beta BF3 bylo otřesná a pro mě obrovské zklamání. Přesto si myslím, že až doladí všechny chyby, přidají pár map, bude vše OK a hra bude nejméně tak dobrá, jako její předchůdci. Každopádně to chce ještě pár měsíců - kupovat to teď rozhodně nebudu.

COD nemá smysl kupovat. Inovace minimální...
    • U BF 3 mě uchátily grafika ale hlavně zvuky tybyli užásne jako byste se divaly na film v 5.1 nebo 7.1 koupil sem si i sluchatka kvuli tomu abych měl zařitek zehry !!
      ROCCAT Kave 5.1 Surround Sound
      a mohu je jen doporučit na sluchatkach ktere jsou jako 5.1 ale skutečně namejí vice reproduktoru ve sluchatku jsou naprt tyto jsou jak pro BF3 dělane už sem snimi hral betu a zvuky hm...... no a mam flek na rozkroku :-)
      • Zvuky? to bylo jediný co se mi tam nelíbilo teda hlavně zbraní.. ty mi přišly takový pistolkovitý v BC2 to mělo grády tady teda fakt hrůza snad sem to měl špatně nastavený nebo to doufám ještě upravý..
        • Je to beta v BFBC 2 to v betě bylo naprosto stejný a teď špica.
          • JJ chlapi nemyslel jsem až tak v betě ale spiše zahry TEDY playgame na videu stahl jsem si od typka co měl tu čest si zahrat na te zakazané mapě v betě a měl to hodně dobře nahrany že zvuky aji kvalita videa byla ve 110% stavu a tam ty zvuky byly skutečně užasné!!
            • NO nevím tu zakázanou mapu před ukončením bety na pár dní pustili všem a zdálo se mi to tam stejný...
    • A ty si jako ten odborník? Hmm dobrej samožer. Ale když ti to udělá dobře.
      • To jsem snad psal,že jsem odborník?
        Takové reakce nebudu dále komentovat jsem jen hráč pro hráče!!!!!
  • Enclaw
    A že už bylo na čase aby mě nějaká hra donutila k upgradu. Za vyšší náročnost na hardware jsem rád, když sebou nese výrazné grafické vylepšení Battlefieldu. :)
  • No u mě jim to zrovna vyšlo no. Ale to zkrz Battla ne MW to se da hrat i na lepším notesu.
  • Mno kvůli BF3 to ještě chápu že by se ten PC upgradoval ale kvůli MW3 to je snad nějakej vtip?
  • Na high mi to pôjde bez problemov. Nepotrebujem ultra. Nevude upgrade.
  • MW3 urcite nikoho nutit k upgradu nebude. Vzdyt podle toho jak vypada nebude o moc narocnejsi nez Black Ops. No a pokud preci jen zustal dostatek programatoru z byvalych IW, mohlo by to docela realne fungovat i na slabsim HW. Battlefield 3 hrace nutit k upgradu bude, ale pro me osobne to bude predevsim Skyrim, Risen 2 a dnes uz docela stary Witcher 2. Kazdopadne s tempem, kterym hraji se k temto titulum stejne dostanu nejdriv koncem pristiho roku takze zadny spech, pockam si s cim vyrukuji Intel a AMD na poli procesoru. *2*
    • MW3 taky nepřinese nic nového, tak se není čemu divit *5*
    • No len aby nas Infinity ward s tou narocnostou este neprekvapili.
  • "Oba se ještě s analytikem Johnem Taylorem z firmy Arcadia Research shodují na tom, že Battlefield 3 a Modern Warfare 3 v prodejích absolutně převálcují cokoliv dalšího z letošního podzimu, snad s výjimkou Skyrimu, Batman: Arkham City a možná Assassin's Creed Revelations."

takze v podstate AAA tituly prevalcuju vsetko,okrem AAA titulov.este ze mame tych analytikov *1*
  • Jazz
    Hehe, prej MW3 trošku smích. *1*
  • Spades
    Upgradovat kvuli MW3 ???
    Bi/ch Please :D:D:D:D
  • co to melou o upgreadu PC pro MW3, vždyť to musi rozjet i kámoš na tý svý kalkulačce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit