Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H4wk
    Pre hlupákov ktorí zrušili preorder kvôli bete -> http://battlefieldo.com/nvidialanbf3/
    Ako som vravel už predtým, VAŠA chyba :))
    • Já si počkám pár měsíců, až hru doladí, možná přidají novou mapku a možná se cena trochu sníží. *3*
    • H4wk
      :)
      http://i.imgur.com/a8uZl.png
      • Taky na to mohli použít tu novější tabulku, tam už jsou 6XXXM
    • No a hw optimalizace ani slovo a to je pro me trochu dulezitejsi nez naky mortar a myslim ze i pro hodne lidi co meli problemy.
      • Pokial mas na mysli nejake optimalizačne chyby v hre tak tie sa istotne opravia. Avsak ak mas na mysli optimalizaciu v zmysle "jej pojde mi to na 5 rocnom PC na full a 60 FPS" tak smola BF3 nie je stara rachotina kde sa roky použiva starý engine. Tiež sa stale dobre pobavim nad tymi vykrikmy ako je nieco dobre optimalizovane. V drtivej vecsine su takto oznacovane technicky zastarale hry ktore vyzeraju priemerne/podpriemerne ale dobre sa hybu.
        • MishKonn
          +1

Viz. RAGE.
      • H4wk
        Co chces optimalizovat ? Aby to bezalo na PC za 5 korun ?
        Myslim, ze je to optimalizovane dobre a viacmenej bude zalezat hlavne na nVidii a ATi ako zvladnu ovladace.
        • A nehrej si na chytracka s "pc za 5 korun" muj comment byl naprosto bez nakyho hrani si na drsnaka, tak se nauc diskutovat na urovni.
          • H4wk
            Ma uplne odlisny vyznam ked napises:
            "hw optimalizace ani slovo" Alebo: "fix hw problemu ani slovo"
            • Ne? Tak to mas docela kratkou pamet.
            • H4wk
              Nuz, ja nie som ten kto s tym zacal.
            • Dosly chytry reci tak se budem chytat za slovo ?
        • Jsi bl.b jestli si myslis ze ty stovky dotazu v technickym foru byly napsany jenom tak z nudy a ze hra je optimalizovana dobre, kdyz na Nv rady 2xx to dost casto jede hodne na prd (proto jsem psal o Dx10 SLI) a nemirim to nejen na dice ale i na nv, abych predesel tomu "dice za to nemuze".
          • On není blb, on je jen ze Slovenska, to mluví za vše *1*
  • Hlavně, že nemusím upgradovat ps3:-D
    • Na druhou stranu,vetsina pc hracu taky nemusi upgradeovat ,pokud se spokoji s vizualem na urovni xboxu/ps3 *3* .
      • No já mám doma mašinu starou 6 let a pojede mi to ve FULL HD.

X box jede !!!!!!
        *8*
      • Ne upgradovat nehodlám, moje mašina utáhne na FULL vše, co jí přijde pod procák. BF3 beta naprosto bez potíží a že by Call "už5letrecyklujemvšecosedá" Duty přinutilo hráče k upgradu.. to jest fór poslední pětiletky! Jediná hra, u které se můj HW krapet zapotil, byl Zaklínač 2.

pozn: Intel Core i5-750 Quad-Core 2.67 Ghz, ASUS P7P55D, 4 GB RAM, nVIDIA GeForce GTX 460 1GB
        • "vse na full" tak na 15tce monitoru? *1*
        • Ja mam vlastne uplne to iste len grafika asus 5870 1GB. Skvely PC slape jak hodinky uz 1 rok.
  • Tak včera jsem rozchodil Modern Warfare 3 a to na JEDNOJÁDROVÉM procesoru AMD XP 2500+(1.84MHz) s RAM 768MB/400, grafika je Winfast A 7600. Takže MW 1,MW 2, MW 3 bezproblému na této soustavě- rozlišení 1024X768,detaily na skoro minimu. Docela sranda je,že Call of duty World of war sem nerozchodil,ale tyhle díly ano- i když stejnej engine.jako MW 1, tak asi proto. Tak přeju hodně investovaných peněz do beden.
  • Ja jsem upgradoval diky BF3 cele PC krome Grafiky takze clanek se zaklada na pravde
  • Sranda je,ze cod oznacuje za "zkonzolovatele" a vyzdvihuje BF3,jako kdyby bf3 takove nebylo *1* .
  • hosi kdyz se rekne, ze to maji jeste optimalizovat. Co si mam pod tim predstavit? Mensi rozliseni textur, mene polygonu, mensi rozliseni, vypnuti nejakych featur? Nebo jak se vlastne dela optimalizace?
    • spis nez redukce je to zefektivneni funkci .. udelat neco rychleji se stejnym vysledkem ... treba pokud chces optimalizovat noseni veci do schodu na 5 patro bez vytahu tak muzes misto 5 lidi behajicich z 0 na 5 dat kazdeho na jedno patro a resit to nosenim po usecich (za predpokladu ze predani veci neni casove/energeticky/mechanicky narocnejsi nez vyneseni veci az na 5 patro (nebo 2,3,...)
  • Kucííí a hokýýýý nebudeme si muset pořizovat domů i malý Temelín? Bude to spotřeba jak blázen a mooooře odpadního tepla. :)
    A to jsem si myslel, že mi i7 960, 24 GB RAM a 460 vydrží nějaký rok a ani ne 6 měsíců :D.
    • Ty jsi kupoval i7 960 a GTX460 před šesti měsíci? Proboha proč??? Kdyby sis tam dal o 20G míň ramky, mohl jsi mít i72600K, pořádnej chladič, nataktit na 4,9 GHz (kde by pak byla 960 s výkonem:)) a koupit min GTX 560Ti nějakou nataktěnou a byl jsi vysmátej. Jestli jsi nějakej profesionální fotograf a skládáš gigapixelový fotky:) tak se omlouvám. A jestli ne, na co je třeba 24 GB ramek? Může mi někdo vysvětlit na co???
      • machrovina ne?! *1* *1* *1*
    • Spis je otazka,jesstli ti to opravdu za to stoji,kdyz novejsi hw vyuzije jen jedna hra.
  • to ty omalovanky prijdou pekne draho, decka nesedte furt u toho a dete se raci probehnout ven, udelate neco pro sebe a je to zadarmo :P
  • vindalooo
    MW3 dohraju (ten nebude zas tak náročný), B3 ani nevím jestli budu instalovat (už beta se mi sekala) ale stejně se nejvíc těším na Assassin's Creed! Requiescat in pace.
  • Je to první hra, kterou nerozjedu na sve 9800 GT 512 na medium, nebo high pri rozliseni 1280x1024. Myslím, že je to optimalizováno co se týce výkonu celkem dobre, proste ta hra je graficky uplne jinde nez konkurence, proto to 8xxx, 9xxx a 2xx rady sotva rozchodi. Na 4xx rade hra vypada naprosto fantasticky. Hold pokrok nezastavis. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit