Přejít na výpis diskuzí
Kvůli Battlefield 3 a Modern Warfare 3 se budou upgradovat PC
18.10.2011 | levis
246 příspěvků
-
Tak je to jako u každé věci,každý kus je jiný,například já mám už asi 2 roky 4870 a nemohu si stěžovat,neměl jsem jedinný problém a to samé s 3870.jedinný problém s atinou byl u 8xx tam děsně blbly textury u her a bohužel se nepodařilo to vyreklamovat,ale to už je docela dost dávno.
-
-
Edit. špatně postnuté,mělo to jít o něco níže k debatě o GF
-
-
Jo, mam dělo jak blázen, ale uvažuju že bych si koupil nějakou 2 jádrovou grafiku:)
-
upgrade PC proč proboha. Já tu vidím jen dvě konzolovky. Skor COD na kterej by měla stačit HD4870, (na 60FPS při 1920x1200) protože se grafika skoro nijak nezměnila. BF3 graficky a fyzikálně je na jiným levlu, ale je to pořád konzolovka. Takže ta hra bude trpět na velký nároky na procesor a na grafiku o mnoho méně. Tedy pokud není odflákla optimalizace AA, AO a DX11 efektu. Crysis utáhne výkone dvoujádro. Dále STALKER, Metro 2033 též výborná optimalizace. Metro 2033 je víceméně učebnicový příklad optimalizace procesoru. Crysis 2 je minimálně 2x náročnější na procesor než předchozí díl. V Crysis padají palmy rozlétávají se příbytky a ve dvojce ani blbá bedna nic. Celé tohle je jen na oblbováni laiků, aby se z nich vyrazilo co nejvíce peněz. Každopádně samozřejmě je to každého volba jako všechno na světě.
-
-
mam archaicke c2d 2,2ghz,2gb ram,a gts 250,a cudujte sa,nemal som doteraz problem na fullhd s nicim tento rok.
no co, tak si to ludia zahraju na stredne detaily a 1680*1050...
tolko k potrebe upgradov. -
omyl, ta hra je robena primarne pre PC a low settings verzia je portnuta na konzoly.
-
-
důkaz?
-
-
aky dukaz chces vidiet ? Pozri si videa a reviews z poslednej NVIDIA LAN party a sleduj niekedy napriklad battlefieldo.com ... DICE navyse potvrdilo, ze LOW na PC bude zhruba rovnake ako na konzolach.
A skus si na nete pozriet, ake obmedzenia budu mat konzolove verzie. -
-
Človeče, ty by si si mal konečne zmeniť nick na EAboy, alebo niečo podobné *3*
-
Jsi typický laik. Kdyby si věděl jak procesor pracuje a jak se programy vytváří a optimalizují pro procesor mluvil bys úplně jinak. To jednak a potom nemůžeš jen tak věřit něčemu, že ti někdo něco řekne. To by asi nejenom soudy nefungovali.
-
-
Uz nemel, zbytocne sa strapnujes...
Ty urcite vies ako vyuziva prostriedky Frostbite 2, engine primarne vyvyjany pre PC
Co dosvedcuje wiki article kde citujem pisu "Frostbite 2 - The next generation of Frostbite will debut with Battlefield 3. It will take full advantage of the DirectX 11 API and 64-bit processors"
A ano viem ako funguje procesor, pracujem v IT.
-
-
-
-
-
-
To se uvidí až BF3 vyjde. S výkonem na caspianu sem v betě moc spokojenej nebyl, tak doufam že to odladí... Jinak sem doufal že budu upgradovat až na ivy bridge + amd7000/nvidia600
-
Nepřinutí. Teď mě k nákupu lepší grafiky (GTX550Ti) donutilo to, že mi stará grafika (9800GTX+) klekla. Plánovaný upgrade mám až na Doom 4. To se rozloučím i s XP a vezmu to komplet i s novým systémem. Myslím, že ty dva roky ještě v klidu vydržím. Teda doufám, že do těch dvou let tu Doom 4 bude *15*
-
-
si pis kamo ,ze bude je jasny ze Doom 4 tu bude presne po deseti letech od trojky *5*
-
good luck
-
-
core i7 950 @3,6ghz,asus sabertooth x58,12gb ram 1600mhz,hdd10000rpm velociraptor 300gb +3tb hdd,2*gtx 580 lighting.
POHODAAA *5* -
-
No ale narozdíl od Vás bude mít s VSYNCem stabilních 60FPS na nejvyšší detaily a elektriku to bude žrát jenom tak, aby to těch 60FPS udrželo. Což se mi nezdá tak moc jako blbost. :)
-
dnes uz by jsi asi volil jinak a lepe .. ale v pohode PC, 2x580 je ted mozna zbytecny luxus (z hlediska pomeru cena-vykon-eko-potreba) .. na jednu stranu nemusis nejakou dobu upgradovat, na druhou stranu koupe levnejsiho ale porad predimenzovaneho s naslednym upgradem je ekonomictejsi ...
-
Niiiiice..ty mííínusy jsou čiráá závist :-))))))))))))))))))))))
-
-
přesně... Minuskujou ti co závidí, ode mě má plus, mám rád HW fanatiky :)
-
-
Přesně tak!
-
-
-
Není to krapet předimenzované. Nebo snad pomáháš NASA s výpočty *8*
-
-
Ked zapina pc blikaju žiarovky.
-
Vykon celeho PC na 100% nikdy nevyuzije. Ale chapes, ten pocit ze se muze chlubit. *1*
-
-
Neee není to nic o chlubení ale napriklad Metro 2033 v dx11 na Ultra pri jedne 580tce daval pekne pokourit...ale se dvema 80fps...a to uz je fakt nadhera...Jasny tech extreme narocnych her je naproste minimum.A sám jsem si vedom ze upgrade neni jeste v dnesnim roce rozhodne treba...Ale jinej konicek nez Pc nemam tak kam bych mel ty tezce vydelany kacky strkat *1* *1*
-
-
Jenze pri vyssich rozlisenich, s detaily misto max na ultra, rozdil nepoznas, pokud nebudes vylozene porovnavat screenshoty. Proste to mas nastaveny jen pro ten pocit...
Btw. stejne vykon nikdy nevyuzijes, ty dve grafiky nevyuzijes naplno, iikdyz mas predrazeny CPU, tak ti je limituje. Z 12 gb RAM se ti tam minimalne tretina vali zbytecne... Proste zbytecne vyhozene penize. Ale ten pocit, ten pocit... *2* -
-
Proc byme mel limitovat vykon cpu?Kdyz s Jednou Gtx 580 (bavim se o Metro 2033) jede v Ultra na DX11 40 fps...a se dvema 80 cili Presne jednou tolik..Kdyby me cpu limitovalo tak se vykon nezvysi presne jednou tolik ale treba jen na 60 fps...Ale to proste nereste jestli to vyuziju nebo ne...byl to pouze prispevek do TEMATU ktere bylo zadane...Nic vic Nic mene...Pokud Vam vyhovuje 1280/1024 na Medium tak OSOBNE proti tomu nic nemam ale Na 2500/1400 holt uz vykon potrebuji.
-
-
-
Jistě že nevyužije s nějakým trapným diskem s mechanickou čtecí hlavou ^^
-
-
neboj SSD 160gb taky planuju ale ted to rozhodne staci...Kamos na Phenoma X4 a 8gb ram s gtx560 ti a Jede mu samo vse Krasne Plynule.A rozhodne Pc na 100% nevyuziju to da rozum..ale jak sjem rekl mam rad vykon..
-
-
...a naco ti je? :D ...aspon to vykuri izbu?
-
-
-
-
nenii mam rad vykona pc..
-
-
Budiš ti přáno. Snad se dočkáš nějaké hry, která i tohle dokáže potrápit.
PS: máš vlastní elektrárnu?
*3* -
-
jj díík , ale máš pravdu žere to jak kráááva :-)))Taky zalohy na EL. mam 2 tacy...no hus *1*
-
-
-
-
-
no je nacase ... pro ndekoho na svy pc ani nemusim sahnout se u bf3 ani nezadycha
-
Hral jsem Betu BF3 a pokud chci hrat BF3 dal, tak me k upgradu donuti. Mam Athlon x2 64 5600+ a HD 4870 a na 1280x1024 to bylo pouze slideshow (10-30fps). Je zajimave ze brzdou neni ani tak grafika, ale procak, protoze podle mereni jsem v bete jel na 100% CPU, ale ta stacila dodavat data jen pro cca 50% vytizeni GPU. Takze Phenom x4 BE na nejake rozumne frekvenci je nutnost a grafika se uvidi.
-
-
Já bych nebyl tak hrrrrr... počkal bych na plnou verzi, která by měla být optimalizovanější a až pak bych dělal závěry.
-
Není na tom nic překvapujícího. Předpokládám, že myslíš Athlon II, ne první generace, které už se nějaký ten pátek nevyrábí. Ale i ty dnešní jsou na tom výkonově dost špatně. Nejlepší dvojjádro je na úrovni Phenomů první generace, což jsou taky šmejdy.
-
-
a proč by nemohl mít procesor co se pár let nevyrábí, když má i pár let nevyrábějící hd4870?
-
-
-
tak ja uz se po ctyrech letech konecne rozhodl pro novy comp.a doufam ze s Čtyřjádro Intel Core i7 3,4 GHz a AMD Radeon HD 6970M s pamětí GDDR5 2 GB to rozslapu na ultra
-
-
Mrzí mě, že tě zklamu, ale na ULTRA ti to bohužel nepojede. Teda ne ve FullHD a vyšším rozlišení. Jsou tu dost pravděpodobně správné info, že na ULTRA bude třeba 2x GTX580 ve sli. Ale nevěš hlavu, mezi ultra a high není moc veliký vizuální rozdíl, tedy alespoň v betě nebyl a i na LOW to vypadá líp než COD.
-
-
gtx 590 horka kandidatka na vanocni darek hehe a pak uz jen 3d vision + monitor 3d ready(nejaka pekna 27) a uz me od toho nikdo nedostane hehe.