Přejít na výpis diskuzí
Kvůli Battlefield 3 a Modern Warfare 3 se budou upgradovat PC
18.10.2011 | levis
246 příspěvků
-
Soudruzi z DICE a Nv zpackali podporu sli na Dx10, pokud to fixnou koupim, pokud se na to vykaslou nekoupim, je to jednoduchy.
-
-
Sli bude urcite u B3 oprave v budoucich ovladacich.
-
-
V tehle bete uz fungovalo ale stutter jak prase a fps moc nepribyvalo, obcas na Metru sileny propady, tak az to vyjde tak si udelam demo a vyzkousim jak to pojede
-
-
-
Sranda upgradovat koli hre kotra je len velky marketingovy podvod a nieje tam nic co slubovali, ale ked decko zarve na tatika ze chce novej komp tak dosatne :)
-
-
Njn všichni byste chtěli hrát novinky na 10 let starém železe. Hry se musí rozvíjet a kvůli tomu, potřebují také výkonější hardware. Ukaž mi lepší online FPS než Battlefield 3 ať se můžu zasmát :D. Ne každý řve na tatíka, aby mu koupil nové PC, někteří dokonce chodí do práce. Jestli na to nemáš, tak nehraj!!! Nebo si kup konzoli. Nejlepší je, si koupit to nejlepší na trhu a za několik let kompletně vyměnit á pak zase a zase. Při dněšních cenách HW to není nic těžkého. Pamatuji si, když jsem byl kupovat 7800gtx za 18K a athlon 64 za 15K. Oproti tomu, to je dneska lahoda.
-
Vraj "marketingový podvod", lol, teraz si ma dostal. Takto by si mohol nazvať prakticky každú reklamu. Hold keď dokážeš uveriť každej sprostosti, čo vypustia, si len tupá ovca na ktorú je tá reklama mierená *3* Následné sklamanie je tak zaslúžené...
-
-
Jenze nekdy je clovek sklaman i kdyz bere PR kecy s notnou rezervou a to je pripad i toho BF3 pro mnoho lidi.
-
-
-
neni potreba. i5 2500k, 8gb ram a gtx590 zapojena do nvidia surround.
-
-
nejhezci je ze vetsina lidi "co maji 590tku" nevi ze 2x 570 by je vysla nejspis o neco levneji a vykon by byl o kousek dal a nejlepsi esa jsou ti co maj dve 590tky tzn quad sli. Gz k lagu jak prase *5*
-
-
zavist neni potreba. nicmene, dve 570 jsou ve vetsine her slabsi, zerou vic, a nehodlam mit z PC vysavac. Ale rozhodne kvalitni prispevek :) Otevrel jsi mi oci, jdu to okamzite prodat, a koupim dve 570 a nataktuju je jako krava, abych si uzil podobneho vykonu jako s basic 590 :)
-
A pak jsou tady ti, kteri nevi ze 2 graficky karty mohou prinaset nevyhodu oproti jedne samostatne (spotreba, teplota PC, kompabilita ve hrach, microstuttering)...
-
-
gtx590 jsou dve grafiky na jendom pcb takze stejne jako dve 570 trpi SLI problemama pokud to miris na me
-
-
-
-
U mě upgrade PC probíhá každý rok.Alespoň 1-2 věci si zakoupím.Je to koníček a jsem rád,když mi všechno co mám můžu rozjet naplno a vychutnat si všechny detaily.Jak grafické,tak i zvukové.Takže u mě se dočkávají peněz každoročně :D
-
-
Tak to te tak trochu nehchapu.Ja nemusel upgradovat comp uz par let a to diky zbrzdenemu vyvoji vizualni stranky her,ktery nastal prichodem nove generace konzolli.
-
Hlavně ty zvukové, tam je opravdu potřeba upgrade každý rok :-)
-
Nejhorší je procák s novým jádrem, to se pak musí koupit ještě deska .. to mě zabíjí nejvíc :) .. jinak vím o čem mluvíš chlape . Též to takhle dělám a ze starých komponentů skládám slabší PC at už na doma či na prodej, tím chci říct že takhle se mi penízky alespoň trochu vrací zpět.
-
-
Ve skutečnosti jsem přesedlal z 3D střleček na jiné žánry, méně HW náročné. B3 mě vůbec nezaujalo. Případně si zastřílil v Bad Company 2
-
Intel core duo 3,4 Ghz, 4GB Ram, GTX 560Ti 1GB... tak uvidíme, snad to rozjedu... betu sem nezkoušel, takže nevím...
-
-
Já mám tak nějak to samé (560Ti, 4GB RAM), akorát Q9550 na 2.8GHz (zatím nebyl důvod taktovat) a Beta se detekla na HIGH a fičelo to svižně. Dokonce šly někde hodit i Ultra detaily (údajně v Betě Ultra nastavení není implementováno, ale po zapnutí více položek na ultra už to znatelně zpomalovalo). Tak nevím, ale myslím, že na Medium/High to rozjedeš bezpečně, nehledě na to, že po dvou dalších verzích ovladačů a nějakých updatech bude myslím docházet ještě např. k menším občasným propadům fps atd. Každopádně bych určitě počítal s tím, že na to nejvyšší nastavení nějaké to SLI/CrossFire výkonných karet potřeba určitě bude. Tam by už ty naše procesory ale asi určitě nestačily :)
-
-
Ok uvidíme až to vyjde co to udělá... dík
-
-
GTX560Ti s c2D na 3.4Ghz?? Me C2D E8400 3.0Ghz brzdilo i starou GTX275 natoz pak jak bude brzdit GTX560Ti. Jinak pro predstavu Beta na C2D E8400 a GTX275(stare pc na kterem sem to zkousel, new pc v oprave) nebyla moc hratelna ani v nizsim rozliseni(1440x900). Mapa Metro sa este dala,ale ta druha s technikou nehratelna. Ale finalni verze se muze hybat nakonec uplne jinak.
-
-
Tak ale GTX275 a GTX 560 je trochu rozdíl ne... zatím mi všechny hry šly na max, tak mi neříkej, že se nezahraju BF3 na medium?
-
-
Samozřejmě, že to rozjedeš. Pravděpodobně na max. ve FullHD. Nikdo si dneska nedovolí vydat hru, kterou bys na své sestavě nerozjel. Co se týče grafického výkonu, tak je tvoje sestacva pořád ještě výš, než většina ostatních sestav.
-
-
No tak s tím dvoujádrem na MAX určitě ne... ale snad to pojede na Medium solidně... dík
-
-
-
he he. no ja si vynovujem kazde dva roky ale v clanku je pravda ze od Crysis u netrebalo vobec nic kupovat. vsetko islo docela vpohode i ked boli vynimky ako metro ci par dalsich. To som zvedavy na tu hru ked je to sama reklama. Ale ked to dali na konzole tak tam bude urcite nejaky ustupok. Nemam strach :).
-
Neni lepsi mit v hrach jako je BF3 co nejnizsi detaily?Neuvidite protivnika drive kdyz povypínate vsechny ty odlesky,stiny,chveni listu a podobne ficurky?
-
-
to já hraju na staršim NTB red orchestru 1, vše na lowest, a mám teda extra výhodu :( panáci jsou vidět skrz zdi, přez překážky atd.. Je to na hono a nevim co s tim protože o to nestojim.. Wallhack nepoužívám, nejsem prase... proto teď ani nehraju pač mě to neba
-
Osobne jsem zkousel v bete menit low a high a zadny rozdil ve viditelnosti panacku nebyl.
-
Jo, to je jeden z důvodů, proč bych tohle povypínávání zakázal. To si rovnou může někdo nastavit místo všech textur šedou a místo textur na panácích jasně zelenou.
-
-
Presne. V BF2 to tak na minimalni detaily skoro bylo. Treba uroven nasviceni mela velky vliv. Ale co me prekvapilo, tak v bete BF3 v tomhle ohledu rozdil mezi Max a Min skoro nebyl.
-
Dice upravili LOW nastavenia aby neposkytovali ziadnu vyhodu v MP.
http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2011/10/I2TPT.png
Vsimni si low nastavenia -
-
Pokud sa nepletu tak uz to bylo i u BC2
-
-
Haló, právě proto to opravili...duh.
-
-
Ninjaedit, eh.
Je sice hezký, že to píšou, ale nemám ve zvyku věřit nějakým PR prezentacím. -
-
no uvidime vo fullke, ale ani v bete nebol velky rozdiel v tienovani atd... medzi LOW a High
-
-
-
-
v MP urcite
-
-
tak zase každej silný slova na grafiku MW3, ale hlavně že to nikdo z vás ještě nehrál :D a ve videich nenijejich vylepšenej engine.......a od gameplay MW3 aspon vim co presne cekat, MW2 a MW1 byly genialni multiplayerovy parby
-
-
vylepšenej cod 2 engine:) Ale no tak, už dost:) Kdyby aspoň ta hratelnost za něco stála, tak nikdo neřekne ani popel.
-
-
Jako vždy čekám, že kvůli CoD člověk nebude muset upgradovat.
Co se týče BF3, splňuji všechny parametry až na grafickou kartu (tu mám o jeden model nižší) a obávám se, že i přes tuto skutečnost mi má sestava nebude stačit ani na střední detaily, tak abych si hru opravdu užil. Z bety se toho nedá moc usoudit, ale už i tam jsem dosahoval nižších výkonů než bych si představoval. Bohužel podle toho jak to teď u BF titulů chodí jsou nároky opravdu kosmické. Porovnání grafika/nároky opravdu nesedí. Nechápu proč se titul BF vydal takovýmto směrem a opravdu mě to mrzí, neboť na mojí polici leží všechny tituly BF série do BF2142, co bylo dál už opravdu není BF.