Přejít na výpis diskuzí
Kvůli odlišným schopnostem Corva a Emily si budete chtít zahrát Dishonored 2 dvakrát
10.5.2016 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Jedině korvo, nechapu proc tomu nedají dvě rozlišné linky, nebo propojene linky v coopu ve stylu F.E.A.R.3
-
-
Mno FEAR trojka mel naprosto paradni coop ten napad se mi opravdu hodne libil *14*
-
-
Kolem dishonored byla hodne velka skupina lidi co to hatovali, nevite o co jim slo? Podvedome jsem se tim nechal ovlyvnit a hra mne minula
-
-
Já jsem první díl dohrál a s výjimkou leckdy pekelně těžkých achievementů (především v Dunwall City Trials - dlc s challengovými mapami), jsem si hru maximálně užil a nemám jí co vytknout. Každou misi šlo splnit několika způsoby a tím nemyslím jen tiše nebo se zabíjením ale i kombinací těchto dvou hlavních směrů. Případně i čistě stealth měl několik variací. K tomu nějaké ty collectibles (už si nepamatuju, co se sbíralo), nějaké ty vedlejší úkoly a pak...a ještě... Dokonce i prostředí mi přišlo povedené a uvěřitelné. Vlastně jediné, co mě napadá, že bylo na hejt a co mě zároveň dlouho od hry odrazovalo byla stylizace s výraznými postavami. Nakonec ale, jak jsem psal výše, to tam skvěle padlo a nevadilo mi to. Takže na druhý díl se těším, Emily nám dospěla a vypadá k světu, takže za mě ok :) P.S.: Pro achievement huntery: Co jste říkali na ten, kde bylo v dlc The Knife of Dunwall potřeba nasbírat určitý obnos peněz? Tedy vysbírat ve hře skoro všechno a projít každý kout?
-
pre mna osbone si deli prve miesto s Half-Life (1) ako fps s najlepsou atmosferou...
a hratelnost nijak nezaostavala cize mozem len odporucit... -
-
na Boba pokud mozno nereagovat. mistni troll.
-
-