Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Podle lidí to není vlídné gesto, ale jsme ovce, že přijímáme kompenzaci :). Omlouvám se, že mě hra bavila tak či tak, nenarazil jsem na moc propadů ani bugů a těším se tedy i z toho, že dostanu zdarma DLC. Jsem prostě ovce.
  • Ristoro
    Přesně tak. Raději hru doj3bat, nesnažit se sjednat nápravu, nechat to tak a svádět to na jiné :D. Dneska se člověk nezavděčí nikomu. Zajímá mě co hraješ ty, mistře velký kritiku a prodejce kvalitních Intel procesorů :). Ty kecy o dětech už si nechej, patříš tady mezi největší trolly a tvoje názory stojí z 99% za slovenský lo*as.
  • Mato1987
    http://www.gamepur.com/news/17114-no-assassins-creed-unity-ps4xone-graphics-downgrade-its-lighting-bug.html
    HAHHAHAHHAHAHAHHA tak toto je ešte otrasnejšie ako konzolová parita.
  • Tak tie kľúče obchody zrejme od niekoho kupujú a nemôžu ich podľa mňa len tak deaktivovať. Ale všimol som si, že tých obchodov tam bolo pred pár dňami viac, takže aj im to zrejme rýchlo ubúda.

To som tam zabudol napísať, že treba hlavnú hru, ale tak pre súčasných majiteľov stále výhodné.
  • To by bylo relevantní pouze v případě, že by vydali omluvu a tím by to pro ně skončilo = žádný patch, což není tento případ, zde se pracuje na opravách a pomalu každý týden vychází nějaká záplata.
  • vybavila se mi ta scéna z Futuramy

Hermes: "What do we do if we break somebody's window?"
    Dwight: "Pay for it?"
    Hermes: "O hohoho, heavens no. We apologize. With nice cheap words."
  • Samotný Season Pass nestačí, nutno vlastnit i Unity samotné. Navíc na Games.cz je velká "sociální" komunita, která hry zásadně nekupuje. Ale rád bych věděl, zda-li jde SP přes klíč ještě aktivovat a pokud ano, zda-li i tyto "pozdní" aktivace obdrží hru/klíč, z komentářů na oficiální stránce je to zatím nejasné.
  • Tak a teraz rýchlo si kúpiť Season Pass, kým to ešte majú obchody s kľúčami a dostane k tomu hru grátis :D:D

http://www.herneceny.sk/produkt/assassins-creed-unity-season-pass-pc-cd-key/

to neznie zle *5*
  • Oni přiznali chybu a omluvili se, dokonce ústy nejvyššího z vedení, navíc uvolnili Dead Kings pro všechny + pro majitele SP hru zdarma dle výběru. Podle mě více než vlídné gesto.
  • Ano, jde o bug v určité oblasti. Odvolávám tím svůj původní statement..
  • Mato1987
    Ale prečo nie, veď vidíš, že odozva je extrémne pozitívna viď ovečka ristoro a spol.
  • Tak se to dělá, něco zvržeme a než abychom přiznali FAIL, tak obecenstvu zacpeme hubu tím, jak jsme milostiví
  • Mato1987
    džek ty môj milý neškodný prostáčik kašli na to :)
    Ristoro keby si tak trošku radšej uvažoval a ten pokus o urážku by si napísal na koniec tvojej reakcie tak by som si možno tvoj komentár aj celý prečítal, takto ti nemôžem odkázať nič iné, len, že si nezabudni utrieť mlieko čo ti ešte stále po brade tečie ty môj milý infantilný trotlík.
  • když jim pořádně klesly akcie, tak se nedivte, že si sype popel na hlavu
  • To je uvada akoze na facku:-D
  • Ano, je to pěkné gesto, ale i tak se najdou tací, kteří budou mít blbý kecy, i kdyby po tomhle průšvihu ukončili hladomor v Africe...
  • Jenze ty zadne delo PC v dnesni dobe uz nemas.Sice 6ti jadro ale i7 se 4jadry maji vykon vyzsi + grafika uz se pohybuje v dnesni v zebricku nizko.Ale pokud mas detaily snizeny a stale jen 15fps tak to je neco:-)
  • A ja si vzdycky myslel, ze rumor anglicky znamena fama ci zvest a nikoliv potvrzeni. Asi mas jiny slovnik.
  • A kdyby jste uměli dočíst článek až do konce, věděli by jste, že to není pravda.
  • Máš pravdu. Tady se o tom píše: http://www.dsogaming.com/news/rumor-ubisoft-downgrades-assassins-creed-unitys-visuals-after-latest-update/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit