Přejít na výpis diskuzí
Kvůli problémům s Assassin's Creed Unity nabízí Ubisoft majitelům season passu hru zdarma
27.11.2014 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Potvrzen DOWNGRADE grafiky u PS4
http://www.dsogaming.com/news/rumor-ubisoft-downgrades-assassins-creed-unitys-visuals-after-latest-update/ -
Vratit penize behem cca. tydne po koupi hry ve vetsine civilizovanych zemi funguje automaticky a bylo mozne uz i pred touto akci Ubisoftu. U nas asi ne, ale to neni chyba Ubisoftu. To ze to ty nevis taky neni chyba Ubisoftu.
-
Tak zrovna FC4 se hrat da *3*
-
Mato promiň, ale příspěvek od příspěvku ze sebe děláš čím dál tím většího ko**ta. Co je zoufalé na tom, že se snaží napravit něco co jim nevyšlo? Chápeš, že za to nemůžou lidi, kteří na té hře dělali, ale manažeři, kteří jim dali pevný termín a řekli, makejte? Město je bez debat nejlepší, jaké herní svět spatřil. Sedí tam nápisy z té doby, spousty detailů, 5000 lidí v davu, tohle nikde jinde není. Ti lidi si s tím dali práci, jen nedostali tu možnost dokončit jejich dílo tak, jak by chtěli. Tak na ně pořád jen neházej špínu za to, že se nás snaží trochu odškodnit. Ani nevím, dali EA něco zadarmo po launchi BF4ky? Jestli nějaký pack se zbraněmi, nebo podobnou koninu, fakt nevím. Mám pocit, že nic.
-
Jen ho nechme at se baví, v reálu by asi nějaké věty neřekl tak at na internetu má to právo. Náhodou z Mata se stává docela obstojný troll. *3* Já bych ho nelitoval nebo neurážel ale fandil mu. *4* Trollové potřebují tady nějakou tu inovaci... nemůžu to táhnout tady sám. *7*
-
Vrátit peníze a dát někomu přes držku (možná nevím) *15*
Jo, možná sobě - si taky pár namlátit protože věřit se ubisoftu to se přece nedělá. *1* -
Takze spravny krok by podle tebe byl jaky, kdyz uznat chybu a nabidnout kompenzaci se ti nelibi?
-
Tak jo no... damage has been already done.
Přišly o to nejcennější (u někoho) tedy důvěru já jim už moc nevěřím... -
Takze oni rozdavaji zadarmo hru, ktera se neda hrat? A ovecky k tomu jeste jasave beci? Kdo chcete hello world? Rozdam zcela gratis, staci kdyz si za litr koupite season pass, je to uzasna koupe, mozna vydam i 10 datadisku.
-
Nic takoveho neni pravda samozrejme.
-
Nic to nezmění na tom, že tuto hru jednoduše zprznili, ale jejich omluva a dar k tomu, alespoň dokazuje že si svoji chybu uvědomují a snaží se jí odčinit, což se u velký firem moc nevidí.
-
Preco si ty tak strasne trapny? hanbim sa zato,ze si Slovak...
-
zavraždili Desmonda
-
LAWYERED :::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Tak po tomto som zbúral kancelársky stôl a padol som zo stoličky, ty si iný šéf :D
zhrdzavený: prestaň s týmito vulgárnymi výrazmi, za prvé tieto tupé táraninky o tebe mnohé vypovedajú, jednak že si decko a že si taktiež aj primitív. A za druhé som ti len vysvetlil, že tvoj názor tu nikoho nezaujíma, tak sa ukľudni, nie je to nič závažné, svoj komplex menejcennosti si choď riešiť niekde inde. -
ano a? nezavrazdili snad niekoho, nie?
-
Je to nak potvrzeny? Nikde jsem tuto zpravu nezaregistroval. Jestli je to pravda tak to je docela hnus...
-
Aktuálně Ubisoft patchem také snížil kvalitu grafiky u ps4 ..další aplaus prosím ..
-
Ubi rozdá hry a do dalšího průseru je vše zapomenuto. Tleskám.
-
Jasne tam pisou ze Ubisoft prestal prodavat klice, tenhle klic uz byl prodanej, tak uvidime. V nejhorsim pripade mi vrati penize.
-
Tupé otázočky? Povýšenej, kretééne. Táhni do hajzlu. Není to poprvé, co tě tu vidím, jak se chováš jako kdyby ostátní byli pod tvojí úroveň. Hnus.