Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ellendway
    Řekne ten pravý.
  • Tak tím jsi to vážně omluvil těch pár docela zásadních nešvarů hry.
  • Pro hráče adventur, jimž je tahle série článků primárně věnována, zcela určitě.
  • Nikdo tě nenutí to hrát.
  • dneska se očividně hráči spokojí s málem. Proč je to sandbox, když město je totálně mrtvé a požitek z jízdy je roven nule. Výslechy jsou uplně o ničem, když zvolíš špatný postup 6x z 6 a stejně je mission successful. Hledání předmětu doličných kde čekáš na signál který si hra sama dá... to zvládne i 15lettý retardovaný bezruký
  • Pakliže na tom nebude jediná známka jakékoliv konzolovitosti, ihned kupuji.
  • "Střelba se provádí levým tlačítkem myši, a když hlavní hrdina zamíří, kamera poletující za jeho zády se přiblíží k jeho hlavě a tečka uprostřed obrazovky jasně ukazuje, kam bude směřovat kulka poté, co opustí hlaveň. Ruka Phelpse se moc netřepala, a zpětný ráz také nebyl příliš silný, takže oba pacholci padli mrtví k zemi během pár vteřin."

    Ehhh.... bylo vážně nutné tohleto popisovat...??
  • tuhle velkohubou vetu dost srazi tvoje nestoudna gramatika.....
  • Nevim proč píšeš o skutečné kvalitě. Asi máš nějakou utkvělou představu podle které konzolisti nemají PC a nikdy na něm nic nehráli. Měl by ses trochu vzpamatovat a zjistit si jak to vůbec ve světě vypadá.
  • No, ona to ve své podstatě je tragická hra (protože to hra vlastně vůbec není), ale jako vynikající vyspělý interaktivní detektivní seriál to nemá konkurenci; (do)hráno komplet včetně DLC... Rozhodně nečekejte adventurní nirvánu a redefinování žánru.
  • prosim ta uz netrep. odbornik je odbornikom prave preto,lebo sa vyzna v urcitej oblasti a specializuje sa na nu...

    ten co sa vyzna vo vsetkom,toho volame truhlik,alebo vsevedko... *7*
  • Príde mi to celkom komické, vzhľadom na to, že vlastním PS3 (kvôli GT5) aj XBox 360 (Forza).
    Tiež mám niekedy menej času a áno, na to sú konzole. Vyždímaný po celom dni v kancli sa mi už nechce rozmýšľať a užívať si skutočné umenie. Po práci tiež nepozerám artfilmy, ani nečítam Kierkegaarda- pozriem si nejaký over-the-edge hollywoodsky blockbuster alebo prečítam niečo easy. Keď mám voľno, tak sa hrám PC hry, čítam kvalitnú literatúru a vyberám si dobré filmy.
    Takže mám zážitok úplne rovnaký?
    Konzilisti síce poznajú kvalitu, ale len v rámci možností konzolového hrania- to je tá subjektívna kvalita, ktorú nezaujatí človek považuje za mainstream až lowend. Chceš snáď spochybniť mainstreamové zameranie konzol? Kvalita nepozná kompromisy tak v herných princípoch ako aj vo forme, v ktorej sa nám predkladá. Ale to zas nechápu tí, ktorí tú skutočnú kvalitu nevideli.
    Nevedomosť je sladká...
  • Uzasna hra... mam odehrano par hodin na ps3 je to proste uzasne. Prerusil jsem hrani protoze si pockam na PC verzi.
  • Napsal jsi jednu velkou kravinu no a ten konec to je škoda slov. Je jedno na čem hraješ zážitek můžeš mít uplně stejný. V dnešní době zvlášť pro některé pracující je volno celkem vzácná věc tak proč se patlat s nějakým nastavení které tu popisuješ když existuje jednoduší cesta která vyhovuje většímu množství hráčů. To že chce někdo na PC řešit milion věcí kolem hry z něj ještě nedělá něco víc. Asi je to pro tebe novinka ale i konzolisti poznají a mají rádi kvalitu. Problém je ale ten že je to čistě subjektivní věc kterou ty jak se zdá nechápeš.
  • Rozdiel je dramatický.
    Človek si konzolu kupuje preto, lebo nemá čas na hardcore tituly a chce len tak na pár hodín vypnúť. Nejaké tie závody, bojovky, skákačky a pod. Nerieši komplikované inštalácie, mody, nerieši komplexné ovládanie na klávesnici či presný aiming na myši. Stačí jednoduchý button click-fest a autoaim. Tomu je prispôsobená aj cena konzole.
    PC hráči (aspoň tí hardcore) si dajú prácu s moddingom, nastavením detailov, "vyladením" hry. Hrajú RTS, simulátory, klasické adventúry čí RPG. FPSky sú s plnohodnotným aimingom a celé je to nejaké viac intenzívne.
    Nie je to o vyvalení na gauči a stláčaní farebných lentiliek. PC-čkari chcú len to najlepšie, tak v príbehu ako aj v grafike či vo fyzike (...). Tomu samozrejme zodpovedá aj cena kvalitnej PC zostavy, ktorá neraz prevyšuje cenu konzole niekoľkonásobne.
    Dá sa to prirovnať k závodníkovi na Renaulte Thalia, ktorý je presvedčený, že jazdný zážitok je rovnaký ako na Porsche Carrera.
  • MidnighT91
    Ne to je tak když tu práci do rukou dostane neschopnej člověk...
  • To je tak když hraješ hru na něčem pro co nebyla stvořená.
  • MidnighT91
    Mno ale třeba se rockstar poučil a stejnou chybu už neudělá ale to je jen malá pravděpodobnost...
  • MidnighT91
    Je to od rockstaru a vyšlo to prvně na konzole takže se vsadím že to stejně zase bude jen naprosto doku*vená konverze jako v případě GTA 4, navíc bez loklizace. Koupení jsou vyhozené prachy... GTA jsem taky koupil s tím že to bude prádní městská akce, jaké pak bylo moje překvapení kdiž jsem hru nespustil na sestavě za 32k a kamarád na 5 let starém pc ji dohrál jak nic. Aspoň jemu udělal můj dárek radost...
  • Tom: je vidět že ani nechápeš o co v tomhle případě šlo. Až to pochopíš potom se tu něčim oháněj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit