-
Nejsi trochu omezený?
-
KOnzole akorát mršej hry viz článek: L.A. Noire přišla o jedenáct případů kvůli místu na disku
-
zapoměls dodat plyně anglicky na takovou hru abys měl státnice *1*
-
ty se vzpamatuj žije v ČR a kydž mu někdo chce něco prodaávat a chce jeho prašule ať se trochu snaží a aspoň ty titulky udělá, nenech si sr*t do obličeje trochu sebeůcty měj!
-
je! ty co maj PC nejsou uplne debilni
-
tragicka hra. ted me do 11. listopadu kamenujte a pak mi to tu prijdte podepsat
-
Chválím skvěle propracovanou mimiku :)
-
Tenhle kousek si určitě nenechám ujít.
-
Srovnání v automobilové branži se mi zdálo ok. To beru že by odborník měl znát i dark side jeho branže a měl povědomí o tom co mají a nemají lepší než konkurence. Srovnat ale stejné obrazy malované dvěma různými malíři snad dokáže i laik, který může v klidu říct "tenhle je hezčí" a bude to i stejně objektivní jako v recenzi od recenzenta.
-
kultivovaný člověk.... tos mě pobavil,, dobrá hovadina! xD ,,ajinu je důležitý ovládat v dnešní době,, víš,, ale oni v týhle hře nebudou mluvit pomalu a opakovat fráze, kterejm si nerozuměl. Tu češtinu do toho stejně dřív nebo pozdějc nějakej borec udělá, tak nebrečte...
-
Koukám že ani nevíš co znamená kultivovaný.
-
Tak se nauč anglicky, jako každý kultivovaný člověk.
-
Tady si někdo plete odborníka s panem všeználkem. Že od každýho ví někdo trochu u mě rozhodně neznamená, že je to odborník. Ten se naopak specializuje, takže když začne mluvit o tom, čemu skutečně rozumí, tak se na něj dá spolehnout. Narozdíl od pana všeználka, kterej ví všechno a zároveň nic.
-
Děláš jako kdyby mezi dětma na konzolích a PC byl nějaký rozdíl.
-
Takovejch disliků jsem tu ještě neviděl *15* Ty dáš ještě rekord hošku.
-
Twe ty seš ale pěknej vopruz, to snad nevyjde jedna hra abys všude nepsal o češtinu!!!! hochu vzpamatuj se, žiješ v roce 2011
-
V Japonsku se hraní na konzoli nebere jako nedustojná a pubertální záležitost, protože japonci mají úplně jinou mentalitu než evropan. Japonci hrají třeba pačinko (jestli víš co to je). Nám to připadá jako děsná blbost, v Japonsku je to normální. Starý chlapy dostanou od manželky kapesné a jdou hrát. A ty co držej doma kasu tam prohrajou třeba celou výplatu. A jede to tam ve velkym. Takže s japoncema bych moc nesrovnával.
-
oni ho tam pasují jiní, oprávněně. ale ty jsi o něm evidentně nikdy neslyšel, obecný rozhlede.
-
Prave proto, ze se pasuje do role odbornika. Odbornik z titulu sve funkce ma sirsi rozhled.
-
To jsi na omylu, na konzolich se nejvic hraje v japonsku a rozhodne se to tam nebere za nedustojnou a pubertalni zalezitost. Stejne jako v zapadnich zemich. Zato u nas, kde dominuji PC ano. Ale to ma sve koreny uz v excaliburu a AA. Plody jeho prace dodnes sklizime.
Za zjednodusovanim her nestoji primarne konzole, ale pozadavky hracu na co nejlepsi grafiku a medialni prezentaci, ktere velmi zdrazuji vyvoj her (staci porovnat naklady na vyvoj dooma a rage) a tim i nutnost tu hru zpristupnit co nejsirsi mase hracu, aby se tyto naklady uhradily. A kdo ma nejvetsi naroky na grafiku? Aha, PC hraci. Neni to nahodou, ze to nezajimavejsi co se dnes na herni scene nachazi vychaz z indie titulu, kde si na narocnou grafiku, filmove sekvence a hudbu nepotrpi.