Přejít na výpis diskuzí
L.A. Noire přehřívá starší konzole, co s tím?
19.5.2011 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Značka SONY je dobrá už len na toaletný papier.
-
Nechci vám do toho kecat, ale Sony tohle už popřela (nečekaně) a i Rockstar od tohoto tvrzení ustoupil, plus to samé platí i pro Xbox a tam za to těžko může FW 3.61 :)
-
-
Ano ano, kauza se nám zdárně vyvíjí do ještě nafouklejší bubliny a my updatujeme :)
-
Jj, mas recht!
-
+1
clanek bych smazal
-
-
O důvod víc proč počkat na PC verzi, nicméně když tvůrci mají problém tvořit i na pevně daný HW, může konverze dopadnout humorně.
-
Mohli ten FW s funkci primotopu vydat az na zimu. Ted kdyz bude leto, je to prehrivani spise ke skode :)
-
Když se daří, tak se daří. Další dobrá práce, Sony! *3*
-
Tak by mě zajímalo, kde soudruzi z Rockstaru udělali chybu... vykašlali se na PC-čkáře, kteří je houfně po celém světě kritizovali za optimalizaci GTA IV. A teď vidím, že se jim to jaksik hroutí i na konzolích... *2*
-
proste uz to chce novy konzole *3*
-
-
Prostě to chce dělat hry na Pc a ne sto let starý krabice s kterejma jsou furt nějaký problémy
-
-
Jsi trouba a ten nad tebou taky. *12* *12*
-
Jasne, to by se jim v dnesni dobe urcite vyplatilo...
-
To je ale hodně trapný názor.
-
-
...a takova uz klasika no
-
-
-
-
"Rockstar si tedy opravil doporučení, že hráči mají vymazat instalovaná data (ne uložené hry) nebo cache na X360."
Ja tomu neuofumim.
Puvodne snad o xboxu nerikal vubec nic, ne? Co teda "opravil"?
Xbox mam rok a nevim co jsou a kde se mazou cache.
A vymazat instalovana data... ..to se jako hra nemuze instalovat na disk?
O tom ze jsem pitomec neni pochyb, ale presto (nebo proto? : D) myslim, ze je to napsany dosti nepochopitelne.. ?
Muze to nekdo poradne vysvetlit pro dementy? -
-
Vygoogluj si "Xbox 360 How to delete cache" a instalovaná data myslej tím, aby sis vymazal hru z HDD jestli sis jí vůbec nainstaloval.
-
-
Ja tu hru jeste nemam.
Nakonec ji koupim normalne v krame pristi tyden, a jeste budu vahat jestli ps nebo xbox verzi...
Lip mi ale sedi xbox gamepad, takze jsem chtel vzit spis tu.
Ale hrat to bez instalace na disk je preci blbost, ne? U openworld hry si to nedovedu predstavit. Teda dovedu, a rozhodne nechci - to teda doufam ze to urychlene opravej.
Nebo se na to nakonec vyseru uplne. Jeste minulej tejden asi moje nejocekavanejsi hra, ale jde to s ni v mych ocich cim dal tim vic z kopce : / -
-
Myslíš L.A. Noire? Ale prosimtě, koukni se na metacritic jaký to dostává čísla. *4* Hned zítra si pro to jdu.
Určitě je to lepší instalovat, zvlášt u hry jako tahle. -
-
Kvuli recenzim se nebojim (teda urcite ne kvuli ziskanejm bodikum), ale spousta slozek ty hry pro me evidentne bude zklamanim. I tak si ji samozrejme rad zhltnu, ale tu potrebu mit ji hned prvni moznou minutu po vydani uz nemam.
A ze je lepsi instalovat jsem se prave presvedcil uz mnohokrat - spis bych rekl NUTNY instalovat. O obrezanej zazitek fakt nestojim.
Proto me prave vytaci ta zprava o odinstalovani hry. Jak si ji teda muzu nainstalovat, kdyz se to podle ty zpravy teda bude sekat, a kdovico?
Nebo jak tomu mam teda rozumet? Vzdyt pisou odinstalovat hru... -
-
Mě tahle hra určitě nezklame, Rockstárům věřim od doby Red Dead Redemption.*3*
Spíš to myslej tak, abys to přeinstaloval. ( odinstaloval a zase nainstaloval - pro dementy )
-
-
-
-
-
To jsi, tobě nic nepomůže... *1* *1* *1*
-
-
A vidis to - zrovna ty bys asi mohl, kdyz je ti to vsechno jasny...
Smilujes se? -
-
Nesmiluju, je to blbý hovado, co by zasloužilo naliskat....
-
-
-
-
Kua nestrašte mě! :D Kuli téhle hře a RDR (a samozřejmě i dalším) jsem si chtěl dneska po bůh ví kolika letech doběhnout do alzy pro xbox a teď koukám že se to může přehřívat, že můžou padat FPS a bůh ví co ještě! :D Že já to vůbec čtu, akorát mě to odradilo :-D :-(
-
Achjo tyhle trapný "války" typu PC vs. konzole.
Každej má svoje, každýmu něco vyhovuje, je to stejně debilní jako kdyby se takhle lidi hádali jestli je lepší benzín nebo diesel, nebo auto a motorka.
Člověk co má konzoly má i většinou PC, já mám třeba PC na kterym hraju starší hry typu Red Alert 2, Battllefield 1942, CSS,...
A na konzoly hraju hry co na PC nejsou : Alan Wake, L.A.Noire, NHL, Red Dead Redemption,... -
-
benzin je lepsi *12* a auto bezpecnejsie a pohodlnejsie *12* *12*
-