Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen jestli to prehrivani nebude tim, ze hraci maji sve konzole prisoupnute az uplne ke zdi nekde v uzavrenem prostoru. To se pak nemuzou divit, ze se jim masina zacne prehrivat. Taky se mi driv PS3 prehrivala, protoze jsem ji mel ulozenou v takove te policy pod televizi kde nebyl moc prutok vzduchu. Jinak mam jednu ze starsich PS3 (160GB), a i kdyz jsem zatim LA Noire hral tak max 2 hodiny v kuse, zadne prehrivani a zamrzani jsem nezaznamenal. Dneska vecer na to hopnu a zkusim to testnout.
    • Mahcake
      Hmm zajímavé.Hlavně, že L.A. Noire vychází zitra v Evropě.Od kdy je na světě stroj času? *1*
      • Jesltipak to nebude tim, ze momentalne ziju v USA a hru mi Amazon dorucil uz v utery?
        • Mahcake
          Jestlipak nekecáš, chlapečku.
          • posila
            Koukam, ze tobe vyslechy v te hre moc nepujdou ;)
            • Mahcake
              Mám takovej pocit, že ty si jí ani nezahraješ. *1*
        • USA stěr *1*
      • Na playcentru tu hru posílali včera, dneska už jsem taky hrál
  • Surne potrebujeme novu generaciu konzol, ked uz to nezvlada sucasne hry ani pri 20fps bez toho aby to mrzlo.
    • keny11
      Která hra jede pořád na 20fps?
      • nedávno to tu někdo říkal o GTA *1*
        ale jak jsen říkal těším se na nové konzole a na fňukání PC-čkářu ''bé mi to nejde''

PS-lidi místo mínusu by jste mohli napsat smysluplný názor proč je ten můj špatný
        • Nedalo mi to, nebudu obhajovat PC jen Ti vysvětlím, v čem spočívá hloupost Tvých příspěvků

až vyjdou nové konzole tak PC-čkář napíše "teď se vám to kecá konzoláři, když jsou konzole nové, ale těším se až zestárnou a bude zas "béé, PC-čkářům se to kecá, když mají konzole svá léta""

Doufám, že jsem Tě tím nijak neurazil, máš o co sis psal
        • Až bude existovat konzole co bude výkonově lepší než PC, dám ti plusko.

Dám ti plusko i v případě, že vyjde na konzole hra, která mě přesvědčí o tom že bych si ji chtěl zahrát.
          • to je docela vtipne srovnavat dnesni pocitace s nekolik let staryma konzolema :D Az tva odpoved bude racionalni, dam ti plusko.
  • PS3 firmware not crushing L.A.Noire. L.A.Noire owners experience problems on both PS3 and X-Box 360.
    Vím no, tohle nezní tak zajímavě a není to tak haterotvorné.
    Zřejmě podobná situace jako GTA4. Tam ten engine žhavil železa na maximum a ty původní to nevydržela. Taky ta technika výroby chipů byla odlišná.
    Takže taková je asi situace, ale to už je vedlejší. *7*
  • *nesmiluje
  • uvidime mozno vyjde patch alebo co
    zajtra kupujem tak ci tak
  • Mozna ani ten bych neriskoval... nechces mit prece ruce od ho*en *1*
  • Ales Smutny je jebak a fraska.
  • Super trapas *1* Jen ať si to pánové v Rockstaru vyzobou, už delší dobu na ně mám pifku.
    • Mahcake
      Trapas? Tak to se rychle probuď. *7*
      • Nebo? *2*
  • Ja mam PS3 40, tak pak kdyztak napisu jak to je, dneska by to melo prijit. Bohuzel nehraju o par dni driv jako nektery zlodejsky lemry *5*
    • heh jj pirati mackejte minus :D Smesni sasci, jinac hru sem dneska hral a zadny problemy nejsou, zadny prehrivani nic, proste zase nejaka kachna.
  • ? hru jsem dohrál na xboxu a až na intro kdy se to trochu rublo(max na 2sekundy),jsem neměl žádný problém
    • Ehm za co mám mínus?hru staženou nemám,dostal jsem ji od bratra pracuje v jednom shopu(nebudu jmenovat aby nebyli problémy nebo něco)
      • A ma bazarovej prodej tu hru nechystas? : )
        • momentálně ne ještě brácha se na ni chystá :) přece jenom mi ji obstaral...ale když týden počkáš a dáš mi email dám ti vědět co a jak
          • Mmmm.. Tejden asi nevydrzim : D
            Spis pro to pobezim uz v pondeli
      • keny11
        Už nemáš jsi spokojený?
        • ano
    • pc-čkáři nemám proti vám nic ale teď se vám to kecá když ty konzole mají své léta...ale až budou nové bude tu každý brečet že se mu to a to seká(jako to bylo předtím)

PS nevím co furt každej řeší ,jen tupec soudí hru dle grafiky... grafika je u mě snad na posledním místě :) nejhlavnější je gameplay,příběh,fyzika atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit