Přejít na výpis diskuzí
L.A. Noire přehřívá starší konzole, co s tím?
19.5.2011 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Jen jestli to prehrivani nebude tim, ze hraci maji sve konzole prisoupnute az uplne ke zdi nekde v uzavrenem prostoru. To se pak nemuzou divit, ze se jim masina zacne prehrivat. Taky se mi driv PS3 prehrivala, protoze jsem ji mel ulozenou v takove te policy pod televizi kde nebyl moc prutok vzduchu. Jinak mam jednu ze starsich PS3 (160GB), a i kdyz jsem zatim LA Noire hral tak max 2 hodiny v kuse, zadne prehrivani a zamrzani jsem nezaznamenal. Dneska vecer na to hopnu a zkusim to testnout.
-
-
Hmm zajímavé.Hlavně, že L.A. Noire vychází zitra v Evropě.Od kdy je na světě stroj času? *1*
-
-
Jesltipak to nebude tim, ze momentalne ziju v USA a hru mi Amazon dorucil uz v utery?
-
-
Jestlipak nekecáš, chlapečku.
-
-
Koukam, ze tobe vyslechy v te hre moc nepujdou ;)
-
-
Mám takovej pocit, že ty si jí ani nezahraješ. *1*
-
-
-
USA stěr *1*
-
-
Na playcentru tu hru posílali včera, dneska už jsem taky hrál
-
-
-
Surne potrebujeme novu generaciu konzol, ked uz to nezvlada sucasne hry ani pri 20fps bez toho aby to mrzlo.
-
-
Která hra jede pořád na 20fps?
-
-
nedávno to tu někdo říkal o GTA *1*
ale jak jsen říkal těším se na nové konzole a na fňukání PC-čkářu ''bé mi to nejde''
PS-lidi místo mínusu by jste mohli napsat smysluplný názor proč je ten můj špatný -
-
Nedalo mi to, nebudu obhajovat PC jen Ti vysvětlím, v čem spočívá hloupost Tvých příspěvků
až vyjdou nové konzole tak PC-čkář napíše "teď se vám to kecá konzoláři, když jsou konzole nové, ale těším se až zestárnou a bude zas "béé, PC-čkářům se to kecá, když mají konzole svá léta""
Doufám, že jsem Tě tím nijak neurazil, máš o co sis psal -
Až bude existovat konzole co bude výkonově lepší než PC, dám ti plusko.
Dám ti plusko i v případě, že vyjde na konzole hra, která mě přesvědčí o tom že bych si ji chtěl zahrát. -
-
to je docela vtipne srovnavat dnesni pocitace s nekolik let staryma konzolema :D Az tva odpoved bude racionalni, dam ti plusko.
-
-
-
-
-
PS3 firmware not crushing L.A.Noire. L.A.Noire owners experience problems on both PS3 and X-Box 360.
Vím no, tohle nezní tak zajímavě a není to tak haterotvorné.
Zřejmě podobná situace jako GTA4. Tam ten engine žhavil železa na maximum a ty původní to nevydržela. Taky ta technika výroby chipů byla odlišná.
Takže taková je asi situace, ale to už je vedlejší. *7* -
*nesmiluje
-
uvidime mozno vyjde patch alebo co
zajtra kupujem tak ci tak -
Mozna ani ten bych neriskoval... nechces mit prece ruce od ho*en *1*
-
Ales Smutny je jebak a fraska.
-
Super trapas *1* Jen ať si to pánové v Rockstaru vyzobou, už delší dobu na ně mám pifku.
-
-
Trapas? Tak to se rychle probuď. *7*
-
-
Nebo? *2*
-
-
-
Ja mam PS3 40, tak pak kdyztak napisu jak to je, dneska by to melo prijit. Bohuzel nehraju o par dni driv jako nektery zlodejsky lemry *5*
-
-
heh jj pirati mackejte minus :D Smesni sasci, jinac hru sem dneska hral a zadny problemy nejsou, zadny prehrivani nic, proste zase nejaka kachna.
-
-
? hru jsem dohrál na xboxu a až na intro kdy se to trochu rublo(max na 2sekundy),jsem neměl žádný problém
-
-
Ehm za co mám mínus?hru staženou nemám,dostal jsem ji od bratra pracuje v jednom shopu(nebudu jmenovat aby nebyli problémy nebo něco)
-
-
A ma bazarovej prodej tu hru nechystas? : )
-
-
momentálně ne ještě brácha se na ni chystá :) přece jenom mi ji obstaral...ale když týden počkáš a dáš mi email dám ti vědět co a jak
-
-
Mmmm.. Tejden asi nevydrzim : D
Spis pro to pobezim uz v pondeli
-
-
-
Už nemáš jsi spokojený?
-
-
ano
-
-
-
pc-čkáři nemám proti vám nic ale teď se vám to kecá když ty konzole mají své léta...ale až budou nové bude tu každý brečet že se mu to a to seká(jako to bylo předtím)
PS nevím co furt každej řeší ,jen tupec soudí hru dle grafiky... grafika je u mě snad na posledním místě :) nejhlavnější je gameplay,příběh,fyzika atd...
-