Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no právě. v mafii nebo gta je fajn se projet, objevovat město, poslouchat soundtrack... ale la noire je to jen jakási nutnost a vlastně zbytečnost
  • Přejezdy mi nevadily, ale vadilo mi, že jsem nemohl víc ovládat auto a/nebo omezit rychlost tak, abych nejel rychleji než okolo jedoucí vozidla. Nějaký to manuální řazení atd. by bylo určitě ke prospěchu věci a člověk by si to ježdění víc vychutnal.
  • Přejezdy jdou přeskočit
  • Chlapci nekrmte trolla *1*
  • Mart9
    Vážně retro hra? Srovnatelná s Mafií? První Mafia vyšla o 9 let dřív, to je podle mě hodně.
  • A protože je každému buřt, tak udělali ještě další 2 díly *1*
  • hra měla ve své době dvě vady. 1) nudné přejezdy mezi lokacema. jízda s autem mě tam nikdy nebavila. 2) přestože animace obličeje byla super, přecejen se tak nějak všichni tvářili, jako by si zrovna nadělali do kalhot. ale jinak výborná retro hra, která se vyrovná i první mafii.
  • Sice taky nechápu proč sem tahat jiné hry, ale jinak má naprostou pravdu. Ty herecké výkony prostě hru kazí.
  • Mart9
    Mně naopak ze začátku přišla dobrá, takový simulátor detektiva. Spíš ke konci už to bylo víc akční, což mě štvalo. No a ten úplnej konec jsem si taky představoval jinak.

Bohužel je to hra, kde je člověk o hodně ochuzen, pokud nemá výbornou angličtinu.
  • Výborná hra. Ze začátku mi oproti GTA nebo Mafii přišla trochu mimo, ale nakonec si mě získala a doporučuju dohrát příběh až do konce. Hodně se mi líbil. Na některé věci vzpomínám dodnes, na rozdíl třeba od Red Dead Redemption, které jsem v podstatě beze zbytku zapomněl.
  • CRYPT
    Toto je opravdy vyplod cloveka, ktery se citil, ze proste neco musi vypotit. Srovnavat Mafii a Gothic a L.A. Noire, no priste nez neco postnes si bez radeji zahrat bulanky. to je fakt tragikomedie ten tvuj vyplach
  • TheGGG
    co sem sakra taháš nějakej de*ilní gothic...? To jako nějak má žánrově souviset... nikoho gothic nezajímá... a mafie z tý jsou pobláznění jen tady v čechákově, jinak je každýmu buřt
  • Bohužel v té době NPC dost přehrávaly svoje akce a výpovědi a to vypadalo komicky. Prý aby hráč lépe poznal lži.... Naopak to bylo. Tak trapně přehrávané scény, si člověk říkal wtf a ona to měla být pravda?

Prostě supr nápad ale špatné provedení. Hra na kterou netřeba vzpomínat. Zlatý Gothic nebo Mafia 1.
  • RDR, Bully a LA Noire sú pravidelne v zľavách na Xbox Live za smiešne sumy (okolo 3€). Hriech to nekúpiť.
  • Je to jedna z mála her, na kterou nikdy nezapomenu. Škoda dost arkádové fyziky aut, autoři ale naštěstí nenutí hráče řídit a jízdy z bodu A do bodu B jdou přeskočit.
  • Včera jsem to dohral na PC ve 4K s widerscreen fixerem.

- animace obličejů jsou v porovnání s některými dnešními aaa tituly stále na špičce
    - perfektní příběh, kde každý má svoji temnou stránku
    - hra, která svými mechanikami vůbec nezestarla
  • Hru jsem hrál na pc když vyšla v CZ. Jelikož už hrají jen na konzoli tak bych si to zahrál znovu. Ale bohužel moje angličtina není zas tak dokonalá že bych se mohl pustit do vyslíchání podezřelých. Bylo by fajn kdyby vyšel třeba nějaký update s CZ titulkama:) na Ps4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit