Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nie na vsetko ale na PC :P
  • RavenHolm
    Tak to zase prrrr. Mám high-end PC poboku s Xbox360 a dost her se mi na xku líbí víc než na PC (čistě po technické stránce).
  • "PC verze bude rovněž podporovat 3D zobrazení"
    Konečně, to konzolové 2.5D zobrazení se nikomu z nás oldschool hráčů nelíbí.
  • Pete.palis
    Číst ten tvůj koment byla ještě větší nuda *1*
  • BoB.2
    *8* mě spíš překvapilo že se Red Dead Redemption nebude konat na PC, a ja na to čekám *11*
  • Bys rychle utek, chlapečku. Jakou grafiku má na PC RDR nebo Halo Reach? Určitě skvělou, tak můžeš vyprávět, poslouchám.
  • Pete.palis
    pro lajky ENG by bodla jak sršeň;)
  • zx_spektrum
    OK tak tohle je od anti-PC Rockstaru docela nečekané...
  • Zato ty bys měl dostat přes hubu ty vejtaho. Ale je mi Vás konzolistů vlastně líto... nikdy neuvidíte hry v takový grafice jako mi PCčkáři, tudíž zůstávam v klidu.
  • ty nejsi pravy d-fens
  • O jaké spravedlnosti tu píšeš? Nikde neni psáno že všechny hry musí vycházet na všechno.
  • Tak to jsi byl ten šťastnější, já to říct teda nemůžu *3* Tohle už si snad ohlídají.
  • To bude tou originálkou. I recenzenti říkali, že jim to šlape jak po másle :D
  • L.A. Noire je stejně nuda. RDR je pravá pecka a tu nikdy nedostanete!!! :DDD
  • Asi jsem jeden z mála ale já z PC verzí GTA IV neměl sebemenší problém,samozřejmě vlastním originálku
  • jestli nebude čeština ofíko, tak amatérská bude určitě. Ty se už dělají ke všem nepřeloženým titulům :)
  • No vida, tak doufám, že to dopadne lépe než konverze GTA IV, která se opravdu nepovedla. Stačí to trošku poladit a i na PC to bude vypadat celkem hezky.
  • mozno nas este prekvapia
  • chjo,kolikrát jsem četl o tom jak si optimalizací dají záležet a pak to dopadá jako GTA IV... doufeme. Kdopak u nás vydávý hry od Rockstaru/Take2? Cenega? Já jestli se dočkáme překladu. Toho textu je tam moc a jde hlavně o něj. Na to moje eng nestačí...
  • bodla by aj skvela lokalizacia v CZ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit