Přejít na výpis diskuzí
L.A. Noire vyjde na PC - bude hezčí a optimalizovaná
23.6.2011 | Martin Bach
202 příspěvků
-
ne odkdy je grafika před hratelností v očích hráče ne vývojářů
-
Yeaaaaaaaaaaaah.....
-
Myslim že pro hru jako Noir vznikne náka neofic. čeština.
-
sprostucke deturence maju aspon motivaciu sa ucit.
-
Já bych tipoval, že by v tom mohla hrát roli myšlenka, že westerny maj rádi jen v americe. Je to sice blbost, ale ne nepravděpodobná.
-
to ze maju tie animacie ksichotv je pekne ale...
tie herecke vykony su tak prehnane a preafektovane ze je to za trapne... proste mame tuto novu technologiu tak prehanajte! gestikulujte!
najtrapnejsie je ked akoze niekto klame. proste ked niekto povie hercovi aby sa tvaril ze klame tak je proste uplne trapne videt ze klame.
navyse vraj tam vobec nezalezi na tom co hrac robi a pokazde sa ten pripad v podstate vyriesi sam.
vrchol vsetkeho je ze ked niekde nieco je gamepad zacne vybrovat a staci stalic X a detektiv najde stopu ktory by si hrac nevsimol. lebo co ak to 12 rocny johny a andy nebude vedet prejst... to sa nemoze stat!!!! -
Tak já na to sice nečekám, ale kdyby bylo, určitě bych do toho šel. Po víc než roce od vydání to ale asi můžem odepsat.
-
Ty by jsi nepoznal 3D ani kdyby tě koplo do zadku.
-
kterou*
-
MY BODY WASN'T READY!
Tak toto je prostě super. Jenom lituju ty, co neumí dobře anglicky, protože jak známe Rockstar, tak čeština nebude. -
No vzhledem k tomu jak se velká část pcčkářů chová si to ani nezasloužíte.
-
Myslim, ze je to psano s nadsazkou, kteri tu ocividne nekteri konz... *cough* hraci nechapou
-
jako těšim se na to ale stejně jako většina tady bych dal přednost RDR, nechapu proc PC konverzi neudelali :(
-
Od tý doby, co na PC přestaly vycházet dobrý hry? Takže tak 5 let určitě :D
-
moje řeč
-
odkdy je grafika před hratelností?
-
Nevzpomene, jemu se nebude zahřejvat bedna.
-
osobne by som viac uvital RDR-
toto je dost sklamanie co som videl.
zjednodusene jak sa len da aby to vedelo aj sproste 13 rocne decko prejst. -
Lepší než na konzolích pičusi. *1*
-
Jen počkej, si na mě v listopadu vzpomeneš, až v půlce případu usneš.