Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    Tak to by jsme jedno splněné přání měli, teď aby oznámili port novýho Mortal Kombatu a jsem šťastnej ! :)
  • Ver tomu že keď sa niečoho predá málo na konzolách tak to rozhodne nieje signál pre tvorcov že niečo majú portovať na PC , to je ako keby si na miesto kde sa ti potopil ľadoborec poslal nafukovací čln :-) ( samozrejme úmyselne preháňam ale ide proste o to že za neúspech na väčšom trhu rozhodne nepomôže keď niečo prenesieš ešte na menší trh ) L. A. Noir sa na X360 a PS3 mimochodom predalo práve že dosť , teraz ešte chcú podojiť PC čo je znak toho že sa im to podarilo . A neviem ako ty ale ja by som im na tú hru určite nekadil , mne osobne táto správa neskutočne potešila :-)
  • posila
    Mne zase na tom ten pribeh (od poloviny) bavil uplne nejvic. Rozhodne bych si to dokazal predstavit jako dobry film :)
  • Zayl
    To té obtížnosti kapku fandíš.
  • Jinak pro ty co tu hru ''hate-ujou'' ano případ vesměs vždy skončí dobře ale co vám brání nehrát to metodou pokus-omyl a hrát to tím že zapnu mozek ,budu přemýšlet a srovnávat si důkazy...vypněte si pomocníky zapněte mozek a ta hra vás bude bavit!(samozřejmně za předpokladu že umíte AJ)

Ps a co že to nemá nejlepší grafiku proberte se copak musí mít hra nejlepší grafiku k tomu aby byla dobrá?co takové Diablo II,GTA SA,MAFIA 1...kór u Noire kde je hlavní ta mimika.
  • SA-reg
    No, tak po zvážení jsem usoudil, že nejdřív pirátnu, abych zjistil jak mi to jede. A pokud to pojede v pohodě, tak v závislosti jak budu ohromenej samotnou hrou, tak koupím hned nebo ve slevě...

Taky doufám, že tam zas nebude milion věcí jako GfWL atd...

Co vy na to? Justified piracy?
  • Archengel
    a já si kvuli tomu koupil Xbox *1* aspon to mam dříve...
  • lol
  • No hlavně mladší ročníky se nedostanou přes první větší případ...
  • Tohle už sliším takovejch let a ono pořád nic :)
  • PS jsem xboxář aby jste si nemysleli že se tu něco/někoho snažím pomlouvat/shazovat.
  • Neni to jen o tom. I tak to mohlo mit lepsi hratelnost (jizdi model, atp.)
    A i kdyz pominu vsechno krome pribehu, tak i z nej jsem byl dost (mozna vlastne nejvic) zklamanej.
    Z filmovyho hlediska obecne. Porad to teda filmove patri k herni spicce, ale cekal jsem neco, co uz se bude moct srovnavat s dobryma filmama. A to pardon, ale i kdyz pominu ty nejvetsi logicky zhovadilosti, tak proste NE.
    Ted tady teda vlastne hrozne plivu, ale je to dobra hra - jakypakcopak : D
  • JOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!
  • Kdy lidi pochopíte že se pirátí téměř stejně...
    chápejte(teď jen plácnu čísla)
    na pc se stáhne 5 miliónů kusů hry X a prodá se 1milión
    Na konzolích se stáhne 4,5miliónů kusů hry X a prodá se 4 milióny

ano na pc je větší pirátství ale jen o trochu kdežto prodeje na konzolích jsou větší o dost velký kus.
  • Ja som to vravel, skonci zaplatena exkluzivita a bude to aj na PC. Tooolko minusiek som dostal a je to tu. :)
  • To ti nikdo takhle brzo nerekne.
    Ja bych o oficialnim prekladu SILNE, pochyboval, zato fanouskovska cestina je myslim tutovka.
  • jediny dovod preco je to na PC je fakt ze toho predali malo.
    teraz im na to ale uz mozem osrat.
  • SA-reg
    Tak jasně... už vidím zklamaný mladší ročníky, co budou čekat další GTA... přitim přečíst si recenzi nebo názory není žádnej problém.
  • A povinne k tomu (treba i specielne koupit) GAMEPAD!
    Ono se tam stejne strili minimalne.
  • Bude i CZ lokalizace nebo to skonci jako GTA 4 do ktereho oficialni lokalizace vysla jen v Beta fazi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší