Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Red Dead Revolver mám na PS2, Red Dead Redemption na PS3, ale detektívka patří na PC. Díky ti Rockstare! *3*
  • V recenzích to sice nasbíralo vysoké hodnocení, ale samotní hráči příliš nadšení nejsou, hlavně kvůli jednoduchosti hry (nemůžete pokazit případ, výslechy stačí odklikávat a stejně se dostanete na konec). Já bych daleko víc ocenil Red Dead Redemption, ale tohle mi taky udělá radost a aspoň je vidět, že se Rockstar ještě úplně nevykašlali na PC.
  • UUPS , preklik , to bolo pôvodne smerovane do druhej diskusie *10*
  • Osobne by som LULEzáckym pánom prial aby im niekto kameňmi rozmlátil okná na dome , počmáral bránku sprejom a rozkopal kvetinový záhon , a neskôr tvrdil že tým vlastne poukazoval na diery v zabezpečení domu...
  • Nepreceňuješ nejak moc úlohu technického spracovania ? Keby mám riešiť nejaké čúhajúce kolená a prsty tak by som si nemohol užiť žiadnu hru . Čo sa týka Motion-capturu tela , tak to je LA noire z toho čo som videl na dosť štandardnej úrovni . A konkrétne u tohoto tipu hry predsa grafika nieje až taká dôležitá . Mimika je vyzdvihovaná pretože je tá hra z valnej časti o rozhovoroch a tam to proste treba . Rozhodne sa ale nedá povedať že by celá hra bola hnusná a jediná dobrá vec je mimika :-)
  • Tak jasne - ten to jedinej tahne. Teda ale podle me moc neutahne. Leda ke konci, kdy uz se zacina konecne vsechno poradne propojovat.
    Ono vylozene hluchejch mist jsem ani nepocitil, ale funkcni CELEK to proste podle me neni. Uvod celkem supr. Dopravka vlastne taky takovy intro, kde jeste musi bavit kazdej pripad zvlast. Vrazdy jsou vlastne oddelenej pribeh, a hlavni linka se rysuje az na mravnostnim, a pozarech...
    Nejakej celkovej "drajf" mi tam proste celkem chybel.
    Ale v tomhle jsem se rejpat nechtel ; )
    Spis mi rekni, jestli jsem nedaval pozor (je to dost mozny), kdyz tady popisu asi nejvetsi WTF moment, kterej me fakt skoro az fyzicky bolel. (mozny !!SPOILER!!, ale takhle vagne a bez kontextu snad ani ne...)
    Moment, kdy k odhaleni hlavnich sejdiru dojde tak, ze v x let zavrenym filmovym studiu lezi u promitacky na zlatym podnose kotouc s usvedcujicim materialem, kterej asi tocil celej tym dokumentaristu hned na nekolik kamer.
    Kdyby sem nekdo okem zabloudil, tak radsi vynecham spoilerovitejsi podrobnosti, ale ty urcite vis.
    To byla fakt scena, kdy jsem se malem zvedl za gauce a sel mlatit hlavou o zed. Mozna jsem mel, a doslo by mi, ze mi neco uniklo.
    Ale vazne o tom pochybuju. I kdyby tam nekdo z magnatu rekl "tady se natocime touhle kamerou, at se v budoucnu muzeme placat do stehen nad vlastni vykutalenosti", tak porad nevim, proc se tocej na vic kamer (to aby to lepe vypadalo), a proc proboha musime tu pasku najit za takhle nesmyslnejch okolnosti. Ale k tomuhle pak ani neni potreba dochazet. Proste giganticky WTF, ve kterym moje vlastni demence snad nehraje skoro zadnou roli. (?)
    Spousta veci mi tu hru kazila, ale zaroven vim, ze nad videohrama je proste potreba privirat obe oci. Proto muzu porad rict, ze je celkove dobra. Bohuzel zdaleka ne tak, jak jsem doufal, a jak si i ted dovedu uplne jednoduse predstavit.
  • Možno viac ľudí tajne sníva o tom byť detektívom než profesionálnym vojakom *1*
    Ide proste o to že L. A. Noire je hra pre väčšie publikum a s tým nič nenarobíš . Rozhodne lepšie než keď tu berie pozornosť CODko , L.A. Noire je ten druh hier ktoré mne osobne chýbajú , ktoré sa neboja prekračovať hranice žánrov a skúšať na hráča zapôsobiť nejak inak než neustálim prísunom testosteronu . Dovolím si tvrdiť že také hry rozhodne pozornosť zasluhujú pretože môžu udávať cestu herného priemyslu :-) Arma ako ultrahardcore simulátor vojaka je predsalen o niečo tradičnejšia aj keď určite nie horšia *4*
  • Jojo, hlavní je přece mimika, takže všichni zakrýt obě oči a hlavně si omlouvat veškeré nedostatky.

Např. častá výtka českých hráčů u Mafie II - "OMG řetízky a přívěšky v bumpmapě, to se už přece tři roky nedělá, Češi experti jako vždycky". U L.A. Noire naopak očividně nevadí viditelné doskakování textur...někdy HODNĚ viditelné, kdy přímo do záběru uprostřed cutscény hra usoudí, že je potřeba skokem změnit LOD textur u celé stěny na pozadí.

Veškeré chyby v hratelnosti a logice jsou prominuty (koukej na tu mimiku!) Phelpsovi při animaci "v krytu ve stoje" trčí koleno a rameno z krytu, AI to ignoruje a trdošíjně střílí do krytu místo do Phelpse. Při pěstních soubojích má AI inteligenci houpacího koně. Chodci se klidně nechají přejet a reagují snad jenom při téměř kolmém vektoru směru pohybu auta vůči nim. Reakce na sirénu je...a jo, ona vlastně žádná není (kromě pár skriptovaných míst).

A tak dále a tak dále...ale číhej na tu mimiku!
  • protože hráči codu a BF by si ve světě army ani neškrtli :D jinak mám origoš a multák je sranda :)
  • Jasně, hned řeč o konzolích a je tu několik desítek komentaru a pochoval typu "joooooo je to na pc", ale hned pod clankem dalsi clanek o spusteni Arma 2: free (Jeden z nejlepsich vojenskych simulatoru a navic vyroben našinci!) je pustý jak Sahara. Hanba vám!
  • Jasně, hned řeč o konzolích a je tu několik desítek komentaru a pochoval typu "joooooo je to na pc", ale hned pod clankem dalsi clanek o spusteni Arma 2: free (Jeden z nejlepsich vojenskych simulatoru a navic vyroben našinci!) je pustý jak Sahara.
  • Nedělej hrdinu náš neohromíš:) Už vidím, jak si vymažeš savy a jedeš tu linearitu znova:)
  • bez prekladu, pro neznalce anglictiny, stejne pekne na h*vno
  • čo som pochopil tak je to všetko o nastaveniach , pokiaľ si zapneš všetky nápovedy a úroveň obtiažnosti " pre cvičené orangutany " tak potom to asi sklamanie bude *4*
  • Jak se vám líbí zadarmo updaty pro Team Fortress 2 a Left 4 dead?

Jak se vám líbí zadarmo multiplayer?
    Jak se vám líbí mody?

There you go eat it douchebag

Jo a já mam taky tady konzoly takže : YOUR ARGUMENT IS F!CKING INVALID!
  • NEkromanT
    bouchání šampaňského... ťukání sklenek...
  • SA-reg
    To nemusíš. Záleží fakt jaký to bude... kupuju dost málo her, takže pokud to bude fakt super. tak ten litr vysolím.

Avšak pokud to dohraju za osm hodin... prostě záleží na situaci.

>kdyby dělali kvalitní dema (nebo vůbec dělali dema) tak by se nemuselo dělat ani to ....................

No jo... ale to je dnes bohužel výjimka. Přitom by stačil i benchmark, jako byl třeba u RE5.
  • Douchebag here!
  • nevěřim že když by tě to bavilo a hrál by jsi to že by si to smazal a šel si to koupit.
  • kdyby dělali kvalitní dema (nebo vůbec dělali dema) tak by se nemuselo dělat ani to ....................

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší