Přejít na výpis diskuzí
L.A. Noire vyjde na PC - bude hezčí a optimalizovaná
23.6.2011 | Martin Bach
202 příspěvků
-
Nemyslim to spatně..ale mě ty postavičky trochu připadaj jak ze sims 3 O.o
-
bouchání šampaňského... ťukání sklenek...
-
-
Moje slova.
-
-
jooooooooooooo joooooooooooooooooooo joooooooooooooooooooooooo
jen škoda že až na konci roku -
"způsobily" to, že někteří tvůrci, co se donedávna třeba věnovali jen PC byli koupeni MS a Sony a musí teď tvořit jen pro ně. Řada původně PC značek pro ně byla upravena bez ohlednu na PC hráče, i bez ohledu na to, že se jim na PC dobře dařilo pročež by si PC verze trochu pozornosti navíc zasloužila. Jinak jsou ale fajn *3*
-
-
Pořád jsi ale nenapsal co způsobily. Píšeš o tom co dělají lidé a za to konzole nemůže. Konzole jsou od svého vzniku pořád stejné jejich účel se nezměnil to lidé se mění tak na to pamatuj a příště to napiš správně hned. Rozhodují prodeje a to kde je víc hráčů takže když už tak nádávej na pcčkáře kteří přešli na konzole a tím snižují vaše počty.
-
-
Kronossi zaprvé na konzole nenadávám a že například zkončila série AoE, nebo že Fable II bylo jen na Xko, nebo že HR byl jen na PS3 opravdu nemá s prodeji na PC co dělat. Zřizovatelé konzolí pro ta zařízení musí vytvářet uměle exkluzivity (protože ty konzole prodávají), i za cenu toho, že to omezí PC. To není nadávka, to je fakt vyřčený bez zášti. *3*
Zadruhé, prodeje na PC jsou v naprostém pořádku, jinak by se R* s portem LA Noire neobtěžoval, cítí prachy, proto portuje - ze stejného důvodu bude na PC i Max Payne 3 a GTA V... RDR na PC není proto, že je to konzolová série viz. ten Revolver z r.2004... -
-
Fable je původem jen a pouze konzolová hra (původní Xbox), která byla na PC portována s podtitulem Lost Chapters. Nad tím, že dvojka nebyla na PC pláčou jen ti, kteří neví, že to nebyla původem PC hra.
-
-
Ravene, Molyneux rpg typu Fable dle svých slov promýšlel už dávno před Xboxem - a první Fable vývoj začínal jako Project Ego bez pevně určené plaformy. Halo mělo být původně pro Mac...
A já nad tím nepláču, ale ta absence mi přijde jako škoda, když teď máme trojku. No o to sympatičtější je rumor, že Win8 by měl v omezené míře provozovat i hry z X360, pak by bylo Fable II jistě mezi nimi.
-
-
-
-
To je trochu poupravená zpráva pro Kronosse, nevím proč se to postlo sem nahoru, zmáčkl jsem "upravit", ne přidat novou.
-
-
Jsem zvědavej jestli bude mít LA Noire PC také nějaký lepší obal, nebo limitku. Co myslíte?
-
-
Hadam ze bude mit lepsi grafiku pozadí a budou tam treba dlc, i kdyz mám trochu strach, že to nakonec neudělají jako rdr
-
-
Skvělé ! Co se gamepadů týče - už GTA IV se lépe hrála na gamepadu, takže u her původně z konzolí mi gamepad nevadí, respektive když je to nutné vždy mohu použít opět klávesnici a myš :) u GTA IV jsem to dělal, rozhodně se s gamepadem lépe řídí etc...
-
To bude asi tím, že hra netrhala moc velké rekordy ani na konzolích, tak to chtěji uhasit alespoň portací na PC.... U RDR nouze není, takže s tím se můžeme rozloučit...
-
Ehm, co, že se to chystá? Může mě někdo uvést do obrazu - pařil jsem teď poslední rok Starcrafta a moc nedával pozor *1*
-
MY BODY WASN'T READY!
Tak toto je prostě super. Jenom lituju ty, co neumí dobře anglicky, protože jak známe Rockstar, tak čeština nebude. -
-
Myslim že pro hru jako Noir vznikne náka neofic. čeština.
-
-
Za co mám mínus?:D
-
-
Ale, tady některým přijde i neofic čeština jako pirátství... a nebo někteří chtějí ukázat nadřazenost anglicky mluvících.
-
-
-
sprostucke deturence maju aspon motivaciu sa ucit.
-
-
meh.
to fakt radsej RDR. ale tak co uz, ked nukaju tak stiahnem