Přejít na výpis diskuzí
L.A. Noire vyjde na PC - bude hezčí a optimalizovaná
23.6.2011 | Martin Bach
202 příspěvků
-
Přestože to očekávání asi úplně nesplnilo, PC hráči stále mají důvod jásat. :)
-
Po počítaní matiky na skúšku - čiže po blbej nálade - mi to o 100 % vylepšilo náladu :D
-
-
No, blbá nálada asi bude znamenat, že jsi neměl prakticky žádnou doboru náladu. A zvednout jí o sto procent nemusí znamenat moc markantní vylepšení *4* (jak se říká, stok krát nula je pořád nula). I tak to ale myslím jen ze srandy...taky mě ta zpráva potěšila :)
-
-
Parada, sympaticka to zpravicka. Uz se tesim :)
-
Kazdy bych chtel RDR na PC. Tak si kupte PS3 omg. Stejne si to kazdy stahne.
-
-
Ne nestáhl bych si to, tak jako si nestáhnu, ale koupím L.A. za to že se na nás nevykašlali, snad nebudu jediný a dokážem jim tímto prodejem, že na PC se vyplatí dělat hry. :)
-
-
Přesně dem do toho at si nas da Rockstar taky do cilove skupiny
-
lidi proberte se tady nejde jen o piratstvi jde proste o to ze kazde z tech konzol ma vetsi zastoupeni na trhu nez PC tak je pak jasny ze se jim to nevyplaci
-
-
Počet next gen konzolí(PS3+X-Box360) je asi 100 milionů. Počet herních PC asi 170-230 milionů. Počet prodaných kusů Crysis 1 po roce = 1milion. Poměr pirátských verzí 20:1. Údaje Cryteku. Počet prodaných kusů RDR přes 8 milionů, počet prodaných kusů LA Noire 4 miliony. Vše celkem krátce po vydání.
Nechci přilejvat benzín do ohně, ale toto jsou fakta. -
-
Tie 4 milióny pri LA Noire nepredstavujú predané kusy, ale vyexpedované do obchodov.. Crysis sa predalo nakoniec cez 3 milióny kusov, k tomu ešte treba pripočítať prinajmenšom ďalší milión predaný cez Steam.. a nie je ani fér podľa mňa porovnávať takéto čísla, už len preto, že existujú dve hlavné konzoly - Xbox360 a PS3 - proti jedinému PC, ktorý nemá ani za sebou dáku zastupujúcu firmu, ako sú Microsoft alebo Sony.. a takisto na PC vychádza vždy najviac hier za rok - čiže najväčší výber + na PC frčia iné žánre ako na konzoliach (MMO, stratégie, free4 play tituly, atď)...a bez toho aby som dáko obhajoval Crysis, tak je pravda, že napríklad RDR bola asi najväčšia pecka roku 2010, naproti tomu Crysis nie, a aj situácia pri ich vydaní treba brať do úvahy - RDR vyšiel v čase, keď nič poriadne na trhu nevyšlo a Crysis vyšiel ten istý mesiac ako CoD 4, Gears of War PC, atď.. ja len toľko, že konzolový trh a PC sú veľmi odlišné nato, aby sa dali takto jasne porovnávať
-
-
Takže *1* shipments a sell je pro vydavatele to samé. Vyinkasoval prachy od obchodníka, hotové a vymalované. Jestli Chartz uvádí nyní 3, tak je to stejně staré číslo, reálné odpovídající dnešku je 3 a půl, a do konce prázdnin v pohodě přes 4, a celkově tak ku 5 milionům.
Jasně když vyšel RDR tak na konzolích nic jiného 3 měsíce nevyšlo. Např.Alan Wake.
Když vyšel Crysis byl pod tlakem dalších megaprodávaných titulů např. GeoW kde prodeje byli milionové. Proto GeoW2 vyšel exkluzivně na PC, a letos trojka vyjde taktéž PC exkluzivně na závěr roku. *1*
Crysis reálně prodal milion, a to ještě to trvalo rok. To že se potom ještě prodal 1 nebo 10 za minimální cenu, či rozdalo k počítačovým sestavám je úplně vedlejší. Toho zisku už to moc Cryteku nepřineslo, hlavně aby odvrátilo rozhonutí již žádnou PC exkluzivitu.
-
-
-
-
-
A ty mezi prvními viď? *3* Někteří konzoloví fanboyové jsou tak otravní... *7*
-
-
jezis takovou blbost si muzou slecinky s konzolema nechat
-
Takže tohle je jasná koupě a už se hodně těším :)
-
bodla by aj skvela lokalizacia v CZ...
-
-
pro lajky ENG by bodla jak sršeň;)
-
-
No vida, tak doufám, že to dopadne lépe než konverze GTA IV, která se opravdu nepovedla. Stačí to trošku poladit a i na PC to bude vypadat celkem hezky.
-
L.A. Noire je stejně nuda. RDR je pravá pecka a tu nikdy nedostanete!!! :DDD
-
-
Jak se vám líbí zadarmo updaty pro Team Fortress 2 a Left 4 dead?
Jak se vám líbí zadarmo multiplayer?
Jak se vám líbí mody?
There you go eat it douchebag
Jo a já mam taky tady konzoly takže : YOUR ARGUMENT IS F!CKING INVALID! -
Číst ten tvůj koment byla ještě větší nuda *1*
-
-
Jen počkej, si na mě v listopadu vzpomeneš, až v půlce případu usneš.
-
-
Nevzpomene, jemu se nebude zahřejvat bedna.
-
-
-
Zato ty bys měl dostat přes hubu ty vejtaho. Ale je mi Vás konzolistů vlastně líto... nikdy neuvidíte hry v takový grafice jako mi PCčkáři, tudíž zůstávam v klidu.
-
-
odkdy je grafika před hratelností?
-
-
Od tý doby, co na PC přestaly vycházet dobrý hry? Takže tak 5 let určitě :D
-
-
ne odkdy je grafika před hratelností v očích hráče ne vývojářů
-
-
re Visas: V tom máš naprostou pravdu.
-
tak od té doby co sem přišla genrace hráčů co nezačínala na 486 nebo na ps1 :D ale na ps 2 a poměrně na nadupanech.Prostě maj v myslích už vyšší grafickej standart než lidi co pařili bombermana,prince z persie,dunu 2000,arkonoid či tetris a mnoho dalších super her .....(teda si to aspon myslím *5* )
-
-
-
-
Tak to zase prrrr. Mám high-end PC poboku s Xbox360 a dost her se mi na xku líbí víc než na PC (čistě po technické stránce).
-
Bys rychle utek, chlapečku. Jakou grafiku má na PC RDR nebo Halo Reach? Určitě skvělou, tak můžeš vyprávět, poslouchám.
-
-
Ten Starctaft 2 vypadá na konzolích trošku hůř, no. A WoWo se tam taky moc dobře nehraje.
-
Lepší než na konzolích pičusi. *1*
-
-
-
-
Dobrá zpráva, tenhle titul si pořídím. U RDR je sice malá naděje, ale co kdyby to třeba vyšlo. Musíme doufat :).