Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SA-reg
    No, tak po zvážení jsem usoudil, že nejdřív pirátnu, abych zjistil jak mi to jede. A pokud to pojede v pohodě, tak v závislosti jak budu ohromenej samotnou hrou, tak koupím hned nebo ve slevě...

Taky doufám, že tam zas nebude milion věcí jako GfWL atd...

Co vy na to? Justified piracy?
    • Nedělej hrdinu náš neohromíš:) Už vidím, jak si vymažeš savy a jedeš tu linearitu znova:)
    • nevěřim že když by tě to bavilo a hrál by jsi to že by si to smazal a šel si to koupit.
      • SA-reg
        To nemusíš. Záleží fakt jaký to bude... kupuju dost málo her, takže pokud to bude fakt super. tak ten litr vysolím.

Avšak pokud to dohraju za osm hodin... prostě záleží na situaci.

>kdyby dělali kvalitní dema (nebo vůbec dělali dema) tak by se nemuselo dělat ani to ....................

No jo... ale to je dnes bohužel výjimka. Přitom by stačil i benchmark, jako byl třeba u RE5.
    • kdyby dělali kvalitní dema (nebo vůbec dělali dema) tak by se nemuselo dělat ani to ....................
  • Jinak pro ty co tu hru ''hate-ujou'' ano případ vesměs vždy skončí dobře ale co vám brání nehrát to metodou pokus-omyl a hrát to tím že zapnu mozek ,budu přemýšlet a srovnávat si důkazy...vypněte si pomocníky zapněte mozek a ta hra vás bude bavit!(samozřejmně za předpokladu že umíte AJ)

Ps a co že to nemá nejlepší grafiku proberte se copak musí mít hra nejlepší grafiku k tomu aby byla dobrá?co takové Diablo II,GTA SA,MAFIA 1...kór u Noire kde je hlavní ta mimika.
    • Jojo, hlavní je přece mimika, takže všichni zakrýt obě oči a hlavně si omlouvat veškeré nedostatky.

Např. častá výtka českých hráčů u Mafie II - "OMG řetízky a přívěšky v bumpmapě, to se už přece tři roky nedělá, Češi experti jako vždycky". U L.A. Noire naopak očividně nevadí viditelné doskakování textur...někdy HODNĚ viditelné, kdy přímo do záběru uprostřed cutscény hra usoudí, že je potřeba skokem změnit LOD textur u celé stěny na pozadí.

Veškeré chyby v hratelnosti a logice jsou prominuty (koukej na tu mimiku!) Phelpsovi při animaci "v krytu ve stoje" trčí koleno a rameno z krytu, AI to ignoruje a trdošíjně střílí do krytu místo do Phelpse. Při pěstních soubojích má AI inteligenci houpacího koně. Chodci se klidně nechají přejet a reagují snad jenom při téměř kolmém vektoru směru pohybu auta vůči nim. Reakce na sirénu je...a jo, ona vlastně žádná není (kromě pár skriptovaných míst).

A tak dále a tak dále...ale číhej na tu mimiku!
      • Nepreceňuješ nejak moc úlohu technického spracovania ? Keby mám riešiť nejaké čúhajúce kolená a prsty tak by som si nemohol užiť žiadnu hru . Čo sa týka Motion-capturu tela , tak to je LA noire z toho čo som videl na dosť štandardnej úrovni . A konkrétne u tohoto tipu hry predsa grafika nieje až taká dôležitá . Mimika je vyzdvihovaná pretože je tá hra z valnej časti o rozhovoroch a tam to proste treba . Rozhodne sa ale nedá povedať že by celá hra bola hnusná a jediná dobrá vec je mimika :-)
        • Grafika není důležitá. A proto ji u L.A. Noire promineme, ale u Mafie II nehorázně rozmázneme, protože Mafii II dělali jen nějací Češi, ale L.A. Noire má přelepku R* (co na tom, že R* je jen vydavatel) tak všichni zavřít oči nad chybami a začít hromadně skandovat, jak je L.A. Noire super čuper nej nej.

A kdo se nenechá chytit a hodnotí stejným metrem tak jako u jiných her tak je hater nebo "přeceňuje úlohu technického spracování." Co na tom, že produkce žánru noir vyniká syrovostí a neúprosností, se kterou ostře kontrastuje fakt, že L.A. Noire defacto hráče "nechává vyhrát".
  • Ethy
    Tak to by jsme jedno splněné přání měli, teď aby oznámili port novýho Mortal Kombatu a jsem šťastnej ! :)
  • Dobrý dobrý !! Tato hra je super koupím si jí hned jak výjde, ale spíš bych uvítal Red Redemption *2* *2*
  • fallout
    SUPER... už se těšííím... *3*
  • Jasně, hned řeč o konzolích a je tu několik desítek komentaru a pochoval typu "joooooo je to na pc", ale hned pod clankem dalsi clanek o spusteni Arma 2: free (Jeden z nejlepsich vojenskych simulatoru a navic vyroben našinci!) je pustý jak Sahara.
  • Jasně, hned řeč o konzolích a je tu několik desítek komentaru a pochoval typu "joooooo je to na pc", ale hned pod clankem dalsi clanek o spusteni Arma 2: free (Jeden z nejlepsich vojenskych simulatoru a navic vyroben našinci!) je pustý jak Sahara. Hanba vám!
    • Možno viac ľudí tajne sníva o tom byť detektívom než profesionálnym vojakom *1*
      Ide proste o to že L. A. Noire je hra pre väčšie publikum a s tým nič nenarobíš . Rozhodne lepšie než keď tu berie pozornosť CODko , L.A. Noire je ten druh hier ktoré mne osobne chýbajú , ktoré sa neboja prekračovať hranice žánrov a skúšať na hráča zapôsobiť nejak inak než neustálim prísunom testosteronu . Dovolím si tvrdiť že také hry rozhodne pozornosť zasluhujú pretože môžu udávať cestu herného priemyslu :-) Arma ako ultrahardcore simulátor vojaka je predsalen o niečo tradičnejšia aj keď určite nie horšia *4*
    • protože hráči codu a BF by si ve světě army ani neškrtli :D jinak mám origoš a multák je sranda :)
  • Tak paráda. Teď jen doufat aby se povedla konverze. Ale mam radost ta hra vypadá fakt zajímavě.
  • Osobne by som LULEzáckym pánom prial aby im niekto kameňmi rozmlátil okná na dome , počmáral bránku sprejom a rozkopal kvetinový záhon , a neskôr tvrdil že tým vlastne poukazoval na diery v zabezpečení domu...
    • UUPS , preklik , to bolo pôvodne smerovane do druhej diskusie *10*
  • Parádní zpráva,jen škoda té absence red dead redemption,ale naději mám pořád,takové bully vyšlo na pc taky asi s 2 ročním spožděním...
    • Ale v jakym stavu :D
      • misho8723
        Ja som osobne nemal problémy s Bully.. hral som na Xbox360 gamepade a hra sa mi ani netrhala, čiže podľa mňa dopadol port fajne.. teda aspoň pre mňa..neviem aké problémy mali ostatní
        • Tak to jsi byl jeden ze šťastlivců, protože já jsem hru smazal asi po hodině hraní. Debilní ovládání, hnusná grafika a bugy, navíc mi hra neustále padala.
          • Vysiel na to patch - posledny 1.2. Skusal si to s tym? Na nete pisali ze pak to bolo ok.
          • RavenHolm
            Další šťastlivec se hlásí:D Hráno na gamepadu, dobrá grafika, žádné bugy a navíc mi hra nespadla ani jednou. Mluvím o Steam verzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit