Přejít na výpis diskuzí
L.A. Noire vyjde na PC - bude hezčí a optimalizovaná
23.6.2011 | Martin Bach
202 příspěvků
-
No, tak po zvážení jsem usoudil, že nejdřív pirátnu, abych zjistil jak mi to jede. A pokud to pojede v pohodě, tak v závislosti jak budu ohromenej samotnou hrou, tak koupím hned nebo ve slevě...
Taky doufám, že tam zas nebude milion věcí jako GfWL atd...
Co vy na to? Justified piracy? -
-
Nedělej hrdinu náš neohromíš:) Už vidím, jak si vymažeš savy a jedeš tu linearitu znova:)
-
nevěřim že když by tě to bavilo a hrál by jsi to že by si to smazal a šel si to koupit.
-
-
To nemusíš. Záleží fakt jaký to bude... kupuju dost málo her, takže pokud to bude fakt super. tak ten litr vysolím.
Avšak pokud to dohraju za osm hodin... prostě záleží na situaci.
>kdyby dělali kvalitní dema (nebo vůbec dělali dema) tak by se nemuselo dělat ani to ....................
No jo... ale to je dnes bohužel výjimka. Přitom by stačil i benchmark, jako byl třeba u RE5.
-
-
kdyby dělali kvalitní dema (nebo vůbec dělali dema) tak by se nemuselo dělat ani to ....................
-
-
Jinak pro ty co tu hru ''hate-ujou'' ano případ vesměs vždy skončí dobře ale co vám brání nehrát to metodou pokus-omyl a hrát to tím že zapnu mozek ,budu přemýšlet a srovnávat si důkazy...vypněte si pomocníky zapněte mozek a ta hra vás bude bavit!(samozřejmně za předpokladu že umíte AJ)
Ps a co že to nemá nejlepší grafiku proberte se copak musí mít hra nejlepší grafiku k tomu aby byla dobrá?co takové Diablo II,GTA SA,MAFIA 1...kór u Noire kde je hlavní ta mimika. -
-
Jojo, hlavní je přece mimika, takže všichni zakrýt obě oči a hlavně si omlouvat veškeré nedostatky.
Např. častá výtka českých hráčů u Mafie II - "OMG řetízky a přívěšky v bumpmapě, to se už přece tři roky nedělá, Češi experti jako vždycky". U L.A. Noire naopak očividně nevadí viditelné doskakování textur...někdy HODNĚ viditelné, kdy přímo do záběru uprostřed cutscény hra usoudí, že je potřeba skokem změnit LOD textur u celé stěny na pozadí.
Veškeré chyby v hratelnosti a logice jsou prominuty (koukej na tu mimiku!) Phelpsovi při animaci "v krytu ve stoje" trčí koleno a rameno z krytu, AI to ignoruje a trdošíjně střílí do krytu místo do Phelpse. Při pěstních soubojích má AI inteligenci houpacího koně. Chodci se klidně nechají přejet a reagují snad jenom při téměř kolmém vektoru směru pohybu auta vůči nim. Reakce na sirénu je...a jo, ona vlastně žádná není (kromě pár skriptovaných míst).
A tak dále a tak dále...ale číhej na tu mimiku! -
-
Nepreceňuješ nejak moc úlohu technického spracovania ? Keby mám riešiť nejaké čúhajúce kolená a prsty tak by som si nemohol užiť žiadnu hru . Čo sa týka Motion-capturu tela , tak to je LA noire z toho čo som videl na dosť štandardnej úrovni . A konkrétne u tohoto tipu hry predsa grafika nieje až taká dôležitá . Mimika je vyzdvihovaná pretože je tá hra z valnej časti o rozhovoroch a tam to proste treba . Rozhodne sa ale nedá povedať že by celá hra bola hnusná a jediná dobrá vec je mimika :-)
-
-
Grafika není důležitá. A proto ji u L.A. Noire promineme, ale u Mafie II nehorázně rozmázneme, protože Mafii II dělali jen nějací Češi, ale L.A. Noire má přelepku R* (co na tom, že R* je jen vydavatel) tak všichni zavřít oči nad chybami a začít hromadně skandovat, jak je L.A. Noire super čuper nej nej.
A kdo se nenechá chytit a hodnotí stejným metrem tak jako u jiných her tak je hater nebo "přeceňuje úlohu technického spracování." Co na tom, že produkce žánru noir vyniká syrovostí a neúprosností, se kterou ostře kontrastuje fakt, že L.A. Noire defacto hráče "nechává vyhrát".
-
-
-
-
Tak to by jsme jedno splněné přání měli, teď aby oznámili port novýho Mortal Kombatu a jsem šťastnej ! :)
-
Dobrý dobrý !! Tato hra je super koupím si jí hned jak výjde, ale spíš bych uvítal Red Redemption *2* *2*
-
SUPER... už se těšííím... *3*
-
Jasně, hned řeč o konzolích a je tu několik desítek komentaru a pochoval typu "joooooo je to na pc", ale hned pod clankem dalsi clanek o spusteni Arma 2: free (Jeden z nejlepsich vojenskych simulatoru a navic vyroben našinci!) je pustý jak Sahara.
-
Jasně, hned řeč o konzolích a je tu několik desítek komentaru a pochoval typu "joooooo je to na pc", ale hned pod clankem dalsi clanek o spusteni Arma 2: free (Jeden z nejlepsich vojenskych simulatoru a navic vyroben našinci!) je pustý jak Sahara. Hanba vám!
-
-
Možno viac ľudí tajne sníva o tom byť detektívom než profesionálnym vojakom *1*
Ide proste o to že L. A. Noire je hra pre väčšie publikum a s tým nič nenarobíš . Rozhodne lepšie než keď tu berie pozornosť CODko , L.A. Noire je ten druh hier ktoré mne osobne chýbajú , ktoré sa neboja prekračovať hranice žánrov a skúšať na hráča zapôsobiť nejak inak než neustálim prísunom testosteronu . Dovolím si tvrdiť že také hry rozhodne pozornosť zasluhujú pretože môžu udávať cestu herného priemyslu :-) Arma ako ultrahardcore simulátor vojaka je predsalen o niečo tradičnejšia aj keď určite nie horšia *4* -
protože hráči codu a BF by si ve světě army ani neškrtli :D jinak mám origoš a multák je sranda :)
-
-
Tak paráda. Teď jen doufat aby se povedla konverze. Ale mam radost ta hra vypadá fakt zajímavě.
-
Osobne by som LULEzáckym pánom prial aby im niekto kameňmi rozmlátil okná na dome , počmáral bránku sprejom a rozkopal kvetinový záhon , a neskôr tvrdil že tým vlastne poukazoval na diery v zabezpečení domu...
-
-
UUPS , preklik , to bolo pôvodne smerovane do druhej diskusie *10*
-
-
Parádní zpráva,jen škoda té absence red dead redemption,ale naději mám pořád,takové bully vyšlo na pc taky asi s 2 ročním spožděním...
-
-
Ale v jakym stavu :D
-
-
Ja som osobne nemal problémy s Bully.. hral som na Xbox360 gamepade a hra sa mi ani netrhala, čiže podľa mňa dopadol port fajne.. teda aspoň pre mňa..neviem aké problémy mali ostatní
-
-
Tak to jsi byl jeden ze šťastlivců, protože já jsem hru smazal asi po hodině hraní. Debilní ovládání, hnusná grafika a bugy, navíc mi hra neustále padala.
-
-
Vysiel na to patch - posledny 1.2. Skusal si to s tym? Na nete pisali ze pak to bolo ok.
-
Další šťastlivec se hlásí:D Hráno na gamepadu, dobrá grafika, žádné bugy a navíc mi hra nespadla ani jednou. Mluvím o Steam verzi.
-
-
-
-