Přejít na výpis diskuzí
Lagující multiplayer a jiné (veselé) bugy v CoD: Black Ops
10.11.2010 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Jen aby si nikdo nemyslel že to DOuble Rainbow je nějakej vypařenec co neví že je to možný.. je to jen "parodie" na tohle video "http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/dvojita-duha"
-
Sestava:
Core i5 750,
4GB DDR3 RAM
GTX260
Zatím jsem zkoušel jen SP část, ale bez lagů... Klidně piště dál sestavy a jak vám to na nich šlape, třeba vypozorujeme, co za HW to způsobuje :) -
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander%27s_band
-
Můžu se jen přidat,leguje MP i SP,jako blázen,dá se to hrát,ale je to o nervy :D,už aby byl patch ksakru. *11* *11* *11*
-
LOL ten tomahavk...
-
Lamo, za 790,- se prodává krabicová polská verze, na které bez problémů zprovozníš angličtinu *7*
-
Tal já nejsem ani překvapený, proč také, když to dělali "mistři" z Treyarchu. Stačí se oklédnout do minulosti na WaW...
-
stejnesracka ajko kazdej rok :D kazi to jmeno starejm dobrejm CoD hram .... tohle uz je preplacana sracka pro deti .... ale nebrecte pristi rok vam vyjde podobne debilni hra :D jen s jinema modelama a prostredim :D
-
Mě by zajímalo kde jsou všichni ti,co tu nadávali na MOH,těšili se na COD jaká to bude pecka a ono ejhle. *1* copak se přihodilo?
-
ja na i5 a hd5850, 1920x1080 a vsetko na max hrajem s priemerom fps 55 :). Podla mna to nieje zle, no mozno som len lucker *3*
-
Tohle mě dostalo :D http://www.youtube.com/watch?v=005eLwVBNN4
-
taky me to sere pac si nemuzu zahrat multak a v singlu se taky neda pripojit na zadnou hru zombie protoze to furt pise this party is no longer active i kdyz 4 lidi daji ready a odpocitava se to dojde to na 0 a vsechny to vykopne Treyarch znovu dokazal ze na hry nemaji( stejne chyby byli u world at war) to bych chtel vydet kdyby udelaly rpg typu mass effect nebo dragon age tam by bylo asi tak 10000 bugu
-
J COD MW a MW2 mě Kampan dost chytla dokonce i Citově jako že se mi to dost líbilo dalo se to dobře prožít :-D ale tady u Black Opsu to tak necítím vubec mě to nebere možná kůli hlavnímu hrdinovi nebo nvm.Aspon že mluví.... :-D
-
ale kdeze minimalni, cod6 se prodalo na pc priblizne 30% kusu, to samy na ps3 a hlavni tahoun byl x360...
-
bad company 2 si těch pár chyb napravovalo neuvěřitelným prostředím, hratelností, MP........atd. V black ops je tak možná o něčem prostředí vietnamu jinak propadák.....fyzika horší jak v MoH, výbuchy nic moc akorát potom je dobrej ten kouř jinak i oheň žádnej echt GOLD a lineárnost jako ku..va když už se ani nemůžu pohnout hlavou nebo když nesu někoho na zádech a z tísíce způsobů chůze funguje pouze šipka směrem dopředu ani myš nereaguje to si snad někdo dělá pr.... a o neviditelných stěnách ani nemluvím!!!!
-
Tak ich hlavné financie sú z konzol to preto to odflákali, z PC majú minimálne financie.
-
Prehnali to s cenou... super imba trailery, teasery... a co tu mame? sekajucu hru pomaly na kazdej druhej masine ...nastvali si fanusikov akurat... bolo im to treba ? Mohli aspon Beta testing pustit... z i ich strany riadny trapas...
-
Jo přesně tak MW,MW2 bylo parádní nebo podle mě lepší děj...ale ještě jsem nedohrál tohle,tak uvidim...ale zatim se to nedá ani trochu srovnat se staršíma dílama... jo Ghost byl frajer... jinak McTavish a Price jsou taky hodně dobrý :-) vždy jsem měl raději mise s Britama než za američany.
-
Mno já mam radši příběh COD MW a COD MW2
Měl jsem rád Ghosta než ho zabily :-( -
Až na to, že cz her je plno Arma Vietcong Mafia atdl.. *5*