Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo jeste nekupoval, tak ani nekupujte. Po hodine hrani multiplayeru me to prestalo bavit a pustil jsem si BaD2.
  • Mě by zajímalo kde jsou všichni ti,co tu nadávali na MOH,těšili se na COD jaká to bude pecka a ono ejhle. *1* copak se přihodilo?
  • nechapu, proc tak vyvadi u te double rainbow. Nedavno jsem zazil dvojitou duhu a mam ji i vyfocenou. Na google jich mate taky. To je tak, kdyz klucina porad sedi u her, pak nema poneti co dokaze priroda.
    • Co je to přiroda? To je jako... za oknem? ...venku?
      • za tvym oknem jsou leda tak paneláky... to není příroda.. *1*
    • Presne tak, dvojita duha neni zadny "funny bug", coz by se mel uvedomit nejen tvurce videa, ale hlavne clovek, co toto video dal do clanku
      • Tohle je pokus o trolling nebo jste jen dnes vylezli z jeskyně?? http://www.youtube.com/watch?v=1qyQIKd_B68
  • Prehnali to s cenou... super imba trailery, teasery... a co tu mame? sekajucu hru pomaly na kazdej druhej masine ...nastvali si fanusikov akurat... bolo im to treba ? Mohli aspon Beta testing pustit... z i ich strany riadny trapas...
    • Tak ich hlavné financie sú z konzol to preto to odflákali, z PC majú minimálne financie.
      • ale kdeze minimalni, cod6 se prodalo na pc priblizne 30% kusu, to samy na ps3 a hlavni tahoun byl x360...
  • taky me to sere pac si nemuzu zahrat multak a v singlu se taky neda pripojit na zadnou hru zombie protoze to furt pise this party is no longer active i kdyz 4 lidi daji ready a odpocitava se to dojde to na 0 a vsechny to vykopne Treyarch znovu dokazal ze na hry nemaji( stejne chyby byli u world at war) to bych chtel vydet kdyby udelaly rpg typu mass effect nebo dragon age tam by bylo asi tak 10000 bugu
  • stejnesracka ajko kazdej rok :D kazi to jmeno starejm dobrejm CoD hram .... tohle uz je preplacana sracka pro deti .... ale nebrecte pristi rok vam vyjde podobne debilni hra :D jen s jinema modelama a prostredim :D
  • Můžu se jen přidat,leguje MP i SP,jako blázen,dá se to hrát,ale je to o nervy :D,už aby byl patch ksakru. *11* *11* *11*
  • sice jsem spise odpurcem black ops, ale takove problemy melo ze zacatku vic her, napr i bad company 2 a jaka je z toho pecka
    • bad company 2 si těch pár chyb napravovalo neuvěřitelným prostředím, hratelností, MP........atd. V black ops je tak možná o něčem prostředí vietnamu jinak propadák.....fyzika horší jak v MoH, výbuchy nic moc akorát potom je dobrej ten kouř jinak i oheň žádnej echt GOLD a lineárnost jako ku..va když už se ani nemůžu pohnout hlavou nebo když nesu někoho na zádech a z tísíce způsobů chůze funguje pouze šipka směrem dopředu ani myš nereaguje to si snad někdo dělá pr.... a o neviditelných stěnách ani nemluvím!!!!
  • Tohle je pokus o trolling nebo jste jen dnes vylezli z jeskyně? http://www.youtube.com/watch?v=1qyQIKd_B68
    • Troll a trolling jsou nejtrapnější slova co sem kdy slyšel !! *11*
  • Na to že jsem za to dal 1100 a jsou takovýhle problémy...at se nedivej že si to pak lidi stahujou..Mě nejde ani singl ani multak..pritom hraju mafii 2 na high..
    • 1100Kč? to se máš ja za to dal 790kč XD
      • Tak nekdo si to koupi u nas a krabicove. Ze sis to poridil pres steam, nemusis tu hned delat hloupyho a chlubit se jak si "usetril"... *5*
        • Lamo, za 790,- se prodává krabicová polská verze, na které bez problémů zprovozníš angličtinu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit