Přejít na výpis diskuzí
Lagující multiplayer a jiné (veselé) bugy v CoD: Black Ops
10.11.2010 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Hm, jak tak koukam ani me nemusi mrzet ze sem hru nezakoupil.
-
Na COD jsem se těšil jak malej kluj, ale lagovanej MP je pro mě nehratelný. Singl jsem dohrál celej bez jediného lagu a nějaké chyby, které bych si všiml :-). MP
-
Neviem inač čo ste čakali ak to bolo od amíkov nahrávané s tou dúhou :D. Ty už snaď nevedia ani ako vyzerá príroda. Podaktorý teda....
-
-
No možná že to nevědí, ale přece jenom dělaj amíci lepší hry než nějací slováci *1* *1*
-
-
slovaci hry nerobia takze si odfajcil akurat tak sam seba.... a cesi robia co Mafia a ...... a ..... asi uz nic ze...
-
-
Až na to, že cz her je plno Arma Vietcong Mafia atdl.. *5*
-
cauldron.sk
-
ty znas jen Mafiu,no tak to se pak nemame ocem bavit..
-
-
-
-
Tak ja neviem mám PC na ktorom mi ide Mafia 2 na high s medium APEX ale zato že mám 2-jadro tak mi seká SP aj MP. *10*
-
-
Souhlas. Jede mi SP tak na 10 fps bez ohledu na nastavení detailů. Hrát se to nedá..
-
-
Zrovna já mám přes 2 roky starý noťas s 9500 GS nVidia a 2.4 dvoujádrem od Intelu a krásně to běží na střední detaily bez AA. I když pokud chci opravdu nějakou pecku, tak to koupím na Xbox (ME2, nový Assasin atd.)
-
-
Leatham: Hmm, není ten notebook náhodou Asus? Mám velmi podobný, akorát grafika je Radeon HD 3650, a Black Ops je pro mě momentálně téměř nehratelné (jak SP, tak MP). Velmi podobné to bylo u cod5, tam jsem musel hrát v 800x600 abych se dostal na průměrných 40-50 snímků za sekundu. Modern Warfare 2 naprosto krásně v 1280x720. Treyarch si s nějakou optimalizací očividně hlavu nedělá. Hlavně že se to dobře prodává*11* Btw. v jakém rozlišení hrajete Black Ops?
-
-
ja na i5 a hd5850, 1920x1080 a vsetko na max hrajem s priemerom fps 55 :). Podla mna to nieje zle, no mozno som len lucker *3*
-
-
Procesor mám podobný, grafiku GTS 250 a je to nehratelné i v rozlišení 800x600 na minimálních detailech. Zmíněná Mafia II mi běží bez cukání na vysoké detaily 120x1024 a Medal of Honor zhruba na vyšší střední detaily v 1024x768.
-
-
mne ide single bez sekania no nwm :D
inak zostava :
procak Q8200, grafa gtx260 ram 4gb .......
a rozlišenie mam na 1400x900 všetko na high :D vsync off :D -
-
Mne to seká na
GTX460
RAM 4GB
ATHLON X2 7750 3ghz
na 1440x900, ale to seká na low aj na max rovnako *1*
Tak dúfam že vydajú nejaký patch.
(Pre tých čo si myslia že na tom nemôže ísť Mafia 2 na high+ Apex na medium tak predtým som mal k GTX460 na Physx 8800gtx.)
-
-
-
-
-