Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu nechápu,co proti této recenzi máte?Mě připadá v pohodě.Ale to je jedno.Hru jsem hrál 2x a budu hrát zase.Pro mě 10/10.Žádný strhující příběh jsem ani nečekal.Od toho tu mám např.SYberii nebo Zaklínače!!!HOWK!!! *2*
    • A mimochodem délka hry mi vzhledem k ceně nějakých cca 350,- přijde adekvátní.Když si vezmu včechny chalenge ve hře + co-op...Opravdu záleží,jak se k tomu člověk postaví.
  • "Čeká vás čtrnáct úrovní"
    "úrovně zamořené nepřáteli několika podob"
    "arzenál začíná univerzálním kopím"
    "Vedle nich má navíc Lara po ruce dálkově odpalované bomby"
    "nádherně vyvedené, v pralesní vegetaci nebo lávě utopené chrámy"
    "Vystřelovací lano využíváte ve hře jednoho hráče spíš sporadicky"
    "štít, kterým vykrývá útoky – to se osvědčí především proti pastím, vystřelujícím šípy"
    "Spolupráce dvou hráčů zábavu spolehlivě násobí"
    "nepřátelé mají tendenci kousnout se na místě"
    Mate pravdu, o hre jsme se z recenze nic nedozvedeli. Prosime doplnit! To bude nejake scifi strategie, ze?
  • sorry za offtopic. To vazne tiscali.games odignorovali Civilization 5?
    • sleepless
      Recenze Civ 5 vyjde zacatkem tydne, do budoucna budeme v tomhle ohledu mnohem vice aktualni, kdyz prechodovou fazi mame jiz za sebou. Diky
  • Původně jsem chtěl psát otom jak je recenze na "hovno", ale koukám, že to udělali lidi za mě *1*
    • A nechceš napsat proč je na hovno?! Kdo to četl , tak se o hře dozvěděl všechno!
  • Hral som to do asi 2/3+ a nakoniec vypol(poslednych par levelov). Hra ma skvele niektore navrhnute puzzles a level design je vacsinou docela ok, ale cela hra je takmer stejna a repetitivna. Nepratele spawnuju kazdu chvilu okolo vas(niekedy aj hned vedla vas) - nie su dani napevno. Textury a grafika/prostredie je celu dobu defacto rovnake, aj ked ste napr. pri konci hry v "lava" levelu kameny, cesty, objekty i chramy vypadaju uplne stejne. Dej je asi najhorsi za poslednych par let - celu hru honite jednoho typka ktory ked ho priebezne pocas hry takmer dohonite povie hlasku podobnu typu: "hehe nejak za mnou nestihas", zablokuje cestu, spawne zopar nepriatel a zmizne. Dej je tak uboho vypravany ze uz len koli tomu to par ludi vypne. Hadanky su mozno ok ale casom aj koli stejnemu prostrediu mate dojem ze robite stale to same. Hudba je otrasna. Grafika takova "zrnita" - necista asi koli texturam. Hra je inak strasne kratka nedivil by som sa ak to niekto prejde do 1-3 hodin. Mnohe veci(temples, ktore inak tiez vypadaju celu hru stejne) su nepovinne koli upgradom ale tie som ani necitil ze ich mam a hra je aj tak extremne lahka takze same zbytocnosti. Nemozem uverit ze tomu vsade davaju v priemere 8. U mna 6/10. Neni to uplne zla hra ale je strasne citit "budget" a absolutne neinspiruje. Jo a neskor mnohy nepriatelia ktorych mrvite su len zvacsenou variantou predoslych, bravo.
  • Tak ja asi cetl jinou recenzi, protoze recenze je vecna, popisna, presne se tyka hry, vyjadruje se o kladech i zaporech hry a nad dilcimi prvky se zamysli, snazi se sdelit nazor, atd. atd. No, proste jako u normalni recenze? Mozna pokud je nekdo zvykly na recenze typu: grafika je hezka a level design napadity, asi narazi. Mozna je cas naucit se opravdu cist, a trochu pokukovat i mezi radky...
  • No to zírám, Sleepless a Janchor na games.tiscali.... Asi sem zase začnu chodit.
  • nezlobte se, ale tohle je recenze? vzdyt tam o hre neni moc napsano, opravdu jsem se toho nic moc nedozvedel ... *10*
    • Když si tak chytrej tak si to napiš sám. Ty vole takový lidi mam nejraději.
      • A já mám zas nejraději takové chytráky jako jsi ty. To snad nesmí nikdo nic kritizovat? Za argumenty typu "když se ti to nelíbí, tak si to udělej sám" bych dával facky. A navíc má pravdu, tahle "recenze" stojí za hovno. Rukopis Levelu, odkud sem přešla spousta lidí, je prostě vidět.
        • Teď jsem si uvědomil že je to pravda. Sorry za moje chování. Ta recenze stojí za hovno. *1* *1* *1* *1*
      • Vzdyt ma pravdu, tomhle neni recenze ale naky mini preview... o hre jsem se nedozvedel skoro nic. Jestli se novy TG bude ubirat tihle smerem tak potes noha *7*
    • A číst umíš? *1* *1*
  • Jojo, parádní hra. Tady kdyžtak začíná můj Playthrough, pokud chcete kouknout, jak se to valstně hraje:

http://www.youtube.com/watch?v=5WBqWD59L38

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit