Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Tak jestli Crystal Dynamics dostojej svých slibů a hra se bude víc podobat starším dílům (cestování po světe, prozkoumávání, větší otevřenost lokací), sem s tim! Z traileru to na mě dýchlo příjemně známym dojmem, a tak mě ta hra teď zajímá daleko víc než mě kdy zajímal ten "první" díl (myslim reboot).
    Momentálně mám rozehranýho Tomb Raidera 2 a než si zahraju Rise of the Tomb Raider, bude už dávno na steamu ve slevě za dvě eura, protože celou sérii hraju chronologicky (dohánim tim svůj hráčskej rest). Baví mě sledovat ten posun jednotlivých dílů, stejně jako tim "odpočívám" od dnešních načančaných games.
    • Věříš slibům Crystal Dynamics po PR kampani na první rebootovaný Tomb Raider (slíbili realistickou survival akci, dodali kopii Uncharted)? Osobně bych byl mnohem opatrnější.
      • kubi-wan
        Jako úplně nevěřim, spíš tak doufám a přeju si. Ale i pokud tomu nedostojej, pořád mám před sebou osm Tomb Raider her, kde si svoje "choutky" ukojim dosyta :P
  • conflig
    Shut up!! and take my money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mato1987
    Náramne sa teším, z celej 1 a pol hodinovej xbox konferencie bolo práve odhalenie nového tomb raidera aspoň teda pre mňa jedným veľkým a príjemným prekvapením, už teraz sa neviem dočkať, kedže najnovší reboot bol fakt perfektnou hrou a určite patrila medzi najlepšie hry minulého roka.
    • Také jsem natěšen nový Tomb Rider bude určitě pecka a nová Lara je taky fajn takže jak se říká v Americe Sky is the limit!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit