Přejít na výpis diskuzí
Launch trailer CoD: Black Ops 2 v rytmu AC/DC
17.10.2012 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
To je taky fakt :-) Mohlo by se to už posunout na jinej lvl.
-
Tak uveď nejaký príklad dobrej FPS hry keď už hudieš na takú nôtu.. To som fakt zvedavý..
-
Erm.. tupá koridovka? Tahle hra má do teď nepřekonanou AI v FPS hrách a koridor nutně neznamená mínus. Právě díky koridor stylu si FEAR vytvořil takovou atmosféru a budoval napětí. Navíc neni pravda, že tam byla vždy jenom jedna cesta, většinou šlo jít 2 nebo 3.
-
Jiste. COD bude drtit jakoukoli konkurenci v mnozstvi prodanych kusu a to predevsim proto, protoze spousta radoby hardcore hracu nepozna dobrou hru i kdybys jim ji omlatil o hlavu. Ted samozrejme nemyslim Battlefield a jine kopirky. Imo neni rozdil, jestli kopiruje EA/Dice od IW nebo IW/Treyarch kopiruji/vykradaji sami sebe.
-
Však ale by im prdboxy vyhoreli..
-
Ale no ! Na internete zozbierané názory predsa neklamú !
-
Obstarožní partikly
-
Ale to sa im potom teda podaril poriadny paskvil pretože ani mňa ako CoD fanboy-a ma to ničím neláka :-)
(pozn.: A pritom vlastním BFBC2, BF3 a spomínaný MoH1) -
:D Turbo roboti, turbo výbuchy...vedel som že cod je srac*a ale že to dokážu takto skurv*t som nevedel :D
-
Na multiplayeru mě zas vadí ten matchmaking bez klasickeho serverlistu... posledni dobry cod byl u mě CoD4 ... od té doby to de se značkou z kopce ale neprestavam doufat :D
-
Bože to je sra*ka *1*
-
Hele, to je fakt. Ale i tak...proste mi to prijde uz stary.w
-
Cudujes sa? Po fiasku s BF3, kde mali velke reci a nakoniec museli este aj cely Elite okopirovat, lebo im bolo malo.. *15*
Tak ci onak, vsetci vieme, kam novy MoH smeruje so svojimi perkami ala CoD...MoH 1 po restarte serie sa aspon tak snazil tvarit sa ako normalna fps strielacka, ale toto tu uz je cisty mackopes. -
Tak mě jde hlavně o Multiplayer a Zombiky :-)
-
tak ty textury jsou vážně užasny *7* to je takovej sra-nec tohle tak za 0.99 euro a nějakym mobilu
-
Hehe to vám trvalo 43 minút dať jedno mínus ? Oh come on, you can do it better :)
-
vzdy 1 cestou, sry ))
-
Nečekal :-)
-
No, pokazde jinak, hlavne, ze Fear 1 bola tupa koridovka s presnym spawnom nepriatelom a vzdy inou cestou, este vacsi koridor ako CoD ale jasne, AI ta pokazde inak prepadla, aj ked k teba vzdy viedla len 1 cesta von ci dnu, ach, tieto urban legeny pobavia, chces pocut dalsiu? Crysis 1 ma vraj super AI *1*
-
Tak Engine mě teda nevadí protože se furt na něj dá koukat.Aspoň lidi nepotřebujou Upgrade PC.