Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Sad story sniff **sniff*** *9* *13* *12*
  • To je tím, že tu nabídku nesleduješ, protože to nevlastníš. Tak o těch hrách buď ani nevíš, nebo je už prostě autoamticky přecházíš "no jo konzolovka, to je blbost", aniž by jis na ni trošku mrknul. Třeba Horizon, Last of Us, Uncharted 1+2+3+4, Bloodborne, Journey, Nioh, Ratchet, Valkiria Chronicles, Yakuza 0, Dragon Quest Builders, Last Guardian, Tearaway, God of War 3, Gravity Rush 1+2, Infamous, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Heavy Rain, Killzone, ... je výtah těch zajímavějších her co si tam můžeš zahrát. (a to nepočítám mnohé jiné, které mě nebaví, ale tobě třeba žánrově sednou). Když uvážíš to stojí 6500kč (akuální cena budnu ve výprodeji v jednom shopu - nevím zda můžu jenovat nebo budu smazán) tak mi nikdo nenamluví, že zapálenému hráči to za ty peníze nebude stát. Vždyť člověk často upgarduje PC za více peněz, přitom mu to proti starému PC přinese jen pár her.
  • @Harbinger, Sun i Illusions psal Thomas sám, nevyšlo pod hlavičkou TSFH. Co se jeho experimentů (hlavně dubstepových) týče, přijde mi, že se docela uklidnil. Ale je pravda, že TSFH už není moc slyšet v současných trailerech... bohužel.

    Nicméně to odbíháme. Recenze na ME:A si přečtu, ale (před)objednávat to nebudu. Moc se mi to zatím nezdá a navíc jsem za posledních několik měsíců nakoupil tolik her, že je ani všechny nestihnu letos dohrát.
  • To bych nebral vůbec v potaz, ten člověk se snaží ve všech případech jít proti proudu. Na Zaklínače 3 napsal podobnou kritiku.
  • better safe than sorry... https://www.rockpapershotgun.com/2017/03/14/mass-effect-andromeda-review-opening-hours/
  • Problem je ze ono to tak nejak kvuli par hram je. Horizon,uncharted, last of us. Vic tam toho moc neni
  • Tak fakt nemuzu vedet jake mas platformy. A konzoli si fakt nemusis kupovat kvuli jedne hre. Tech si tam pak muzes koupit vic. (A PC vyhazovat nemusis, takze o zadnou pc hru neprijdes)
  • Ano a na svem PC si ho asi zahraju jak? A ne, konzoli kvuli jedne hre opravdu kupovat nebudu.
  • Tak teď máš třeba venku Horizon Zero Dawn. COž máš parádní scifíčko. V neokoukaným světě, s minimem copy+paste obsahu (po DA I se zrovna toho copy paste v ME A dost bojím) a tady (překvapivě) hodně příběhové. Zrovna teď bych řekl, že E konkurenci má a to dost silnou.
  • Tak konkkurenční dialogy vypadaly takto:
    https://www.youtube.com/watch?v=VltMZUvv2zE
    se nediv, že jsme na ME (kde snad každý dialog byl formou cutscény) čuměli jako na něco nového.
  • Já bych se zeptal jinak. Proč na tu hru házet špínu, když ještě nevyšla a je o ní známo pár informací a pár videí? Proč by si lidé neměli kupovat hru, která možná nebude hra tisíciletí (která je?) a prostě si chtějí zahrát další díl své oblíbené série? A na závěr, oni ty hry dělají, aby měli kšeft, ne pro duchovní útěchu, takže peníze vždy až na prvním místě, jako ve všem jiném, po celém světě.
  • Já třeba ani nevim proč to koupim *1* Origin nesnáším, tým ve hře se mi nelíbí, tenhle novej díl na mě působí těma animacema hrozně a i když byl nějakej slib, že to bude lepší tak je to furt stejný...ale jo koupim to, třeba Andromeda 2 bude luxusní.
  • Valná většina lidí půjde a zaplatí si 5 euro za EA access. Já to tak udělám. Nehodlám dávat 60 euro za hru u který si nejsem jistej jestli mě bude bavit. Těch 10 hodin mi bude stačit na posouzení zda ta hra je nebo není dobrá
  • Problém je, že scifi RPG, či akčních scifi RPG je jako šafránu. Od dob ME3 vím jen o Mars: War Logs a Technomancerovi. Oboje mám a dohrál jsem, ale na ME to prostě nemá. Zatímco fantasy RPG jsou, s odpuštěním, tři zadky. Takže já si Andromedu předobjednal právě z tohot důvodu. Ano, vím, že je to zlo a kazí to trh. Ale také vím, ze z výše uvedeného důvodu bych ji stejně koupil. Tak proč k tomu nedostat pár bonusů navíc? Budu k tomu přistupovat jako ke scifi hře, která se inspiruje světem Mass Effectu. No a kdyby bylo nejhůř, existuje refund...
  • nejhorsi ale je, ze to lidi stejne pres vsechny ty kecy nakonec koupi a stejne pak budou nadavat.. nekteri hraci jsou holt nepoucitelni a staci jeden slintaci trailer od jejich oblibenyho studia a uz prestavaji myslet.

    kdyby to radsi lidi vubec nekupovali (hlavne nepredobjednavali) a bioware bojkotovali, tak by to tam mozna v americe i nekomu doslo. takhle ale nemaj duvod cokoliv menit, protoze na cokoliv jinyho, nez na prachy oni neslysi.
  • Teda vidět takhle po letech ME1 trailer působí už dost úsměvně. Jeden se nestačí divit, na co jsme tenkrát čučeli s otevřenou hubou. Jo a ta hudba k tomu fakt nepasuje.
    ME2 trailer mě osobně přijde docela slabej. Dlouhej, utahanej a prostě nemá koule.

    V mých očí rozhodně zůstává číslo jedna tohle video: https://youtu.be/qYDmq1TeDFs

    Jasně, je to renderovaný video, ale přece jen zase doba a technika o dost pokročila, tak ať mi nikdo netvrdí, že by se tomu nedokázali přiblížit a udělat věrnější postavy, než ty plastelínový figurky, co zatím v Andromedě předvádí.
  • Lukyz
    Proti traileru samotnému nic nemám, jen mi to prostě nepřijde jako Mass Effect a být to nová značka, tak bych se snad i těšil.

    Takhle pro mě vypadá ME a ačkoli měl samozřejmě svoje chyby, nebylo to o dvou 22 letých výrostcích, kterých papá vede bůh ví proč výpravu do vzdálené galaxie a zrovna jen jeho děcka je můžou spasit *7*

    To kilčo za jeden měsíc Origin Access jim každopádně dám, abych si to mohl 16.3. vyzkoušet sám, ale moc velký naděje si nedělám.
  • Fordzy
    V Andromedě máš plastovičně bezemočního Rydera. :D Remastery jsou pro Bioware poslední záchranou jak si zachovat tvář. S DA:I taky zkoušeli... a dopadlo to tragikálně. Už dlouho si kopou hrob a Andromeda bude jejich poslední hřebík do rakve.
  • Jo, tak nějak "neplánujou" další díly, ale "pokud to bude mít úspěch" tak na 100% vyjdou.

    Jinými slovy: naplánované to mají... ale jak viděli, že Andromeda se jim až tak moc nepovedla jako původní trilogie, tak chcou mít místo na to z toho vycouvat, pokud se z toho stane kasovní propadák.
  • Pokud vím, tak říkali, že Andromeda bude samostatný díl s uzavřeným koncem, a až na to by případně navázala nová trilogie (pokud to bude mít komerční úspěch). Opravte mě jestli se pletu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit