Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno ... ja bych to pro tentokrat zjednodusil. Proste bych rovnou na zacatku hrace postavil pred volbu, jestli modrej nebo zelenej konec ... a podle toho by se pak rovnou samy entrovaly dialogy a volilo jestli nekoho zabit nebo nezabit. Nekteri hraci to zjevne minule nepochopili, a bylo z toho zcela zbytecny nedorozumeni.

A co vic, ty dialogy a "rozhodnuti" by vlasne mohly bejt pro vsechy varianty konce stejny. Usetrilo by se na zbytecnych nakladech, a kdo by si toho vsimnul, zejo. Sak kolik magoru by to po ty minuly zkusenosti rozehravalo 2x ... nebo treba i 5x (takovyho znam osobne, mel 5 variant hry aby moh videt pokud mozno vsechny konce ...).
  • Nemyslím si, že konec Andromedy bude nějaký nečekaně katastrofální. Jelikož to má být začátek nové trilogie, tak očekávám smrt nějakého menšího padoucha a pak standartní "to be continued" konec.

Tristního třibarevného konce se dočkáme až v 6. díle *3*
  • mikezz
    V porovnaní s Andromedou ano. Andromeda je filmárksy oveľa lepšie zvládnutá , s nenahypovanou hudbou a bez plastového trúchliaceho Sheparda - konkrétne ten strih je fakt na smiech. Remastery a neusále opakovanie toho istého je cesta do tebou spomínaného anusu. S Andromedou posun Bioware aspoň skúša - uvidíme ako to dopadne po vydaní.
  • Je fakt, že asi víc fanoušků by si získali, když by místo nového dílu udělali remoster první trilogie (už jako jednu velkou hru, ne tři) a veškeré úsilí narvali do předělání poslední hodiny na něco kompletně jiného. Pokud by i v průběhu hry sem tam něco přidali a víc si pohráli s následky různých voleb apod, tím líp. Prostě t ovyškerkovat k dokonalosti. Ono to byla vlemi dobrá hra. Jen tím koncem to pohřibili neuvěřitelným způsobem.
  • Tak tady je výhoda, že to nemá být první díl trilogie ale samostatná hra. Takže nás nebudou moci dva díly vodit za nos jak to mají promyšlené. Ale do týdne od vydání bude víceméně jasno, jestli to stojí za zahrání, nebo to zase zakončí děcko v mikině.
    Ale taky nekupuju hned a počkám. Byly doby kdy jsem od Bioware kupoval hyr okamžitě a byl si jist kvalitou. Ta doba už je dávno pryč. Ono ani poslední dva díly DA jim moc reputaci nezlepšili (hlavně a dvojka.)
  • Hlavně TSFH od zlatých dob let 2006-2014 už jsou pár let pěkně mimo. Ten jeden track ročně je na ně málo.
    Od tý doby co Thomas začal experimentovat s různými nástrojy a styly muziky už to není ono. Stále si ale stojím za tím že jeho album "Sun" je nejlepší album který kdy vytvořili(hned po illusions)
  • Prave ze ne ..
  • Rozhodnutí budou mít skutečný dopad na další dění ve hře a následky se často projeví až po řadě hodin hry.

Rozhodnutí ve hře budou morálně nejednoznačná a nic nebude černobílé.

Bude to zřejmě nejosobnější a nejdospělejší hra všech dob.

Ty jsi nikdy neviděl žádnou reklamní kampaň od Bioware?
  • Já si nainstaloval ME3 MEHEM a mám klid. Díky tomu můžu hrát celou trilogii pořád dokola. I když zlí jazykové tvrdí, že dohrát ME1 20x je zralé na blázinec :-)
    Kazždopádně na Andromedu se těším, líbilo se mi video z cestování po vesmíru a jsem zvědavý, jak bude fungovat to volné vytváření postavy bez daných tříd.
    Co je ale nejdůležitější, žádná alespoň trochu podobná, hra tu prostě není.
  • Já taky netvrdím, že ji nebudu hrát. Jen na základě předchozích zkušeností píšu, že tentokrát nekoupím rozhodně v předprodeji něco, co bylo minule uměle vykastrováno o důležité části děje, aby se následně prodaly jako placená DLC a co skončilo velmi odfláknutým závěrem.

Takže žádný vyhypovaný zajíc v pytli (byť ho dokážu sehnat za 35 eur), počkám si tentokrát na recenze.
  • Fordzy
    To z které planety si přiletěl? Jestli ti tohle přijde jako bída, tak fakt nevím... https://www.youtube.com/watch?v=AluTOOCVXVQ
    Když na to tak koukám, tak ať si strčí Andromedu do ánusu a radši přitáhnou s hratelnostně sjednoceným a graficky vylepšeným remasterem Shepovo trilogie a budu v sedmém nebi. *14*
  • No jenže ona se pro změnu kření při jakýkoliv příležitosti :D lekne se a kření se se zubama venku, v tomhle traileru je to vidět a i v gameplay videu. https://www.youtube.com/watch?v=X87ByND9Xq8
  • Spades
    Ta hudba je fakt mimo. Two Steps From Hell, která hrála u ME2 a ME3 Launch Traileru nebyla nějaká unikátní, ale k orchestrálnímu soundtracku se hodila daleko víc.
    Já nevím, ale to si taky myslíte, že hudba k traileru na film Assassins Creed byla vhodně zvolená?
    EDIT: Ok beru zpět, čím víc se na to dívám, tím víc mi to k tomu sedí. Hodně mi to připomnělo trailer na Assassins Creed Revelations, který měl podobnou hudbu a taky to tam hodně sedělo.
    Nevím, asi to bylo jen o nezvyku mít takovou hudbu u Mass Effectu.
  • Spades
    Jak to má někdo vědět, když to ještě nevyšlo? :D
    A jako nehrát celou hru jen kvůli konci... I přes to, že konec byl oničem tak byla ME3 dobrá hra. Stejně jako Deus Ex: Human Revolution.
  • Taky je možnost, že předprodeje váznou, tak se snaží to

Ví už někdo zda rozhodnutí budou mít nějaký vliv nebo budeme mít na konci výběr ze 3 barev? Vlastně když je to defakto 4. díl, mohli by se hecnout a dát výběr ze 4 barev. Za mne první díl co nekupuju v předprodeji a počkám si na recenze a na to, až bude vydaných všech 30 DLC, bez kterých děj první verze předprodejní nebude dávat smysl :).

Ale rád se v případě ME:A spletu.
  • *15* *15* *15* No ty kráso. Tak jsem se pořádně zasoustředil na ty obličeje potom co jste tady na to fakt plivali.... Hele hru si koupím, dohraju a určitě se mě to bude líbit, já se znám. Ale ty obličeje tak se faaaaakt strašně nepovedlo. Hl. ten kluk. Ona se dá ještě snést, ale on je mega příšerný :-)
  • mikezz
    Súhlas, prešiel som si launch trailery všetkých Mass Effectov a na Andromedu mi príde viac ako adekvátny, trailery na ME 1 a 3 sú dosť veľká bieda.
  • Asi byste si měli pustit původní trailery a pak soudit. Tento je perfektní a nevím co vám na tom vadí. Mix hudby i volba skladby nemá chybu, text velmi dobře sedí k tématu hry - příběhu jako takovému.

Původní trilogie skončila, tak nevím proč se vracet. Máme nové hrdiny, nové příběhy, až s nimi prožijete to co v minulém ME, budete vše vidět úplně jinak.
  • Jo takhle to je! No tak určitě i zdejší recenzenti hodnotí hry podle videí, ne podle toho, co mají nahráno. Vlastně když se to veme kolem a kolem, stačí se podívat na dvouminutové video a máme jasno. U knih hodnotíme obal, u automobilů barvu...
  • Spades
    To je divné, maximálně, že by to dělali pro kalibraci lip-syncu, protože Motion Capture se musí dělat při nahrávání hlasu a v dokumentu z nahrávání motion capture kamery neměli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit