Přejít na výpis diskuzí
Launch trailer na Mass Effect: Andromeda načrtává zápletku a klíčový střet
10.3.2017 | Adam Homola
185 příspěvků
-
Ty xichty jsou modelovaný dle skutečnejch lidí, namluvené skutečnými lidmi. Smutný je, že mi jsou ty virtuální postavičky sympatičtější než většina zdejších diskutujících individuí.
Docela vtipný, že zminuješ ME2, protože přesně ty samý připomínky měli i k těm novym postavám v ME2. Znáš to klasický fnukání mentálně porušených osob a autistických honimírů "Eh, ale já chci Liaru, kde je liara, proč mám spás s někym co vypadá jak žába? "Fuj, ta nová holka (Miranda) vypadá jak Majkl Džakson, fuj..do zoho nezajedu, bléé" Byl jsem u toho, stejný kecy jako před 7 lety a nakonec vesmíre div se, oni z toho vyšli asi nejlepší postavy jaký kdy Bioware vytvořilo. -
Ten ME2 trailer je porád boží. *6*
-
Postavy působí podle vzhledu nudně a nezajímavě. Tuctoví panáci bez charisma. V konečné hře to možná bude jinak (doufejme), ale třeba s trailerem na ME2 je to nesrovnatelné - tam jsme většinu postav před vydáním hry taky neznali, ale už z traileru to prostě "mělo ksicht".
https://www.youtube.com/watch?v=sjOEmHEd2XM
Btw. jestli trailer na sci-fi hru srovnáváš se seznamováním lidí v reálném životě, tak je to... smutné... -
To jsi ještě neviděl(a) můj xicht....pokud ano, viděl(a) by si to jinak. *2*
-
Další chytrák co posuzuje celkovou kvalitu postav dle jejich vzhledu. Se skutečnýma lidma to tak děláš taky? To v tom sklepě musíš mít pěkně veselo, že?
-
No to uvidíme *15* Každopádně dodnes si pamatuju to nadšení, kdy jsem předobjednal ME2, v den vydání ho vyzvedl, na 4 dny se zavřel doma a měl z toho jeden z nejlepších herních zážitků vůbec. To se opakovat nebude.
-
recenze a ohlasy budou nadšené, takže se jí nevyhneš. smula
-
Tohle je jen o tom, jak si autor sci-fi nastaví fiktivní techniku.
Star Trek si dal rychlostní limit warpu, tak to mělo Voyageru trvat 70 let.
V Hvězdné bráně si techniku upravili jinak a pak mohly naše lodě klidně létat do galaxie Pegasus.
A v Perry Rhodanovi využili toho, že se děj odehrává v rámci 5 000 let, a postupně techniku zdokonalovali, až se do jistých událostí stalo cestování v rámci Lokální skupiny běžnou věcí.
Je to jen o tom, jak se to naservíruje. Kolikrát je i to mezihvězdné cestování nastavené naprosto neuvěřitelně. -
Nemůžu si pomoct, ale ne-e. Jak původní trilogii považuju za pecku a sběratelské edice mám hrdě vystavené na poličce, tak Andromeda mě absolutně neláká. Zatím neukázali nic, co by mě zaujalo a prostě to působí strašně tuctově. Pokud na hru nebudou nadšené recenze a ohlasy, tak se jí vyhnu.
-
Kdyz si vzpomenu na partaky z mass effect 2, tak tohle je vazne k placi. Tak neoriginalni...
Asi nebudu cilova skupina. Nechci mit v parte nejaky nactilety emo usmkrance, nechci aby postava s hlasem Natalie Dormer byla modra plesata mimozemstanka, nechci poslouchat v traileru hudbu, ktera v jednom kuse bezi na mtv. -
Nevím, je mi to naprosto proti mysli, jestli je pro mě vzdálenost mezi dvěma konci Mléčné dráhy nepředstavitelná, nemůžu se vžít do hry kde budu zkoumat jinou galaxii. I ve star treku si museli s Voygerem pomoci jistými transwarp tunely aby na lodi nezestárli když chtěli doletět zpet a proto je to pro mě nejméně koukatelné.
-
projekt za miliony dolaru a vevodi tomu zakladni neznalost lidske anatomie...jedine, ze cestovani do jine galaxie udela z lidi krpate zrudicky s velkyma hlavama
-
Bavit se o pokroku a použít hudební příklad není moc chytrý. V hudbě nebyl žádný pokrok už desítky let a ani není třeba. Všechno dobrý už bylo vymyšlený.
-
Ehm, mezigalaktické cestování se ve sci-fi objevuje, pouze ne tak často, protože autorům většinou stačí jen naše galaxie. Ale kdybych měl dát příklady, tak co třeba seriál Hvězdná brána: Universe nebo starší Andromeda, paperbacková řada Perry Rhodan a z klasiků o něm psal třeba Robert Silveberg. Dokonce i v klasickém Star Treku měli rasu z Andromedy.
-
Ten kdo navrhoval tváře postav odvedl opravdu špatnou práci, MEA má nejnesympatičtější ksichty ever.
-
Ty vole..
-
nekdo je holt realista bez ruzovych bryly no
-
jak by řekl Spock, nejsem fascinován jen to pobuřuje mé logické spoje.
-
Co jsem tak z netu vykoukal, tak většinu fanoušků momentálně zajímá co všechno budou na Tempestu moci ojet.
-
Jestli to je jediný tvůj nepřekonatelný problém tak to máš ještě dobré...