Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RockStar
    Holt míst je pár, uchazečů mnoho:)
  • jamar28
    Zkoušel jsem to hrát nedávno v rámci free weekendu na Steamu. Už hodně dlouho jsem nehrál tak nemastnou a neslanou střílečku. S Overwatch nebo i Paladins (což je navíc free2play) se to vůbec nedá srovnávat. Takže v podstatě má pravdu - na trhu je obrovské množství jiných mnohem zábavnějších her.
  • Jo tak nejprve se furt předhazoval OW a teď pro změnu PUBG :D oni už neví na koho tu svojí blbost hodit.
    • ještě že neznají Kalouska
      • Co sem pleteš politiku prosím tě? Bože, typický Čech... *7*
        • Typický čech má smysl pro humor, ty asi ne.
          • Jestli je tohle pro tebe "humor,, tak je mi tě fakt líto chlapče...
            • Nikdy se vtipem nesvědčíš všem, tebe to neoslovilo, ok. Jen nechápu potřebu se v tom tolik vrtat děvče.
  • Dneska v AAA svete nevyjde nic originálního. Pamatujete jak Vávra nikde nedostal zelenou? A proto je taky PUBG indie projekt.
    • No, ono PUBG neni take kdovijak originalni. Ale umeli se trefit se spravnym produktem ve spravny cas.
      • neřekl bych ve správný čas. Mohli to udělat klidně za rok od dneška a Battle Royale by byl pořád hit.
        • ja souhlasim, ze v pravy cas. pred lety se tolik nesilelo s pvp a za rok bude jeste vetsi konkurence, nez je ted.
          byly snahy delat dokonce AI npc. nez zjistili, jak moc je to nakladne a vicemene stejne vetsina studii AI udelat neumi.
          a tak se preslo na ciste pvp hry, na malych mapach.
          lehke a levne *2* a davy sili
          • Fortnite Battle Royale má mapu docela solidní co do rozlohy a úspěšné je to dost. PUBG a klony prostě navazují na úspěchy survival/bandit žánru, který ve velkém odstartovalo Dayz.
  • https://www.youtube.com/watch?v=wJ4v2LgVlEA
    • True story.

Kdyby tahle hra přišla před 2 lety, tak byla označena za velký hit. Letos v srpnu je to prostě jenom další online akce/střílečka a trh je přesycen podobnými věcmi.
  • Problém je spíš to, že těch her na trhu jsou mraky, hlavně když na to tvůrce upozorňovali, že to budou mít těžké v té obrovské konkurenci a samozřejmě ClifiB to nechtěl slyšet. Nevím proč bych tu hru měl hrát/kupovat když je zdarma Quake Champions, Unreal. Následně CSGO, Overwatch, Titanfall, CoD... Ta hra nepřinesla prostě nic kulervocuího co tu už není...
  • Khanemis
    Spíše bych řekl, že vina je na straně naprosto nezvládnutého marketingu právě u vydavatele (a zčásti i vývojářů)...o Lawbreakers bylo po většinu vývoje slyšet jen minimálně a to obvykle jen ve smyslu, že se na hře stále dělá. Nijak se neukazovalo, že by byla hra zajímavá něčím jiným, než osobou Cliffyho...
  • hra to je absulutně nudná..asi i proto tu hru hraje max 20 lidí *1* zkoušel jsem to hrát několikrát, ale byla to prostě nuda.
  • Podle vydavatele je na vině fakt, že vyšlo PUBG. Podle všech ostatních je to proto, že Lawbreakers je blbost. Ale chápu, že tohle selhání vydavatel / vývojář nepřizná
  • Kazdy prejde k lepsiemu, co sa cuduju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit