Přejít na výpis diskuzí
League of Legends chce motivovat a odměnit slušné hráče
14.11.2014 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Někdy je docela komické, co se v té hře děje. Třeba naposledy mě chtěli dát report za to, že používám ulitmátku !! Nekecám !! *1* .. Ano, hraji za Karthuše, takže chápu jejich pocity, ale někdy je to prostě směšné .. *7*
-
Čísla jsou jedna věc a skutečnost druhá.
Každý, kdo hraje multiplayerové hry - zejména teda dota klony - tak moc dobře ví, že nějakou formu trestu, klidně i mírnější než ban, by potřebovalo rozhodně víc jak 5% hráčů. -
No, to je hezké... to mi např připomíná že ve SMITE je takováhle věc nereálná. Hraje tam spousta dětí a nahlašuje se každej zápas Xd. Taky s tím že stabilita serverů stojí hlavně ve večerních hodinách za prd. Já nemůžu hrát... a na koho se to snese no na mně :-D Je to vtipné, to urážení nejlepší je když je tím hráčem jeden chudák co za to ani moc nemůže. Kdyby to nebylo E-sport pravidla by byly nastavené jinde no. Najdou se ale i tolerantnější hráči, kteří nekradou killy ( pomalu až záměrně) nenadávají... a nenahlašují nahlašování totiž kazí reputaci.
Ano, snadno se dá takový nebožák zruinovat, jo a ještě oblíbená pžezdívka je že někdo trolluje - hodně se zpochybnují items.
Nemám slov, když na začátku někdo má třeba 2/6 tak už vlastně feeduje a je považován za nežádoucího. Nejlepší to je v Joust... kde jeden člověk mrvý zápas. naopak Conquest se dá vyhrát i s feederem.
Takže MOBA hry je lepší nehrát ve špatné náladě nebo se jen špatně vyspíte. Co kdybyste byly progamer a začli selhávat. Prostě esport rules!
(vyjímka je samozřejmě prasárna typu, im out gg, nebo tak to je sprostě... nebo afk... a pak se nechat vykopnout ze hry - záměrně.
Další věc je že zvuk se dá mutnout ale když někdo flooduje chat tak si to musíte přetrpět až dokonce hry...
No nic no je to o mobách ne o SMITE ale bylo to k tématu. (LOL jsem nehrál a nemíním s tím začít... dobrá hra navazujjíci na Merc elite je shards of war.Navíc merc elite hráči dostali gift. -
jsi bronz a víš to
-
Jsi lhář a víš to.
-
Vzhledem k tomu, že jsem několikrát po sobě dostal chatban za to, že jsem dostal report od protivníka, co dostal moc na zádel a přitom jsem nic neřekl, pochybuji, že někdo tu odměnu dostane. Odstranit celý systém kontroly chatu...kokotina. Politicky korektní společnost je naše zhouba. Je tam mute button.