Přejít na výpis diskuzí
League of Legends můžete hrát v češtině
22.4.2014 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Je to zvláštní, hra podle mě není vůbec špatná a může zabavit. Co mi jí ovšem naprosto znechutilo je naprosto příšerná komunita. Číst každý druhý match nadávky prostě není zábava. Někdy to dokonce zajde tak daleko že hráči přestanou hrát a nadávají si mezi sebou nebo jdou afk. Jeden zápas trvá průměrně 30 minut, což je doba jakou toto musíte trpět a pak jen doufáte že příště to bude lepší.
-
-
Na druhou stranu jsou tu zápasy, kdy si s týmem naprosto sednete, teamwork perfektní, nikdo se nevzteká navzdory tomu, že na začátku prohráváte 1-10, nakonec ten zápas ještě vyhrajete. Nebo zápasy, kdy se někdo odpojí a vám se stejně podaří vyhrát hru 4v5. A další. Ano, těch irititujících zápasů je asi o chlup víc, ale vždy záleží jen na tom, jak moc si to lidi pustí k tělu. Vyhrát se dá takřka cokoliv a na jednoho blba potkáš jednoho dobrýho týpka.
-
Chyba je ve hře - v herním systému - a ne v komunitě. Hra je špatně postavená. Stačí jediný hráč, jemuž maminka přinesla chleba s máslem, hodí si afk a vy víte, že dalších 20 minut promarníte svůj čas. Stačí jedna lamka, co si zvolí špatnou roli a špatně hraje a vy víte, že následujícíh 20 minut můžete uvažovat nad tím, zda-li jste raději neměli jít na záchod. *4*
PS Dobrej avatar. Toho týpka já moc rád. *3* -
-
A za lidskou hloupost opravdu může hra, popř. herní systém? Jaký model bys navrhl ty, když jsi tak neskutečně nad věcí, prosím? Opravdu nechápu, kde Ti hráči berou drzost všechno svádět na hru a její model. Model může být jaký chce, ale vždy bude limitován onou komunitou a jejím chováním v herním prostředí.
Bezchybně by model mohl fungovat jen za předpokladu, že by se hrálo 1v1 a co si zlamíš/AFKneš, to si pak taky vyžereš. Ale to by asi moc zábava nebyla, co? By mě strašně zajímalo, kolik toho máš např. v LoL odehráno, že tu rozséváš tyhle moudra o herních modelech a působí to tak trochu komicky...
Pamatuj, že do hry a jejího hraní Tě nikdo nenutí a pokud je to multiplayer, jsi vždy vystaven riziku, že Ti to někdo pose*e. Stejně tak se může stát, že podobného exota dostane ten druhý tým.
Po hře máš vždy možnost ohlásit porušení pravidel a pokud to dotyčný AFKuje častěji, tak dostane na nějaký čas banána a je od něj svatý pokoj. -
-
Veskoslav detected *15* ("Text obsahuje příliš mnoho velkých písmen"- kdyz nekoho oslovujeme voláme bacha nato) jinak souhlas ale takovahle pravidla se zrealizuji jen tezko.
(Za IP adresu dotycnemu nevidim, jen mi prijde moderni dneska hlasat zachvily kultovni hlasku... nic vic v tom neni). *3* -
-
Nechci ti do toho kecat, ale pokud někoho osočuješ z gramatiky, rozhodně bych si předtím doplnil čárky ve větách. Jen taková rada. :-)
-
Teď se tedy podle Tebe Veskoslav maskuje tak, že se vydává za Tebe? To už je celkem silné kafe *2*
-
-
-
-
Presne, kdyby hral prevazne s lidmi co zna bylo by to o nicem jinem no... nadava se vsude a casto. Napr. SMITE tam dokonce vyhrozuji reportem... *15* nekdo hry bere moc vazne obcas, prichazi o to jedine ochuzuje se o zabavu. (obzvlast kdyz neni o moc lepsi, nebo sam neni moc dobry).
-
V LoL je ta nejhorší komunita co jsem zažil... a toto se děje od B5 - D1 40+ (někdy i tam)
-
Holt multiplayer. Pro me lolko zabil f2p model. Nevim o kolik ma Dota lepsi komunitu, ale rozhodne me bavi vic(dle meho nazoru lepsi hra).
-
-
svatá pravda
-
-
To samé v DotA2, tak trochu ve WT ( kolikrát to tam lidé „kropí“ přes svoje, nebo je rovnou sestřelujou... ) a vsadím se, že i v jiných hrách.
-
-
A co třeba CZ dub do Doty 2 ? :-) njn sem Dotař
-
-
jen to ne, český dabing do Frozen Throne stačil, i když to byla chvilema až sranda jak to bylo špatný *1*
-
-
A proto jej ocenil i Blizzard a vyhrál i mezinárodní ceny za dabing;) Český dabing ve hrách, pokud je, tak většinou patří ke špičce.
-
-
jo, je vidět že Blizzard českému dabingu opravdu rozumí
ne fakt, zkus si zahrát pár her doty v české verzi Frozen Throne a jestli po třetí hře "odpovědi jednotek" nevypneš, máš můj obdiv -
-
něco na tom asi bude, ale pořád si myslim že je to hlavně o prachách, proč je možný udělat český dabing pro televizi tak aby zněl přirozeně ale dabing pro hry zní v 99 % jako od přehrávajících amatérů s dvojitou dávkou patosu navrch, přitom velké ENG hry mají kvalitu dabingu srovnatelnou s tou filmovou, takže udělat to jde, když je dost peněz *4*
-
Dota z W3 není hra od Blizzardu a nebyl pro ni určen;) Jinak hrál jsem s ním cca 5 let a je to pouze o zvyku.
-
-
Nemůžeš to brát tak, že tomu rozumíš, to rozumím taky a je mi jedno, jestli hraji v němčině/češtině nebo angličtině. Spíš jde o to, že ty hlášky, co Tobě vadí v češtině, musí neskutečně vadit rodilým mluvčím v angličtině, protože je to stále dokola a dokola. Já anglické hlášky nevnímá pokud nechci, ale české tak nějak automaticky detekuješ. To samé v jejich případě.
-
těžko říct, anglicky hovořím plynule a hláškám rozumím stejně jako by byly česky, ale asi to bude spíš v kvalitě dabingu která je u DOTY 2 úplně někde jinde
-
A vem si, jak to musí sr*t anglicky mluvící lidi to dokola poslouchat;)
-
to rozhodně není, třeba u DOTA 2 ty hlášky ani po stovkách hodin hraní nijak neprudí, u W3 začnou lézt na nervy po cca 5 minutách, kdy každé 2 vteřiny posloucháš "STANU SE NEVIDITELNÝM!!" a "ZA MÉ BRATRY!!" *4*
-
-
-
-
Podle me i ten dabing do Lolka delal stejnej team jako do frouznu
-
-
Tak mě u Doty stačí titulky :D
-
Se máš čím chlubit. Kdybych hrál tuhle trapárnu nebo tu trapárnu od Valve, tak se s tím rozhodně nikde nechlubím.
-
-
A blbeček dorazil. Co hraješ ty?
-
-
Veskoslav detected
-
-
to je dobře...čím méně dmntů v dotě tim lépe *3*
-
Mě to příjde všechno úplně stejny v čem jsou rozdíly?
-
-
-
No vícenásobné zabíjení a podobně neměli překládat. Jinak doporučuji smazat poslední větu 1. odstavce, protože spousta Vašich čtenářů Vám ten nesmysl s tou volbou neodpustila;)
-
NEPŘÁTELSKÝ PĚTIZÁŘEZ!
Řvu smíchy *1* -
Jako nektery veci jsou prelozeny zbytecne doslovne, coz pusobi opravdu komicky a bije to do oci (usi) - "petizarez" vylozene exceluje. Chtelo si s tim pohrat a nechat nektery veci v originale. Rovnez spousta nadabovanych hlasek nesedi bud intonacne nebo vubec hlasem k postave. Kazdopadne treba to jeste poladi. A kdyz ne, i tak za investovani do lokalizace pro nasi malou zemi jim patri velky dik a ocenuju snahu ukazat ze jim cesti hraci nejsou uplne lhostejni.
-
Jestli je to tenhle dabing ta super.
http://www.youtube.com/watch?v=7iiwSMfSbW4 -
*14* nikdy jsem to nehrál ale zkusím to, jak dlouho člověku trvá než se do toho dostane?
-
-
V dnesni dobe se tam dostanes tezko, jeto samej skill po tech letech . Novacci jsou drceni a ponizovani.
Tyh mobky jsou stejne na jedno brdo. -
Jak u LoL funguje ten F2P model ? Dá se to hrát bez peněz a nebo to je jen na oko F2P a bez placení si člověk hru neužije ?
-
-
Ano nemusis dat ani korunu. Muzes si zaplatit jen rychlejsi expeni uctu na level 30, kterej stejne vcelku rychle udelas, pripadne vic ziskanych bodu za hru, za ktery kupujes sampiony a runy. Jejich hlavni zisk je z toho ze si lidi kupujou blby skiny, ktery jen zmeni zakladni vzhled sampionu. Proste a funkcni... Neni tam zadny omezeni, nebo znevyhodneni platici vs neplatici hrac.
-
-
a co rune page?
-
-
Vsak ty si taky muzes koupit za IP. Samozrejme kdyz si zaplatis mas je hned. Ano platici je tedy teoreticky zvyhodneny casem, ale neplatici neni omezen protoze to same muze ziskat zadarmo... A to je pro me opravdu f2p model.
-
-
anebo si zahraj Dotu, kde žádné runové stránky ani postavy kupovat nemusíš a máš všechno hned, to je to jediné a pravé free to play *3*
-
Guardians of Middle-Earth.
-
Podobne to maji vicemene vsechny MOBA hry nebo ne? Neni nic co by neplatici hrac nemel a znevyhodnovalo byho a naopak. Skiny skill preci netvorej.
Otazka je jak by tyhle hry dokazali byt bez takoveho F2p... ale to je zas jinam.
-
-
-
supr dik za info ... tak to vyzkousim !!
-
-
-
Easy to play, hard to master :-)
-
-
Zázrak, vůbec jsem nečekal, že tu o tom budete psát.