Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na druhou stranu jsou tu zápasy, kdy si s týmem naprosto sednete, teamwork perfektní, nikdo se nevzteká navzdory tomu, že na začátku prohráváte 1-10, nakonec ten zápas ještě vyhrajete. Nebo zápasy, kdy se někdo odpojí a vám se stejně podaří vyhrát hru 4v5. A další. Ano, těch irititujících zápasů je asi o chlup víc, ale vždy záleží jen na tom, jak moc si to lidi pustí k tělu. Vyhrát se dá takřka cokoliv a na jednoho blba potkáš jednoho dobrýho týpka.
  • Nechci ti do toho kecat, ale pokud někoho osočuješ z gramatiky, rozhodně bych si předtím doplnil čárky ve větách. Jen taková rada. :-)
  • "Stejně tak hra drží prvenství v podílu PC hraní na Steamu"
    To není pravda. Hra se Steamu ani nenechází, natož aby se tam dala spustit a nebo hrát. Nejspíš máte na mysli Dota 2.
  • jako by ČR nebyla už tak plná dětiček neschopnejch se naučit alespoň pár slovíček anglicky :(
  • Myslím, že překlad se hodí havně k popisům u předmětů. Ne vždy jejich vlastnosti jsou dost z angličtiny jasné. V tom je asi jejvětší plus.
  • Tilwaen
    Teď se tedy podle Tebe Veskoslav maskuje tak, že se vydává za Tebe? To už je celkem silné kafe *2*
  • Jack1947
    Veskoslav detected *15* ("Text obsahuje příliš mnoho velkých písmen"- kdyz nekoho oslovujeme voláme bacha nato) jinak souhlas ale takovahle pravidla se zrealizuji jen tezko.

(Za IP adresu dotycnemu nevidim, jen mi prijde moderni dneska hlasat zachvily kultovni hlasku... nic vic v tom neni). *3*
  • Tak ten dabing zabili som sa dlho tak nenasmial.
  • Jsem už asi příliš starý, ale kde tkví kouzlo MOBA her jsem nepochopil. Zkoušel jsem, snažil jsem se, ale nepochopil. Radši zůstanu u svýho SUPER STREET FIGHTER IV *4*
  • A za lidskou hloupost opravdu může hra, popř. herní systém? Jaký model bys navrhl ty, když jsi tak neskutečně nad věcí, prosím? Opravdu nechápu, kde Ti hráči berou drzost všechno svádět na hru a její model. Model může být jaký chce, ale vždy bude limitován onou komunitou a jejím chováním v herním prostředí.
    Bezchybně by model mohl fungovat jen za předpokladu, že by se hrálo 1v1 a co si zlamíš/AFKneš, to si pak taky vyžereš. Ale to by asi moc zábava nebyla, co? By mě strašně zajímalo, kolik toho máš např. v LoL odehráno, že tu rozséváš tyhle moudra o herních modelech a působí to tak trochu komicky...
    Pamatuj, že do hry a jejího hraní Tě nikdo nenutí a pokud je to multiplayer, jsi vždy vystaven riziku, že Ti to někdo pose*e. Stejně tak se může stát, že podobného exota dostane ten druhý tým.
    Po hře máš vždy možnost ohlásit porušení pravidel a pokud to dotyčný AFKuje častěji, tak dostane na nějaký čas banána a je od něj svatý pokoj.
  • Chyba je ve hře - v herním systému - a ne v komunitě. Hra je špatně postavená. Stačí jediný hráč, jemuž maminka přinesla chleba s máslem, hodí si afk a vy víte, že dalších 20 minut promarníte svůj čas. Stačí jedna lamka, co si zvolí špatnou roli a špatně hraje a vy víte, že následujícíh 20 minut můžete uvažovat nad tím, zda-li jste raději neměli jít na záchod. *4*

PS Dobrej avatar. Toho týpka já moc rád. *3*
  • Asharak
    No tu paní co namluvila asi i "Omlouváme se, ale váš kredit, bude brzy vyčerpán." by mohli vyměnit. :'D Ale jinak super zatím, až na některé překlady sem tam.
  • jo pár těch u tam nebá být a to jsem třeba ani nevěděl, pravda UT jsem nikdy moc nehrál jinak samozřejmě to je asi dost velká chyba sákra :D
  • Vždycky když je kdekoli cokoli o LOL, tak dota a hon hráči zaspamujou forum s tim jak dota/hon je lepší nebo, že LOL má špatnou komunitu... dobrá rada a) nikomu to necpěte b) sežentě si kámoše a pak teprv hrajte LOL a jako 66. největší nolifer a 1000. ve světě vím o čem mluvím je to pro mě jako perník *1*
  • Tak dětí je jak psů vid...
  • technická poznámka, je to UT hlas ;)
  • restore
    Niekedy mam pocit, ze zasoby deti su nevycerpatelne a je ich dost na kazdy titul :D
  • Přijde mi že pokud se řeší Dota vs. LoL tak bych řekl že oboje hry mají něco do sebe sám mám radši Dotu a nebo HoN (kde teda pokud se řeší komunita je asi ta nejhorší, ale s kámošema se to dá v pohodě) ale hrál jsem i LoL akorát to není můj styl moba, ale co se týče článku tak mi aji originální dabing např. pentakill celkem únavný a není to ono protože když se mi zadaří a potom slyším M-M-M-M-MONSTER KILL quake hlasem tak z toho mám aji lepší pocit. A že se vše přeložilo do češtiny proč né u některým to tu hru ulehčí a u třeba u doty mi něco takového vůbec nevadí.
  • však to je jenom dobře, aspoň bude míň dětí hrát Dotu ;)
  • něco na tom asi bude, ale pořád si myslim že je to hlavně o prachách, proč je možný udělat český dabing pro televizi tak aby zněl přirozeně ale dabing pro hry zní v 99 % jako od přehrávajících amatérů s dvojitou dávkou patosu navrch, přitom velké ENG hry mají kvalitu dabingu srovnatelnou s tou filmovou, takže udělat to jde, když je dost peněz *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit